-
August 14th, 2017, 17:03
پاسخ : پیشنهاد همکاری با یک شرکت یا ...

نوشته اصلی توسط
Genral X2
حملات اینترنتی زیاد داشتیم یه سری سرور ها رو جا به جا کردیم و رقیب ها هم به افق رفتن دیگه حملاتی زیادی نداریم حتی در حد اختلال
سرور csgo استیم هستش
در ماه 200-250 ولی خب با تمدید مشتری و ... پولشون در میاد ولی بازم کم میاریم در این اواخر پلیر ها هم زیاد شدن نسبت به قبل قادر به گسترش هم نیستیم
اگر واقعا حملات اینترنتی ندارید من میتونم از آسیاتک همین تعداد سرور که در اختیار دارید به شما ارائه کنم منتها شراکتی ، به این صورت که یک سرور سخت افزاری رو مجازی سازی میکنیم و نصف هزینه های شمارو من پرداخت میکنم ، و در انتهای هر دوره تمام درامد حاصل از گیم سرورها و سایر موارد رو در یک حساب مشترک نگهداری میکنیم و بین من و شما تقسیم میشه ، ینی نصف نصف ، که در انتهای هر دوره به دو حساب مشترک واریز میشه
ویرایش توسط live : August 14th, 2017 در ساعت 17:05
-
-
August 14th, 2017 17:03
# ADS
-
August 14th, 2017, 17:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
live
اگر واقعا حملات اینترنتی ندارید من میتونم از آسیاتک همین تعداد سرور که در اختیار دارید به شما ارائه کنم منتها شراکتی ، به این صورت که یک سرور سخت افزاری رو مجازی سازی میکنیم و نصف هزینه های شمارو من پرداخت میکنم ، و در انتهای هر دوره تمام درامد حاصل از گیم سرورها و سایر موارد رو در یک حساب مشترک نگهداری میکنیم و بین من و شما تقسیم میشه ، ینی نصف نصف ، که در انتهای هر دوره به دو حساب مشترک واریز میشه
سلام مجدد خدمت شما
ارتباط برقرار خواهم کرد با شما
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
live
در صورت امکان واضغ تر توضیع بدید
-
-
August 14th, 2017, 17:38
عضو جدید
سلام
لطفا توضیحات کامل
تعداد درامد کامل از کل سرور ها + میزان دقیق ترافیک مصرفی تمام سرور ها
ادرس انجمن + تعرفه سرویس دهی به کاربران + چه تعداد کاربر به موقع تمدید انجام میدن و چه تعداد خارج از موقع
تعداد کاربران رایگان که در حال حاظر فعال هستن
در حال حاظر چقدر هزینه سرور ها و هاستینگ سایت به صورت ماهیانه هست؟
اطلاعات بالا را پیغام خصوصی کنید + ایدی تلگرام برای گفتگو بیشتر
با تشکر
-
-
August 14th, 2017, 17:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mahdi20
سلام
لطفا توضیحات کامل
تعداد درامد کامل از کل سرور ها + میزان دقیق ترافیک مصرفی تمام سرور ها
ادرس انجمن + تعرفه سرویس دهی به کاربران + چه تعداد کاربر به موقع تمدید انجام میدن و چه تعداد خارج از موقع
تعداد کاربران رایگان که در حال حاظر فعال هستن
در حال حاظر چقدر هزینه سرور ها و هاستینگ سایت به صورت ماهیانه هست؟
اطلاعات بالا را پیغام خصوصی کنید + ایدی تلگرام برای گفتگو بیشتر
با تشکر
از طریق امضا در ارتباط باشید
-
-
August 14th, 2017, 19:01

نوشته اصلی توسط
Genral X2
سلام مجدد خدمت شما
ارتباط برقرار خواهم کرد با شما
- - - Updated - - -
در صورت امکان واضغ تر توضیع بدید
توضیح کامل اینکه اگر واقعا درامد زایی دارید سرور از بنده ، در دیتاسنتر آسیاتک کلو میشه و نصف هزینه های دیتاسنترو من پرداخت میکنم ، در پایان هر ماه سود بدست آمده بطور مساوی بین من و شما تقسیم میشه
-
تعداد تشکر ها از live به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2017, 06:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
live
توضیح کامل اینکه اگر واقعا درامد زایی دارید سرور از بنده ، در دیتاسنتر آسیاتک کلو میشه و نصف هزینه های دیتاسنترو من پرداخت میکنم ، در پایان هر ماه سود بدست آمده بطور مساوی بین من و شما تقسیم میشه
مشکلی نمی بینم با این شرایط عالی باهاتون ارتباط برقرار خواهم کردم حتما
-