-
August 15th, 2017, 02:54
عضو دائم
انتشار نسخه فارسی و راستچین whmcs ۷.۲.۳ به نام تابستون
انتشار نسخه فارسی و راستچین whmcs ۷.۲.۳ به نام تابستون از تیم وهاب آنلاین انجام شده است
انتشار این نسخه در حالی انجام شد که واقعا به هیچ وجه نیت ارایه این نسخه را نداشتیم اما به اصرار کاربران عزیزمان دوباره این نسخه را فارسی و راستچین کرده و به صورت کاملا نال شده تقدیم شما عزیزان میکنیم
با توجه به داشتن تعداد کاربران بسیار با فرهنگ و بسیار متشخص هنوز هستند افرادی که کامنت هایی میذارن که در شان و شخصیت خودشون و خانوادشون هست و این باعث شده بود که ما از انتشار این نسخه های رایگان خودداری کنیم . کامنت هایی که حتی امکان انتشار آنها یا ارایه عکسی از آنها نیز برای ما میسر نیست
فقط خواستم در این پست خدمت همچین افرادی عرض کنم که دوست عزیز کسی شما رو مجبور نکرده دانلود کنید . ما دانلودمون اجبار به نظر دادنه . دوست ندارید لطفا صفحه را ببندید و نیاز نیست که هر چیزی که در شان و شخصیت خودتون و خانوادتون هست رو در بخش نظرات تایپ کنید . این نشان از تربیت پدر و مادرتون هست و یک عمر برای اون ها لعن و نفرین به بار خواهید آورد . لطفا کمی فرهنگ داشته باشید
اما در نسخه تابستون چه مواردی گنجانیده شده است
- دانلود نسخه کامل ورژن ۷.۲.۳ به صورت کامل
- ارایه این نسخه به صورت کاملا نال شده
- ارایه کامل فارسی ساز بخش کاربری
- ارایه کامل قالب سیکس به صورت کاملا راستچین
- ارایه دو قالب مدیریت Blend و V4 به صورت کاملا راستچین
- ارایه فارسی ساز ۷۵ درصدی بخش مدیریت
- ارایه سبد های خرید کاملا راستچین شده و مناسب ایرانیان
- ارایه کد Md5
- و….
هم اکنون می توانید نسخه تابستون whmcs 7.2.3 را به صورت کاملا فارسی و راستچین از همیار وهاب آنلاین به صورت کاملا رایگان دانلود نمایید
دوستان در صورت تمایل می توانید با کمک های مالی خود ما را در ارایه رایگان نسخه های بعدی whmcs یاری نمایید
دانلود رایگان نسخه تابستون whmcs 7.2.3 به صورت کامل
-
تعداد تشکر ها ازvahab00 به دلیل پست مفید
babakebrahimi, chaishpish, Cyrus.The.Great, dakkeh20, gharibion, m2020k2012, nima17701, Reza G, TakCloud, upnull50, w.h.t, wapmaster
-
August 15th, 2017 02:54
# ADS
-
August 15th, 2017, 03:45
عضو انجمن
-
-
August 15th, 2017, 09:29
عضو انجمن
پاسخ : انتشار نسخه فارسی و راستچین whmcs ۷.۲.۳ به نام تابستون
سلام آقا وهاب
کار بسیار پسندیده ای انجام دادید
موفق باشید
زکات علم نشر آن است . حضرت علی (ع)
-
-
August 15th, 2017, 10:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
m2020k2012
عالیه دمت گرم

زنده باشید
در خدمتیم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
wapmaster
سلام آقا وهاب
کار بسیار پسندیده ای انجام دادید
موفق باشید
درود
انجام وظیفست
در خدمتیم
-
تعداد تشکر ها از vahab00 به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2017, 10:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vahab00
انتشار نسخه فارسی و راستچین whmcs ۷.۲.۳ به نام تابستون از تیم وهاب آنلاین انجام شده است
انتشار این نسخه در حالی انجام شد که واقعا به هیچ وجه نیت ارایه این نسخه را نداشتیم اما به اصرار کاربران عزیزمان دوباره این نسخه را فارسی و راستچین کرده و به صورت کاملا نال شده تقدیم شما عزیزان میکنیم
با توجه به داشتن تعداد کاربران بسیار با فرهنگ و بسیار متشخص هنوز هستند افرادی که کامنت هایی میذارن که در شان و شخصیت خودشون و خانوادشون هست و این باعث شده بود که ما از انتشار این نسخه های رایگان خودداری کنیم . کامنت هایی که حتی امکان انتشار آنها یا ارایه عکسی از آنها نیز برای ما میسر نیست
فقط خواستم در این پست خدمت همچین افرادی عرض کنم که دوست عزیز کسی شما رو مجبور نکرده دانلود کنید . ما دانلودمون اجبار به نظر دادنه . دوست ندارید لطفا صفحه را ببندید و نیاز نیست که هر چیزی که در شان و شخصیت خودتون و خانوادتون هست رو در بخش نظرات تایپ کنید . این نشان از تربیت پدر و مادرتون هست و یک عمر برای اون ها لعن و نفرین به بار خواهید آورد . لطفا کمی فرهنگ داشته باشید
- ارایه کد Md5
- و….
هم اکنون می توانید نسخه تابستون whmcs 7.2.3 را به صورت کاملا فارسی و راستچین از همیار وهاب آنلاین به صورت کاملا رایگان دانلود نمایید
دوستان در صورت تمایل می توانید با کمک های مالی خود ما را در ارایه رایگان نسخه های بعدی whmcs یاری نمایید
باتشکر فراوان از وقتی که جهت فارسی سازی و راست چین کردن نسخه های جدید whmcs میگذارید
وهاب عزیز همیشه خوبه روی خوب قضیه رو دید
این کار شما باعث میشه که همکاران عزیز هاستینگ به راحتی و با سرعت بیشتری بتونن whmcs خود را به نسخه های جدید بروز رسانی نمایند
باتشکر فراوان
-
تعداد تشکر ها از TakCloud به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2017, 10:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
TakCloud
باتشکر فراوان از وقتی که جهت فارسی سازی و راست چین کردن نسخه های جدید whmcs میگذارید
وهاب عزیز همیشه خوبه روی خوب قضیه رو دید
این کار شما باعث میشه که همکاران عزیز هاستینگ به راحتی و با سرعت بیشتری بتونن whmcs خود را به نسخه های جدید بروز رسانی نمایند
باتشکر فراوان
درود
زنده باشید
والله همیشه سعی میکنیم نسخه پر لیوان رو ببینیم اما واقعا از بعضی از حرف ها و فحاشی ها نمیشه گذاشت
باز هم تشکر از شما
-
-
August 18th, 2017, 10:15
عضو انجمن
سلام. من از نسخه 7.2.2 استفاده میکنم
برای آپدیت فقط کافیه فایل های شما رو جایگزین کنم ؟
معرکه ارائه دهنده سرور مجازی، پنل پیامک، فالوور اینستاگرام، شماره مجازی و ...
Ticket | Telegram : @MarekeOnline| | 07158017111 mareke.ir
-
-
August 18th, 2017, 11:51
عضو دائم
مثل همیشه ریباست
موفق باشی وهاب جان
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
August 18th, 2017, 16:38
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ehsaan
سلام. من از نسخه 7.2.2 استفاده میکنم
برای آپدیت فقط کافیه فایل های شما رو جایگزین کنم ؟
عزیز این نسخه کامل whmcs هست و کافیست آنرا در محل نصب whmcs خود آپلود کرده و مراحل آپدیت را انجام دهید
پس از اپدیت حتما یکبار محتویات پوشه template_c را حذف کنید

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
مثل همیشه ریباست
موفق باشی وهاب جان
یدونه ای مجید جان
زنده باشی
-
-
August 18th, 2017, 23:28

نوشته اصلی توسط
vahab00
- ارایه کد Md5
- و….
نگران نباش وهاب جان خراب نشده دکمشم سالمه من امتحان کردم کار کرد
دستت درد نکنه
-
تعداد تشکر ها از babakebrahimi به دلیل پست مفید