-
August 18th, 2017, 13:18
عضو دائم
پاسخ : نیاز به گیفت دلار پی پال

نوشته اصلی توسط
yassale
بله اين درست تر هست ولي الان در هر صورت في رو كسر ميكنه، اكانت هر دو براي مثلا امارات بوده باز هم كسر كرده تا جايي كه ديدم.
بله کسر میکنه چون امارات فرندلی نداره اصلا
از سمت دیگه این مورد یادم رفت بگم وقتی که فرندلی یا فمیلی از حساب بانکی یا ویزا کارت متصل به پیپال زده بشه باز فی مثل حالت معمول کسر میشه یعنی 4 تا 5 درصد و در این حالت فرق نمیکنه و این فی کمتر زمانی است که موجودی در بالانس پیپال فرد موجود باشد .
زمانی که در یک کشور هستند کسر ندیدم بکنه اما گاهی ممکنه خوب اینکار رو بکنه اما عملا کم نمیکنه
در مجموع در چند صد هزار دلاری که فرستادم و دریافت کردم این موارد جزئه تجربیاتم بود که گفتم شاید نیاز باشه که به اشتراک بگذارم.
در ضمن برای ما ها دریافت و ارسال به صورت فرندلی بهتر است چرا که دلیل خاص و مخصوصی نمیخواد برای اینکه از دوستانت یا خانوادت پول بگیری یا بهشون پول بدی اما دلیل میخواد ازتون که چرا اینو خریدی و آیا تحویل داد یا ....
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
August 18th, 2017 13:18
# ADS
-
August 18th, 2017, 13:25
عضو انجمن
پاسخ : نیاز به گیفت دلار پی پال

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
بله کسر میکنه چون امارات فرندلی نداره اصلا
از سمت دیگه این مورد یادم رفت بگم وقتی که فرندلی یا فمیلی از حساب بانکی یا ویزا کارت متصل به پیپال زده بشه باز فی مثل حالت معمول کسر میشه یعنی 4 تا 5 درصد و در این حالت فرق نمیکنه و این فی کمتر زمانی است که موجودی در بالانس پیپال فرد موجود باشد .
زمانی که در یک کشور هستند کسر ندیدم بکنه اما گاهی ممکنه خوب اینکار رو بکنه اما عملا کم نمیکنه
در مجموع در چند صد هزار دلاری که فرستادم و دریافت کردم این موارد جزئه تجربیاتم بود که گفتم شاید نیاز باشه که به اشتراک بگذارم.
در ضمن برای ما ها دریافت و ارسال به صورت فرندلی بهتر است چرا که دلیل خاص و مخصوصی نمیخواد برای اینکه از دوستانت یا خانوادت پول بگیری یا بهشون پول بدی اما دلیل میخواد ازتون که چرا اینو خریدی و آیا تحویل داد یا ....
بسيار عالي، ممنون از شما از تجربياتتون استفاده كرديم.
-