نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: مشکلات اینترنت کاربران بازی‌های آنلاین از این پس قابل پیگیری است

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Mehrvarzan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    203
    تشکر تشکر شده 
    376
    تشکر شده در
    293 پست

پیش فرض پاسخ : مشکلات اینترنت کاربران بازی‌های آنلاین از این پس قابل پیگیری است

نقل قول نوشته اصلی توسط isn نمایش پست ها
    گیمرها برای تجربه یک بازی آنلاین علاوه بر احتیاج به تجهیزات سخت افزاری مناسب، به یک اینترنت امن، پرسرعت و کم تاخیر هم نیازمند هستند. این روزها با وجود افزایش سرعت اینترنت اپراتورهای تلفن همراه، هنوز بسیاری از اپراتورهای ثابت ارائه دهنده اینترنت، کیفیت نامطلوبی دارند.

همچنین اپراتورهای تلفن همراه حتی با وجود ارائه سرعت دانلود قابل قبول، در بعضی از نقاط تاخیر بالایی دارند که این وضعیت اصلا به نفع کاربران بازی‌های آنلاین نیست. اکثریت بازی‌هایی که در لحظه نیاز به ارسال و دریافت داده‌ها در آن‌ها احساس می‌شود، زمان تاخیر یا همان پینگ از اهمیت دوچندانی برخوردار است، به طوری که هر چه این زمان که معمولا بر حسب میلی ثانیه بیان می‌شود، به صفر نزدیک‌تر باشد، شرایط مناسب‌تری را برای لذت بردن از یک بازی برخط خواهیم داشت.
    وزیر جدید محترم ارتباطات پس از انتشار لیست شکایت‌های شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت، حال در طی یک گفتگوی کوتاه پیرو مساله کیفیت نامناسب اینترنت گیمرها در صفحه‌ی شخصی خود اعلام نموده است که :

" شکایاتی از طرف برخی جوانان عزیز در خصوص عدم کیفیت شبکه اینترنت برای کاربرانی که از بازی های رایانه‌ای استفاده می‌کنند مطرح می شود . "

او از کاربران خواست مشکلاتی که هنگام اجرای بازی‌های آنلاین دارند را همراه با جزئیات و نام بازی اطلاع دهند. محمدجواد آذری جهرمی در ادامه نوشت:

" لطفاً مراتب اعتراض از وضعیت کیفیت اینترنت در بازی های آنلاین را از طریق سامانه رسیدگی به شکایات وزارت ارتباطات (۱۹۵) گزارش کنید. "

بنابراین از این پس می‌توانید شکایات خود در رابطه‌ با کیفیت نامناسب اینترنت و اختلال ایجاد شده در بازی‌های برخط را به شماره تلفن 195 گزارش دهید.

منبع : سخت افزار
    سلام
    اتفاقا چند وقت پیش من شکایت خودم رو در این زمینه در سامانه 195 ثبت کردم و تنها اتفاقی که افتاد از شاتل بهم زنگ زدن و موضوع رو توجیح کردن و مشکل حل نشد.مشکل از سمت من نبود و گفتند چون سرویس اشتراکی هست طبیعیه پینگتون خراب باشه.
    از سامانه تماس گرفتن نظرخواهی کردن منم گفتم مشکل حل نشد.
    بعدش هیچ اتفاقی نیوفتاد
    آدرس تلگرام: https://t.me/Ferdy110
    خرید و فروش بیت کوین با قیمت مناسب: کلیک کنید

2. تعداد تشکر ها از Mehrvarzan به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)