-
August 26th, 2017, 08:38
درخواست vps حداکثر ماهانه 50 هزار تومان
با سلام؛
من چند سایت وردپرس دارم و میخوام همه رو از هاست های اشتراکی به VPS انتقال بدم. حداکثر ماهانه 40 تا 50 هزار تومن میخوام هزینه کنم.
=============
امکانات:
منابع ترجیحا نامحدود
سرعت بالای Ram (ترجیحا DDR4) و CPU
مناسب برای وردپرس (قبلا وردپرس داخلش تست شده باشه)
نماد الکترونیکی حتما داشته باشین (که یه وقتی مثل pardishosting.net وقتی مشکلی پیش اومد نگین میخواست از ما خرید نکنی، تو که دیدی ما نماد نداریم!!)
آپتایم 100%
امکان ارائه تست
تسلط ارائه دهنده بر مباحث مرتبط با سرور (که مجددا مثل pardishosting.net هی باعث ایجاد مشکل نشین و آخرش بگین ما کاری نکردیم!!)
=============
ضمنا اگر دوستان وبمستر هم از جایی VPS گرفتن و راضی هستن هم بگن لطفا.
این رو هم بگم اگر واقعا از جایی راضی باشم به مدت طولانی با هم کار خواهیم کرد. به عنوان مثال بیشتر از 5 ساله که دارم با نت افراز کار میکنم و خیلی ازشون راضی ام، الانم فقط به خاطر اینکه میخوام همه سایت ها بیاد تحت یک VPS و اینکه مصرف منابعم از هاست اشتراکی بیشتر شده، میخوام VPS بگیرم. یک بار هم به مدت 3 4 ماه به پردیس هاستینگ رفتم که بزرگترین اشتباه زندگیم در عمر وبمستریم رو کردم.
ممنون که وقت می ذارین، اگر لطف کنید اینجا آفر ارائه کنید که بتونم راحت تر انتخاب کنم ممنون میشم. دوستانی که ارجاع میدن به صحبت تلفنی، تلگرامی و ... طبیعتا در اولویت دوم قرار میگیرن.
-
-
August 26th, 2017 08:38
# ADS
-
August 26th, 2017, 09:04
پاسخ : درخواست vps حداکثر ماهانه 50 هزار تومان
vps خوب گرونه و با این قیمت vps ساده و با محدودیت گیرت میاد...
به سایت های: پارس سرور ، هاست دی ال و آسیاتک مراجعه کن
-
تعداد تشکر ها از seraj654 به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2017, 09:05
عضو انجمن
با سلام
به صورت مدیریت نشده با این قیمت میتونیم تقدیمتون کنیم
-
تعداد تشکر ها از ashadata به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2017, 09:07
عضو انجمن
سلام
منابعی که مد نظرتان آن را اعلام بفرمایید تا در صورت امکان ارائه سرویس با مبلغ پیشنهادی شما آفر داده شود
با احترام
-
تعداد تشکر ها از RealHAM به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2017, 09:50
عضو انجمن
با سلام و احترام
سرور با مشخصات مناسب قیمت شما بصورت مدیریت نشده قابل ارئه میباشد .
برای دریافت اطلاعات بیشتر تیکت ارسال کنید : https://bartarvs.com/client/register.php
تلگرام : https://t.me/bartarvs
باتشکر
شبکه های اجتماعی bartarvs@
سرور اختصاصی, سرور مجازی, میزبانی وب|برتر وی اس
-
تعداد تشکر ها از dakkeh20 به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2017, 10:04

نوشته اصلی توسط
realham
سلام
منابعی که مد نظرتان آن را اعلام بفرمایید تا در صورت امکان ارائه سرویس با مبلغ پیشنهادی شما آفر داده شود
با احترام
من تا حالا vps نداشتم به همین خاطر نمی تونم دقیق بگم. فقط هارد 100 گیگ به بالا باشه. بقیه موارد هم هر آفری بهتر باشه میرم سراغش.
در حال حاضر مجموع چند سایت با هم 1000 بازدید روزانه هم ندارن و تعداد همزمان آنلاین به 10 نفر هم نمی رسه و الان با 3 هاست اشتراکی کارم راه افتاده ولی میخوام همه رو در یک VPS جمع کنم.
ممنون
ویرایش توسط p30time : August 26th, 2017 در ساعت 10:16
-
-
August 26th, 2017, 10:24

نوشته اصلی توسط
p30time
من تا حالا vps نداشتم به همین خاطر نمی تونم دقیق بگم. فقط هارد 100 گیگ به بالا باشه. بقیه موارد هم هر آفری بهتر باشه میرم سراغش.
در حال حاضر مجموع چند سایت با هم 1000 بازدید روزانه هم ندارن و تعداد همزمان آنلاین به 10 نفر هم نمی رسه و الان با 3 هاست اشتراکی کارم راه افتاده ولی میخوام همه رو در یک VPS جمع کنم.
ممنون
سلام
با بودجه شما با رم 3 و 100 گیگ هارد با لایسنس و کانفیگ cpanel,litespeed قابل ارائه است
درصورت نیاز از طریق تیکت در تماس باشید
http://cloudha.ir/home/hosting-vds/
موفق باشید
CloudHa
7079 2842 021
93 600 73 0913
-
تعداد تشکر ها از yourhosting به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2017, 10:35

نوشته اصلی توسط
yourhosting
سلام
با بودجه شما با رم 3 و 100 گیگ هارد با لایسنس و کانفیگ cpanel,litespeed قابل ارائه است
درصورت نیاز از طریق تیکت در تماس باشید
http://cloudha.ir/home/hosting-vds/
موفق باشید
با سلام؛
لایسنس share هست؟
امکان داره در آینده مشکلاتی در زمینه لایسنس و ... ایجاد بشه؟
ممنون
ویرایش توسط p30time : August 26th, 2017 در ساعت 10:43
-
-
August 26th, 2017, 10:36

نوشته اصلی توسط
p30time
با سلام؛
من چند سایت وردپرس دارم و میخوام همه رو از هاست های اشتراکی به VPS انتقال بدم. حداکثر ماهانه 40 تا 50 هزار تومن میخوام هزینه کنم.
=============
امکانات:
منابع ترجیحا نامحدود
نماد الکترونیکی حتما داشته باشین (که یه وقتی مثل pardishosting.net وقتی مشکلی پیش اومد نگین میخواست از ما خرید نکنی، تو که دیدی ما نماد نداریم!!)
آپتایم 100%
امکان ارائه تست
تسلط ارائه دهنده بر مباحث مرتبط با سرور (که مجددا مثل pardishosting.net هی باعث ایجاد مشکل نشین و آخرش بگین ما کاری نکردیم!!)
=============
این رو هم بگم اگر واقعا از جایی راضی باشم به مدت طولانی با هم کار خواهیم کرد. به عنوان مثال بیشتر از 5 ساله که دارم با نت افراز کار میکنم و خیلی ازشون راضی ام، الانم فقط به خاطر اینکه میخوام همه سایت ها بیاد تحت یک VPS و اینکه مصرف منابعم از هاست اشتراکی بیشتر شده، میخوام VPS بگیرم. یک بار هم به مدت 3 4 ماه به پردیس هاستینگ رفتم که بزرگترین اشتباه زندگیم در عمر وبمستریم رو کردم.
ممنون که وقت می ذارین، اگر لطف کنید اینجا آفر ارائه کنید که بتونم راحت تر انتخاب کنم ممنون میشم. دوستانی که ارجاع میدن به صحبت تلفنی، تلگرامی و ... طبیعتا در اولویت دوم قرار میگیرن.

با سلام
سرور مجازی حرفه ای از آلمان قابل ارائه هست :
VDS-NVMe3
Cpu : Intel® Xeon® E3-1275 v5 Quad-Core Skylake (4 Core)
RAM: 4 GB RAM ddr4
Disk Space: 40 GB NVMe SSD
Bandwidth : Unlimited
Network Port : 1 Gbps Guaranteed
99.9% Uptime Guarantee
Location Server : GERMANY
Data Center : HETZNER
مجازی سازی توسط Vmware ESXi V6.0
تحویل پس از پرداخت و با راه اندازی رایگان
+پشتیبانی 24 ساعته واقعی
+منابع کاملا اختصاصی
+تمامیه کانفیگ ها به مدت یک هفته رایگان میباشد
40,000 تومان ماهانه
سفارش
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
August 26th, 2017, 10:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
p30time
با سلام؛
=============
امکانات:
منابع ترجیحا نامحدود
آپتایم 100%
امکان ارائه تست
=============

با سلام
سرور پیشنهادی ما به شما :
4 گیگابایت رم
180 گیگابایت هارد
3 هسته CPU
فایروال سخت افزاری
دسترسی روت
پنل مدیریت
دیتاسنتر OVH فرانسه
تحویل آنی
ماهانه فقط 49,000 هزار تومان
امکان نصب سی پنل اشتراکی به صورت رایگان وجود دارد
کانفیگ رایگان و حرفه ای بر روی سرور انجام خواهد شد
امکان ارائه تست VPS وجود دارد اما توجه کنید که کنترل پنلی در حالت تست وجود ندارد
نماد اعتماد نیز داریم .
https://shetabanhost.com/france-vps/
https://shetabanhost.com
-