-
August 3rd, 2017, 03:18
آفر ویژه سرور مجازی آلمان , گارانتی بازگشت وجه کامل تا 3 روز ، 1 گیگ رم هدیه برای هر سفارش!
به نام خداوند جان و خرد
مجموعه او وی اچ وب در سال 1394 با هدف خدمات رسانی در زمینه سرویس های میزبانی تحت وب پا به عرصه نهاده است و تا به امروز با جلب رضایت صدها کاربر و شرکت توانسته است کیفیت خود را به اثبات رساند.مجموعه او وی اچ وب بعد 2 سال فعالیت کاملا موفق تصمیم به ارائه سرور های مجازی با کیفیت از آلمان کرده است
مشخصات سرور اصلی به شرح زیر می باشد
آلمان
RAM: 64 GB DDR4
Cpu : Intel® Core™ i7-6700 Quad-Core
HDD: 2x 4 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm HDD Class Enterprise
-
RAM: 64 GB DDR4
Cpu : Intel® Core™ i7-6700 Quad-Core
HDD: 2x 2 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm HDD Class Enterprise
توضیحات محصول:
█ به دلیل استفاده از منابع اختصاصی و تعداد بسیار محدود سرور مجازی که در سرور اصلی ایجاد می شودبا کیفیت می باشد!
█ از همین رو از مجازی ساز KVM , VMware که فقط منابع اختصاصی به کاربر می دهد استفاده می کنیم!
█ ارائه کنترل پنل کامل ریست و خاموش و روشن و تعویض سیستم عامل و اضافه کردن رم و هارد به کاربر!
█ استفاده از رم های سری جدید DDR4 ، استفاده از هارد های SATA 6Gb/s 7200rpm کلاس Enterprise
چرا او وی اچ وب را انتخاب کنیم؟
★ ارائه سیستم عامل های ، ویندوز سرور ، لینوکس ، میکروتیک و...!
★ ارائه پیشنهاد ها و قیمت های غیر قابل رقابت در عین حفظ کیفیت!
★ او وی اچ وب طی دو سال گذشته همواره در کنار کاربران خود بوده است!
★ پشتیبانی کاملا در دسترس از طریق تماس ، تلگرام ، سیستم تیکتینگ!
★ دارای پنل کاملا اختصاصی در دیتاسنتر Hetzner!
★ ارائه لایسنس رایگان سی پنل ، دایرکت ادمین و کلاد لینوکس بر روی سرور ها با شرایط قابل ارائه میباشد!
★ او وی اچ وب دارای پشتیبانی 24 ساعته بوده و در هر زمان نیاز به پشتیبانی داشتید با ما تماس بگیرید!
✔ جهت تست هر یک از سرویس ها در تلگرام پیام ارسال کنید ، تست قابل ارائه میباشد
✔ تحویل سرورها در تاریخ 04/08/2017 می باشد. گارانتی بازگشت وجه کامل تا 3 روز با شرایط!
✔ دو سرور جدید خریداری شده و کاملا منابع ازاد و خالی میباشد
✔ جهت داشتن هر گونه سوال در تلگرام و پشتیبانی آنلاین سایت در خدمتیم
✔ تمامی VPS ها از پورت 1Gbps بهره می برند.
✔ پهنای باند تمامی VPS ها به صورت نامحدود در نظر گرفته شده است.
✔ سیستم عامل های Windows Server 2003, 2008, 2012 وتمامی توزیع های CentOS, Debian, Ubuntu قابل ارائه میباشند.
✔ او وی اچ وب از سیستم VMware ESXI جهت مجازی سازی استفاده میکند.
✔ او وی اچ وب نزدیک به 3 سال فعالیت در زمینه فروش سرور مجازی و اختصاصی دارا میباشد.
✔ پشتیبانی ۲۴ ساعته : تیم پشتیبانی او وی اچ وب با 3 سال سابقه درخشان ۲۴ ساعته آماده راهنمایی و پاسخگویی به سوالات و مشکلات شماست.
✔ امنیت بسیار بالا : سرور های میزبانی شما به صورت تمام وقت از لحاظ امنیتی مورد بررسی قرار میگیرند تا خللی در سرویس دهی به شما عزیزان ایجاد نگردد.
✔ آپ تایم ۹۹٫۹۹ درصد : تمامی سرویس های او وی اچ وب با آپ تایم ۹۹٫۹۹ درصد در ماه ارائه می شوند.
✔PLAN_1GB✔
Cpu Model : Intel® Core™ i7-6700
Cpu : 1 Core 1000 Mghz
Hard Disk Space : 50 GB SATA 6Gb/s 7200rpm
Guarantee Ram : 1024 MB DDR4
Bandwidth : Unlimited
Network Port : 1 Gbps
Location Server : Germany
Data Center : HetZner
موجودی 2 عدد!
هزینه ماهانه 10000 تومان
خرید سرور : http://client.ovh-web.in/cart.php?a=add&pid=260
✔PLAN_2GB✔
Cpu : 2 Core 1500 Mghz
Hard Disk Space : 80 GB SATA 6Gb/s 7200rpm
Guarantee Ram : 2048 MB DDR4
موجودی 5 عدد!
هزینه ماهانه 13000 تومان
خرید سرور : http://client.ovh-web.in/cart.php?a=add&pid=261
✔PLAN_4GB✔
Cpu : 2 Core 2000 Mghz
Hard Disk Space : 100GB SATA 6Gb/s 7200rpm
Guarantee Ram : 4096 MB DDR4
هزینه موجودی 2 عدد!
ماه اول 16500 تومان
خرید سرور : http://client.ovh-web.in/cart.php?a=add&pid=262
✔PLAN_6GB✔
Cpu : 3 Core 3000 Mghz
Hard Disk Space : 150GB SATA 6Gb/s 7200rpm
Guarantee Ram : 6144 MB DDR4
موجودی 5 عدد!
هزینه ماه اول 30000 تومان - در صورت خرید سه ماهه ، شش ماهه ، سالانه لایسنس رایگان سی پنل
خرید سرور : http://client.ovh-web.in/cart.php?a=add&pid=263
✔PLAN_8GB✔
Cpu : 4 Core 4000 Mghz
Hard Disk Space : 200GB SATA 6Gb/s 7200rpm
Guarantee Ram : 8192 MB DDR4
موجودی 5 عدد!
هزینه ماه اول 55000 تومان - در صورت خرید سه ماهه ، شش ماهه ، سالانه لایسنس رایگان سی پنل
خرید سرور : جهت دریافت این افر تیکت ارسال کنید
سرعت دانلود و اپلود در سرور های ما!
فایل پیوست 36460
از 0 تا 100 با ما باشید !
جناب آقای یوسفی
همراه : 09337438066
تلگرام :
https://t.me/ovhwebsup
وب سایت :
http://client.ovh-web.in
ویرایش توسط farssub : August 17th, 2017 در ساعت 22:33
-
تعداد تشکر ها از farssub به دلیل پست مفید
-
August 3rd, 2017 03:18
# ADS
-
August 23rd, 2017, 11:51
پاسخ : آفر ویژه سرور مجازی آلمان , گارانتی بازگشت وجه کامل تا 3 روز ، 1 گیگ رم هدیه برای هر سفارش!

نوشته اصلی توسط
code
من یک سرور ازشون خریدم ، بعد چند روز داون شد و امکان لاگین نیست ،
الان 10 روز هست که من دسترسی به سرور ندارم و پشتیبان تلگرامشون هم جواب نمیدند

نوشته اصلی توسط
Meysam031
بسلامتی شما هم به جمع بدو بدو ها اضافه شدی...
چقدر هزینه کردین ؟؟اگه کمه که قیدشو بزن
اگم زیاده با مدیرای انجمن ارتباط برقرار کن تا از ترس مسدود شدن اکانتشم باشه هزینه برگشت بده
من یک سرور 100 گیگی برای ذخیره بک آپ سایتهام گرفته بودم که الان سرور کامل پاک شده و بک آپهای من هم پاک شدند
طبق توضیحاتشون هتزنر پنلشون رو بسته بوده و 24 ساعت مهلت انتقال بهشون داده که حدود 50 سرور رو منتقل کردن و سرور من و چند نفر دیگر رو منتقل نکردند
هزینه زیادی نبود ، بک آپ ها مهم بودند که پاک شدند
امکان پاسخ دادن به پیام خصوصی برای بنده فعال نیست
-
تعداد تشکر ها ازcode به دلیل پست مفید
-
August 23rd, 2017, 22:27
-
تعداد تشکر ها ازmohsen1771 به دلیل پست مفید
-
August 23rd, 2017, 23:54
عضو انجمن
پاسخ : آفر ویژه سرور مجازی آلمان , گارانتی بازگشت وجه کامل تا 3 روز ، 1 گیگ رم هدیه برای هر سفارش!

نوشته اصلی توسط
Owhweb dozd
درسته مدیران انجمن مسئول کلاهبرداری همچین ادمایی نیستن ولی تا وقتی که جای برخورد بیان اکانت دوستان که فقط جهت اطلاع بقیه میان اعلام میکنن از اونا هم کلاهبرادری کرده را مسدود میکنن چه انتظاری میشه داشت یبار بگن اینجا را باز کردیم ی مشت کلاهبردار بیان سر ملت کلاه بذارن ما هم اون بالاا فقط نگاه کنیم ،البت هرکسی انجمن میزنه باید مسئولیتش را هم بپذیره ، با جدیدت تمام در صورت عدم برخورد پیگیر هستیم اینجا که شده خونه یه مشت کلاه بردار(عذر خواهی میکنم از بقیه فروشنگان ) ف_لترومسدود بشه ودر حال مکاتبه با مسئولین ستاد هستیم
شما هم حق دارید.من تقریبا 5 ماه پیشیه وی پی اس از ایشون گرفتم که هنوزم از کار 5 ماه پیشم پشیمونم.باز خدارو شکر در حد 15 20 تومن ضرر کردم.با فحاشی هم چیزی درست نمیشه.به نظرم همه کسانی که از ایشون ناراضین به فتا شکایت کنند و یا به مدیر سایت ایمیل بزنن برای قطع پای ایشون از این انجمن
-
تعداد تشکر ها ازdeltamusic به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2017, 20:47
واقعا جالب شده ادمین ها میان پست پاک میکنن پست ما هم پاک میکنن چون یکی میاد میگه این شخص بهشون گفته تا پستت پاک نکنی پولت برگشت نمیدم سر۱۰هزارتومن پست ما هم که ۲۵۰هزارتومن بوده و برباد رفته را پاک میکنن و این اقا هم پاسخ گو نیست واقعا که جای تاسف داره هیچ کسم نه جواب گو هست نه پیگیر بلکه هرکاری خودشون دلشون بخاد انجام میدن انشااله خدا ورق ظلم و ظالم های زمان رو بچینه
-
تعداد تشکر ها ازMohammad9696 به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2017, 21:34
از مدیریت انجمن میخوام استارتر تاپیک رو بن بکنه.. نه افرادی که میان گِله میکنن ..
-
تعداد تشکر ها ازmohsen1771 به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2017, 23:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohsen1771
از مدیریت انجمن میخوام استارتر تاپیک رو بن بکنه.. نه افرادی که میان گِله میکنن ..
تا گزارش نشه پیگیری نمی کنن.شما هم به آقای رامین یه پیام خصوصی بفرست و شکایت های کاربران و شاکی های این استارتر به ظاهر محترم رو گوش زد کنید
آقا رامین خواهش می کنم یه سر و سامان بدید به انجمن
ویرایش توسط deltamusic : August 25th, 2017 در ساعت 00:32
-
-
August 25th, 2017, 00:39
عضو دائم
البته دوستان اگر مشکلی دارن (شکایت و یا ادعای کلاهبرداری)
خیلی بهتر بود با اسناد و مدارک این مورد و می فرمودن
برای نمونه ارائه چت ها - فاکتور ها - رسید بانکی - تیکت و ناحیه کاربری و....
هر موردی که قابل استناد باشه
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2017, 00:43

نوشته اصلی توسط
deltamusic
تا گزارش نشه پیگیری نمی کنن.شما هم به آقای رامین یه پیام خصوصی بفرست و شکایت های کاربران و شاکی های این استارتر به ظاهر محترم رو گوش زد کنید
آقا رامین خواهش می کنم یه سر و سامان بدید به انجمن
من موندم به شما چه ربطی داره!!
خیلی جالبه ، نه کاربر ما هستی ، نه از ما سرویس دارید ، نه هزینه ایی از ما میخواین!!
هر کسی مشکلی داره میتونه تشریف ببره شکایت کنه!!! به شما یک نفر هم هیچ ارتباطی نداره!!
هر کی از راه میرسه برای ما نظر میده! ، این انجمن چقدر الاف و بیکارو مفتش داره!
مدیریت خودشون بررسی میکنن به شماهیچ ربطی نداره ، هر کسی یه صبر و حدی داره!
-
-
August 25th, 2017, 00:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farssub
من موندم به شما چه ربطی داره!!
خیلی جالبه ، نه کاربر ما هستی ، نه از ما سرویس دارید ، نه هزینه ایی از ما میخواین!!
هر کسی مشکلی داره میتونه تشریف ببره شکایت کنه!!! به شما یک نفر هم هیچ ارتباطی نداره!!
هر کی از راه میرسه برای ما نظر میده! ، این انجمن چقدر الاف و بیکارو مفتش داره!
مدیریت خودشون بررسی میکنن به شماهیچ ربطی نداره ، هر کسی یه صبر و حدی داره!
مهندس خوده من که 15 20 تومن کلاهبرداری کرده ازم.هیچوقت وقتشو ندارم برم شکایت کنم.ولی چندتا 20 تومن واسه شما میشه کلی پول.واقعا ببخشید که این الافا به کلاهبرداری های شما اعتراض کردند!
کاربرت نیستم؟!کلا شما تشریف ببر حرف زدنتو یاد بگیر بعد بیا اینجا بگو ک به این ربط داره به اون ربط نداره!خودتو خیلی بالا گرفتی!مواظب باش نیفتی
پس اینا چیه!؟ دروغ هات دگ معلوم شد
Untitled.png
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
viasky
البته دوستان اگر مشکلی دارن (شکایت و یا ادعای کلاهبرداری)
خیلی بهتر بود با اسناد و مدارک این مورد و می فرمودن
برای نمونه ارائه چت ها - فاکتور ها - رسید بانکی - تیکت و ناحیه کاربری و....
هر موردی که قابل استناد باشه
آقای عبید من فرضا دروغ بگم.فلانی دروغ بگه.این آقا این همه شکایت داره.همه دروغ میگن؟
ویرایش توسط deltamusic : August 25th, 2017 در ساعت 00:51
-
-
August 25th, 2017, 00:54

نوشته اصلی توسط
deltamusic
مهندس خوده من که 15 20 تومن کلاهبرداری کرده ازم.هیچوقت وقتشو ندارم برم شکایت کنم.ولی چندتا 20 تومن واسه شما میشه کلی پول.واقعا ببخشید که این الافا به کلاهبرداری های شما اعتراض کردند!
کاربرت نیستم؟!کلا شما تشریف ببر حرف زدنتو یاد بگیر بعد بیا اینجا بگو ک به این ربط داره به اون ربط نداره!خودتو خیلی بالا گرفتی!مواظب باش نیفتی
پس اینا چیه!؟ دروغ هات دگ معلوم شد
Untitled.png
- - - Updated - - -
آقای عبید من فرضا دروغ بگم.فلانی دروغ بگه.این آقا این همه شکایت داره.همه دروغ میگن؟
درگاه ارسال کردید هزینه اتون برگشت نخورد ه؟؟؟؟؟
-