-
August 11th, 2017, 16:19
عضو جدید
پاسخ : جایگزین Resello

نوشته اصلی توسط
mri_6889
توی سایت REG.com روسی یک دامنه .com انتقال دادم. 16.46 دلار حساب کرد. واسه تمدید هم همینقدر میخواهد. البته وقتی انتقال دادم، دامنه یک سال تمدید شد. رجسیترر هم خودش هست. (این قسمتش تجربه عملی خودم)
واسه ثبت دامنه نوشته که 8 و خردهای دلار حساب میکنه. البته قیمت زده بیست و خردهای ولی 60 درصد تخفیف زده و زده 8 و خردهای.
ضمناً SSL رایگان و سایت ساز رایگان هم روی هر دامین میده.
البته این نرح خرده فروشی بود.
یک سیستمی داره به نام کلوپ مشتریان که بسته به تعداد دامنهای که ثبت کرده باشی یا موجودی، درصدی تخفیف قائل میشه. یک چیزی مثل Level بندی ریسلو. مثلاً واسه 20 تا دامین 10 درصد تخفیف میده.
ضمناً اگر بخواهید یسلرش بشوید، هم پنل داره و هم API ولی مشکلش اینه که خیلی از قسمتهای پنلش فعلاً روسی است. حداقل قیمت واسه ریسلر شدن، 1500 دلار هست که باید بپردازید. هرچی پول بیشتری بدهید، لول ریسلری شما بالاتر و تخفیف محصولات بیشتر میشه. ضمناً وقتی ریسلر شوید، هاست و SSL و... هم میتوانید بفروشید.
من باهاشون قرارداد رسمی نمایندگی فروش امضا کردم، شما هم برای ریسلری باید امضا کنید حتما، علاوه بر وجه نقد، یکسری تعهدات فروش هم در قرارداد هست (صفحه 4 و 5) در ضمن تخففات گفته شده صرفا برای دامین های با سوندهای کشروههای CIS مثل خود .ru هست، و بقیه پسوندها تخفیفشون در این حد نیست.
اگر در گرجستان و کشورهای مشابه هم علاوه بر ایران کار میکنید خوب بد نیست اما اگر نه شرایطشون جالب نیست به نطرم.
-
-
August 11th, 2017 16:19
# ADS
-
August 12th, 2017, 00:35

نوشته اصلی توسط
Bozurg
من باهاشون قرارداد رسمی نمایندگی فروش امضا کردم، شما هم برای ریسلری باید امضا کنید حتما، علاوه بر وجه نقد، یکسری تعهدات فروش هم در قرارداد هست (صفحه 4 و 5) در ضمن تخففات گفته شده صرفا برای دامین های با سوندهای کشروههای CIS مثل خود .ru هست، و بقیه پسوندها تخفیفشون در این حد نیست.
اگر در گرجستان و کشورهای مشابه هم علاوه بر ایران کار میکنید خوب بد نیست اما اگر نه شرایطشون جالب نیست به نطرم.
بله. متاسفانه ریسلریشون در مورد دامین بیشتر در زمینه دامنههای روسیه و کشورهای CIS است و واسه دامنههای معمولی تخفیفی به ریسلر نمیده. ولی این عیجب است. چون به هر حال اینها رجیسترر دات کام و سایر دامنهها هم هستند. معلوم نیست چطوری دامنههای دات کام و... خودشون رو بازاریابی میکنند و میفروشند و هزینههای رجیسترر بودنشون رو در میاورند؟ چون اگر هدفشون فقط روی دامینهای CIS باشه، کافی هست که مثل خیلی از شرکتهای داحل ایران برای دامنه IR از nic داخل کشور خودشون(روسیه و...) نمایندگی بگیرند و دیگه نیازی به رجیسترر دامنههای عمومی شدن و پول دادن به ICANN ندارند.
آدم اگر بخواهد دامنههای روسیه و سایر کشورهای CIS رو کار کنه، فکر کنم معقولانه تر این هست که از nic این کشورها نمایندگی بگیره تا از reg.com. مثلاً واسه دامنه ru روسیه میشه همون nic.ru یا ru-center. واسه گرجستان هم میشه http://www.nic.net.ge
فقط اشکال نیک کشورهای CIS بجز روسیه این هست که وضعیت سایتشون از سایت از نیک IR خودمون هم به مراتب وخیمتر هست بطوری که آدم فکر میکنه توی این کشورها دامنه ملی واسشون اهمیتی نداره. مثلاً مال گرجستان، اصلاً زبان انگلیسی نداره. مال ارمنستان و آذربایجان و تاجیسکتان هم سایتش در حد صفره مثلا مال ارمنستان آدرس https://www.amnic.net
ویرایش توسط mri_6889 : August 12th, 2017 در ساعت 00:41
-
-
August 17th, 2017, 12:35
عضو جدید
طبق گفته domainapi یک ایرانی که در پست دیگری اطلاعاتش هست امکان پرداخت ریالی رو هم ایجاد کرده براشون
-
-
August 18th, 2017, 17:50
سلام دوستان
بنده یک end user هستم که نه به کار فروش دامنه مشغول هستم و نه درآمدی از این راه دارم، اما با توجه به تجربه های ناخوشایندی که سال های قبل با ریسلر های ایرانی داشتم 2 سال پیش تصمیم گرفتم به صورت مستقل از resello سرویس بگیرم، حالا با وضعیت پیش آمده و شرایط بنده که هیچ نیازی به امکانات خاصی برای فروش ندارم چه شرکتی را پیش نهاد میکنید؟ اکانت paypal از امریکا هم دارم.
ممنون
-
-
August 18th, 2017, 23:14
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
floyd
سلام دوستان
بنده یک end user هستم که نه به کار فروش دامنه مشغول هستم و نه درآمدی از این راه دارم، اما با توجه به تجربه های ناخوشایندی که سال های قبل با ریسلر های ایرانی داشتم 2 سال پیش تصمیم گرفتم به صورت مستقل از resello سرویس بگیرم، حالا با وضعیت پیش آمده و شرایط بنده که هیچ نیازی به امکانات خاصی برای فروش ندارم چه شرکتی را پیش نهاد میکنید؟ اکانت paypal از امریکا هم دارم.
ممنون
هاست+دامنه میگرفتی ازشون؟
-
-
August 19th, 2017, 00:24

نوشته اصلی توسط
Bozurg
هاست+دامنه میگرفتی ازشون؟
سلام
اگر منظورتون resello هست فقط دامنه بوده
-
-
August 19th, 2017, 08:41
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
floyd
سلام
اگر منظورتون resello هست فقط دامنه بوده
خوب ببین برای کاربر نهایی زیاد صرف نمیکنه کاری که شما میکنی مگر اینکه از سایت هایی که بندل هاست+دامنه دارن خرید کنی، که اگر اینکار رو بکنی آپشن های زیادی داری
-
-
August 19th, 2017, 10:44
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
بنده یه دامنه مهم با پسوند CO دارم که تا 3 سال اینده اعتبار داره . دامین توسط شرکت ****** روی ریسلو ثبت شده و با مشخصات ایران هم ثبتش نکردم البته اطلاعات هویز هم با دقت تنظیم شده ولی بصورت فیک و مربوط به UK . متوجه شدم ****** دامین هاش رو داره به OpenSRS انتقال میده !
با این شرایطی که خدمتتون اعلام کردم به نظر شما فعلا بمونم و منتقلش نکنم ؟ اگه تا یکی دو ماه قبل از پایان اعتبارش که 3 سال دیگس صبر کنم برای انتقالش مشکلی پیش نمیاد ؟
راستش احتمال زیاد مشکلی پیش نمیاد اما کلا گوش به زنگ باشین براش
-
-
August 31st, 2017, 17:39
سلام دوستان
من 44Eur در پنل قبلی ریسلو مانده دارم.
1) آیا میتونم الان باهاش دامین را تمدید کنم؟
2) اگر تمدید را انجام بدم، از کی می تونم و تا کی فرصت دارم تا دامین را از ریسلو به رجیسترار جدید منتقل کنم ؟
-
-
August 31st, 2017, 17:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HOSTWEB.IR
سلام دوستان
من 44Eur در پنل قبلی ریسلو مانده دارم.
1) آیا میتونم الان باهاش دامین را تمدید کنم؟
2) اگر تمدید را انجام بدم، از کی می تونم و تا کی فرصت دارم تا دامین را از ریسلو به رجیسترار جدید منتقل کنم ؟
بله امکان تمدید و حتی خرید دامنۀ جدید رو هم دارید.
به شرطی که مشخصات فرد صاحب دامنه رو شخصی به غیر از یک شخص ایرانی بزنید.
اینکه تا کی می تونید دامنه رو توی رسلو نگه دارید هم طبق آخرین ایمیلی که ازشون دریافت شده، به نظر میاد از الان چیزی حدود 10 ماه دیگه می تونید دامنه رو روی رسلو داشته باشید.
ولی دیگه ریسکه که بعدش یکهویی تصمیم جدید نگیرند.
پس سعی کنید بعد از تمدید یا ثبت دامنه، اون رو به یک رجیسترار دیگه منتقل کنید.
-