سلام دوستان
من یه دامین دارم که با کلمه کلیدی بلیط چارتر هواپیما صفحه سوم گوگله وداره خیلی خوب رشد میکنه و فروشش داره عالی میشه میخواستم بدونم چطور قیمت گذاری میشه
چون میخوام بفروشمش
سلام دوستان
من یه دامین دارم که با کلمه کلیدی بلیط چارتر هواپیما صفحه سوم گوگله وداره خیلی خوب رشد میکنه و فروشش داره عالی میشه میخواستم بدونم چطور قیمت گذاری میشه
چون میخوام بفروشمش
این سایت و دامنه فقط بکار افرادی میاد که آژانس هواپیمایی دارند! درسته؟ حالا آژانسی که کلمه هما بکارش بیاد مشتری خیلی خاصی خواهد بود و به این راحتی پیدا نمی کنید.
بنده دوستانی در این زمینه دارم
بهترین کار این هست که روی کلمه کار کنید تا در گوگل بالا تر بیاد ، فعلا برای فروش اقدام نکنید
IRANVPS.ORG
Tel: (021) 95119886 - Telegram - WhatsApp: (0935) 8382884
تهران-میدان امام خمینی-پاساژ طبس-طبقه سوم-پ ۳/۴
قیمت گذاری سایت ها بیشتر روی ترافیک و رتبه الکسا هست و برای سایت شما انتخاب اول و آخر قبول رقم پیشنهاد خود خریدار احتمالی یا رد اون هست مگر مخاطب خاص پیدا کنید و اثبات کنید که فروش بالایی دارید و بر اساس میزان فروش و کارایی اون قیمت گذاری بشود.
با سلام و احترام
بله همین طور که دوستان عزیز فرمودند این دامنه مخصوص آژانس های هواپیمایی مورد استفاده قرار میگیرد و مورد استفاده هر شخصی نیست.
مورد دوم نحوه قیمت گذاری دامنه ها بستگی به نوع دامنه ، مدت تمدید دامنه توسط ثبت کننده ، رتبه الکسا ، رتبه گوگل و در بعضی مواقع بک لینک ها و ... میباشد
پیشنهاد بنده این است که روی دامنه مورد نظر بیشتر کار کنید تا رتبه ای موردپسند دریافت کند سپس برای فروش اقدام نمائید
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)