نقل قول نوشته اصلی توسط isoroush نمایش پست ها
بنده گفتم دامنه ثبت نکنید !؟

با توجه به تجربه ای که از هموطنان عزیز سراغ دارم و عشقی که به کاسبی از تحریم دارند ( آفرها در این تاپیک کم نبوده ) امیدوارم چند صباح دیگه این رجیسترار یوزرهای ایرانی رو مجبور نکنه از کانال شما خرید انجام بدهند.

ضمنا کاربران روسی ، چینی ، ژاپنی از سایت های اروپایی و امریکایی خرید دارند دنبال راهکاری هستند برای پرداخت به ارز رایج خودشون ؟

بهتره که به عرف و قوانین بین المللی احترام بذاریم.

در رابطه با 100 تا مشکل پرداخت که فرمودید » زحمت آن یک پاسپورت است که بحمدالله همه الان دارند .

دوستان امروز رو می بینند بنده چند روز دیگه
فکر حداقل اینجا، همه میدونن قدیمی ترین رابطه با این شرکت های ترک رو ما داریم، و البته تخفیفی هم که پس از ماجرای ریسلو این شرکت برای ترنسفر قائل شد تا ترنسفر ها راحت تر انجام بشه هم فکر کنم مشخص هست کی مداکره اش رو انجام داد بعد اتمام هم کی خبرش رو داد. حالا این آپدیت ها چی هست که ما به عنوان قدیمی ترین مشتری ایرانی این شرکت ازش بی اطلاع هستیم نمیدونم از کجا میاد، اماا حداقل میدونم بیشتر این صحبت ها رو خود اون شرکت ترک هم ازش بی خبر هستن

در تمام این مدت هم با وجود تمام امکاناتی که داشتیم سعی نکردیم از تحریم و مشکلات سایر همکاران پول در بیاریم. اما ظاهرا دوستان علاقه خاصی به بازی کردن در این بازار و کسب مشتری با اطلاعات غیر واقعی دارن.

مشکلی نیست، شما بزار راحت باشن و اگر تونستن از آب گل آلود ماهی بگیرن.