-
August 20th, 2017, 16:12
عضو جدید
بستن پورت usb در اکتیو دایرکتوری
سلام به دوستان گرامی
من یه شبکه دارم که در اون پورت usb از طریق پالیسی های اکتیو دایرکتوری مسدود هست و فلش درایو به هیچ وجه نمیتونه متصل بشه اما چیزی که امروز متوجه شدم این هست که اگر موبایل اندرویدی یا هر .... به پورت usb متصل بشه امکان انتقال فایل و ... وجود داره میخواستم بدون مکسی میتونه راهنمایی کنه چطور میتونم این دسترسی رو هم بگیرم ؟
-
-
August 20th, 2017 16:12
# ADS
-
August 20th, 2017, 16:50
عضو انجمن
پاسخ : بستن پورت usb در اکتیو دایرکتوری
با سلام و احترام
میتونید از طریق BIOS پورت های USB را غیرفعال کنید و بر روی BIOS هم پسورد بگذارید.
البته به شرطی که افرادتون در کیس را باز نکنن و ...!
█ راد هاستینگ؛ ارائه دهنده خدمات با کیفیت دامنه، میزبانی وب و سرور مجازی از دیتاسنترهای معتبر
█
www.radhosting.ir
█ اللهم عجل لولیک الفرج مولانا صاحب الزمان
-
تعداد تشکر ها از pakradm به دلیل پست مفید
-
January 31st, 2018, 15:12

نوشته اصلی توسط
esmaeil1
سلام به دوستان گرامی
من یه شبکه دارم که در اون پورت usb از طریق پالیسی های اکتیو دایرکتوری مسدود هست و فلش درایو به هیچ وجه نمیتونه متصل بشه اما چیزی که امروز متوجه شدم این هست که اگر موبایل اندرویدی یا هر .... به پورت usb متصل بشه امکان انتقال فایل و ... وجود داره میخواستم بدون مکسی میتونه راهنمایی کنه چطور میتونم این دسترسی رو هم بگیرم ؟
سلام
روش کار اینجا توضیح داده شده :
http://www.adminportal.ir/blocking-removable-storage-via-gpo
-
-
January 31st, 2018, 15:47

نوشته اصلی توسط
esmaeil1
سلام به دوستان گرامی
All Removable Storage classes: Deny all access |
Enabled |
|
Removable Disks: Deny read access |
Enabled |
|
Removable Disks: Deny write access |
Enabled |
|
WPD Devices: Deny read access |
Enabled |
|
WPD Devices: Deny write access |
Enabled |
باید این موارد رو انجام بدین تا موبایل هم مسدود بشه.
موبایل رو جزو WPD حساب کردن.و حتی دوربین های دیجیتال
-
-
February 2nd, 2018, 00:48
عضو انجمن
از طریق gpedit.msc میتونید ببندید usb هارو
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-