با سلام
من یک هاست اشتراکی دارم، حالا یک سرور اختصاصی خریدم، اگه بخوام اطلاعات روی هاستم رو به سرور منتقل کنم چکار باید کنم؟
لطفا دوستان اگه میتونید راهنمایی کنید، خیلی جستجو کردم، فقط لطفا مبتدی وار توضیح بدید
با سپاس
با سلام
من یک هاست اشتراکی دارم، حالا یک سرور اختصاصی خریدم، اگه بخوام اطلاعات روی هاستم رو به سرور منتقل کنم چکار باید کنم؟
لطفا دوستان اگه میتونید راهنمایی کنید، خیلی جستجو کردم، فقط لطفا مبتدی وار توضیح بدید
با سپاس
سلام،
بکاپ بگیرید و در کنترل پنل جدیدتون ریستور کنید.
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
سلام
ابتدا در سرور اختصاصی بایستی کنترل پنل مورد نظر سی پنل / دایرکت ادمین ... را نصب و کانفیگ کامل وب سرور و امنیت و موارد دیگر انجام دهید
سپس اقدام به انتقال بک اپ کنید
اگر سی پنل هست و قصد دارید سی پنل نصب کنید به راحتی می توانید بک اپ خود را ریستور کنید
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
با تشکر از همه دوستان، کنترل پنل هر دو سی پنل هست و چون در بخش سی پنل بودم عنوان نکردم، دو سوال دیگه دارم
اول - با بکاپ و بعد ریستور تنظیمات مختلف هیچ نیازی نیست انجام بشه؟ بانکهای اطلاعاتی و... همه به درستی منتقل میشن؟
دوم اینکه اگه هاست اشتراکی فضای کافی برای بکاپ نداشته باشه چی؟ مثلا الان بیش از نود درصد فضا اشغال شده
شما بهترین راه اینه
backup wizard بگیرید
ببرید public_html
755 ست کنید
از سرور دیگر
wget کنید بعدش ریست کنید با دستور ریست بک اپ سیپنل
با سلام و احترام
مورد اول: اگر بکاپ گرفتید و ریستور کردید با مشکلی مواجهه شدید دیتابیس را مجدد بارگزاری کنید مشکل جل میشود. معمولاً مشکلات احتمالی فقط برای دیتابیس پیش می آیند. در کل خیر راحت میتوانید انتقال بدهید
مورد دوم: اگر فضای شما کافی نیست به مدیر سرور خود تیکت ارسال کنید و لینک بکاپ مستقیم از ایشون تهیه کنید و در سرور جدید انتقال بدهید.
موفق باشید
با تشکر دوباره از راهنماییها، من بکاپ گرفتم ولی برای ریستور مشکل دارم، وقتی میخوام اینکار رو در سی پنل انجام بدم برای جستجوی فایل ظاهرا فقط باید از روی کامپیوتر خودم آپلود کنم و جایی ندیدم که بشه آدرس داد، یعنی حتما باید فایل بکاپ رو دانلود کنم روی سیستم خودم و بعد باز آپلود کنم؟ (فایل بکاپ رو به سرور جدید هم منتقل کردم)
و البته یک سوال دیگه، من فول بکاپ گرفتم ولی برای ریستور گزینه مشابه نداره و ریستور دیتابیس و home directory و ایمیل جداگانه داره، باید برای همه همون فایل فول بکاپ رو انتخاب کنم؟
با سپاس
ویرایش توسط d-hadi : August 21st, 2017 در ساعت 18:28
شرکت ویرا پرداز رایان پویا به شماره ثبت 1719
سرور مدیریت شده مخصوص هاست و هاستینگ - هاست NVMe - هاست وردپرس - هاست سی پنل ایران
021-2630656 | www.pardazit.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)