نقل قول نوشته اصلی توسط Owhweb dozd نمایش پست ها
درسته مدیران انجمن مسئول کلاهبرداری همچین ادمایی نیستن ولی تا وقتی که جای برخورد بیان اکانت دوستان که فقط جهت اطلاع بقیه میان اعلام میکنن از اونا هم کلاهبرادری کرده را مسدود میکنن چه انتظاری میشه داشت یبار بگن اینجا را باز کردیم ی مشت کلاهبردار بیان سر ملت کلاه بذارن ما هم اون بالاا فقط نگاه کنیم ،البت هرکسی انجمن میزنه باید مسئولیتش را هم بپذیره ، با جدیدت تمام در صورت عدم برخورد پیگیر هستیم اینجا که شده خونه یه مشت کلاه بردار(عذر خواهی میکنم از بقیه فروشنگان ) ف_لترومسدود بشه ودر حال مکاتبه با مسئولین ستاد هستیم

- - - Updated - - -

خیلی واقعا رو داری که بعد این همه شاکی و یوزرای انجمنمیان میگن پولشون را خوردی ، میای یه پست میدی که یکی فوشت میده تا مدیرا هم زود جو بگیرتشون جا اینکه فقط اون فردو باهاش برخورد کنن بیان هرکی اعلام کرده سرش کلاه رفته را پست ها شو حذف کنن و مسدود بشن واقعا که باید افسوس خورد
اخه از پایه شما مشکل داری ، ادرس دادم همه موارد هم ارسال کردم ، چرا شکایت نمیکنی ؟ چرا حرص مفت میزنی شما؟
چیکاره انجمنی تو ؟ به تو چه ربطی داره اخه!! هی آدم میخواد چیزی نگه ولی شما از پاییه مشکل دارید!
مشکلی داری بیا رو درو حل کنیم!! مگه نمیگی من ***م میتونی بری شکایت کنی اینجا ب چ دلیل ضر مفت میزنی شما!