نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 488

موضوع: تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن speednet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    213
    تشکر تشکر شده 
    803
    تشکر شده در
    619 پست

پیش فرض پاسخ : تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین

نقل قول نوشته اصلی توسط Bozurg نمایش پست ها
    دقیقا همین کار رو کردم اتفاقا مهمت فنیح به عنوان یک واسط پرداخت تایید کرد سایت شما رو نه بیشتر نه کمتر
    قرار بود که بنده 21 اگوست به دفترشون برم و در مورد درگاه ، پشتیبانی فارسی و حتی غلطهای ترجمه سایتشون بهشون پیشنهاد بدم البته این موضوع رو همون اول که با سایت اشنا شدم با رجب در چت انلاین در میون گذاشتم که همون اول که کاربر ایرانی دو سه نفر با سایتشون اشنا بود ، گفت میدیم دارترجمه ترجمه کنه حالا قضیه درگاه کمسیون اینجور چیزا به کنار همین که تونستین پشتیبانی فارسی رو بگیرین ازشون یعنی گرفتن حقوق و وارد شدن ارز هر چند مقدار کم به کشور ما هم قرار بود به دفترشون رفتیم در مورد این قضایا به خصوص پشتیبانی فارسی باهاشون مذاکره کنیم که دوست عزیزمون زودتر از ما جنبیدند و بهشون هم تبریک میگم
    الان چیزی که هست ما داریم از این سایت سرویس میگیریم بهتره هوای هم داشته باشیم تا اینکه زیر اب همو در این شرکت بزنیم و این شرکت به فکر سئو استفاده از کاربران ایرانی بیفته ، ما هوای دوست عزیزمان و این عزیز هوای کاربرانی که از طریق ایشون میخوان پنل شارژ کنن ، به نظرم اول کار باید اتحاد همبستگی نشون بدیم تا اینکه بخوایم با هم لج کنیم و جای سئو استفاده بزاریم برای شرکت های خارجی

همون اول کار خیلی شاهد سئو استفاده بودیم ، ایران سرور ، اسم نمیبرم دوستی در همین انجمن که در هر صفحه یه پست میزدند از هگزونت بود
    به هر حال الان دیگه ایرانیا دامنه هاشون پراکنده شده و بهتره هوای همو داشته باشیم

البته روی سخنم با شما نیست فقط نقل و قول کردم
    بنده خودم با سایت اتک دومین اشنا بودم اما دومین ای پی ای رو نمیدونستم فکر کنم از طریق شما در این انجمن باهاش اشنا شدم
    ویرایش توسط speednet : August 17th, 2017 در ساعت 12:37
    شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
    http://cp.hostgtx.com/
    skype id : sniper000man

2. تعداد تشکر ها از speednet به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)