عرف و قوانین بین الملل میگه که با مشخصات ایرانی حساب باز کنیم و دامنه ثبت کنیم نه با مدارک و اطلاعات فیک
در مورد کاسبی از تحریم هم باید بگم که ما کاسبی نداریم این سایت هم یکی مثل بقیه سایتهاست و شما می تونید توش دامنه ثبت کنید یا نکنید
ما فقط یک راه برای ایرانی ها باز کردیم که بتونن بصورت ریال حسابشون رو شارژ کنن
آیا این کار بدیه؟ و اینکه شما مجبور نیستید از ما پرداخت رو انجام بدید این سایت روشهای دیگه ای هم برای پرداخت داره
- - - Updated - - -
ممنون از شما که حرف منطقی میزنید
یک اسکن اقامتی یعنی اطلاعات فیک ما ایرانی ها از کجا اقامت خارجی بیاریم؟ شماره تماس خارجی چطور؟
اینها برای شما راحته ولی ما چرا باید مجبور باشیم با هویت جعلی دامنه ثبت کنیم اگه شما این مشکلات رو ندارید مستقیم از ریسلو خرید کنید دیگه
و اینکه من رو نمی شناسید من بحثی نیست نیازی نیست به من اعتماد داشته باشید بلکه شما باید به atak اعتماد داشته باشید برای ثبت دامنه ما فقط یک راهکار قرار دادیم
دوست عزیز من کجا اعلام کردم که برای کاهش هزینه ترنسفر فقط من درخواست دادم؟ خوب مشخصه همه درخواست دادن فقط هم شما نبودید
در مورد آپدیت ها هم شما بی اطلاعی شما دلیلی بر عدم وجودش نیست
سیستم ساب ریسلر به احتمال قوی تا یکی دو روز آینده فعال میشه اما ممکنه بیشتر زمان ببره و شما می تونید به عنوان قدیمی ترین شرکت که با ترک ها در ارتباط هستید تماس بگیرید و با خودشون صحبت کنید
در مورد ماهی گرفتن از آی گل آلود هم خدمتتون عرض کنم که ما نمی گیم بیاید نماینده ما بشید بلکه شما مستقیم اکانت بسازید اگه دوست داشتید پرداخت رو از طریق ما انجام بدید
این اسمش کاسبیه؟ خلاف شرع و عرف هست؟ خوب دوست ندارید مستقیم پنلتون رو شارژ کنید
بله من هم جایی برای تخفیف نگفتم کار ما بود ما برای درگاه صحبت کردیم و در مورد سایت و پشتیبانی فارسی که اونم در ماه های آینده عملی خواهد شد
حتی ساب ریسلری هم ما پیشنهاد دادیم که خوشبختانه خودشون در حال برنامه نویسی بودند اما با توجه به وضعیت کاربران ایرانی این کار تو اولویت قرار گرفت
- - - Updated - - -
عزیز من شما که اطلاعی از قرار داد ندارید چرا میاید بیخود تهمت میزنید
ما شماره تماس در سایت قرار دادیم تماس بگیرید هماهنگ کنید تشریف بیارید اینجا مدارک رو ببینید
لطفا اول این تاپیک رو کامل بخونید سوالی بود من در خدمتتون هستم
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=190001
من آدرس سایت اصلی رو ارسال کردم که سایت odeme رو معرفی کرده برای پرداخت
در مورد خدمات هم تماس بگیرید از شرکت اصلی سوال بپرسید
من نمی دونم چرا عادت کردیم تخریب کنیم
ما یک سایت زدیم برای پرداخت ریالی شما می تونید استفاده کنید می تونید نکنید
اعتبار ما هم در سایت اصلی تایید شده و پرداخت هم خیلی سریع انجام میشه
نیازی هم به هیچگونه جیمزباند بازی برای ثبت نام و پرداخت وجود نداره
این ها کار بدیه خوب شما هم برید با یه شرکت دیگه صحبت کنید که پرداخت از طریق شما انجام بشه
مگه سایت peygiri برای ریسلو همین کار رو نمی کرد؟
این یه امر کاملا معموله