نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 75

موضوع: تبلیغات گوگل ادروز با هر کلیک 200 ریال

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    116
    تشکر تشکر شده 
    411
    تشکر شده در
    235 پست

پیش فرض پاسخ : تبلیغات گوگل ادروز با هر کلیک 200 ریال

6 کمپین تبلیغات گوگل ادورز جدید برای دوستانی که درخواست داده بودن انجام شد

نقل قول نوشته اصلی توسط mahlecheh
    سلام
    اقا مگه میشه این قیمت؟
    غیر ممکنه تبلیغات سو نکنین مردم رو گمراه نکنید حداقل هزینه ای که مقرون به صرفه باشه برای راه انداری کمپیل میشه یک دهم دلار گذاشت که تقریبا میشه 400 تومن این کمترین مقداره عزیز این برای کلماتیه که رقابت براشون کمه کلماتی که رقابت براشون زیاده ممکنه تا یک دلار یعنی 4000 تومن هم برسه
    لطفا تبلیغ گمراه کنند نذارین
    من مستقیم با ویزا کارت میزنم بدون هیچ واسطه ای تقریبا کلیکی 350 تومن میفته یکی از سایت ها هم حرف شما زده بود لینکش میذارم ببینید
    https://www.websamin.com/%D8%AA%D8%A...88%DA%AF%D9%84
    مثلا اینا نوشتن متوسط تعداد کلیک 500 تا با مبلغ 200 هزار تومن من همینو ازشون سفارش دادم 120 تا کلیک خورد با این حرفی که میزنن اصلا جور در نمیاد
    شمام لطفا مردم رو گمراه نکنید چون این تبلیغات به دلار انجام میشه خیلی هزینه بر هست
    ولی کسی بخواد واقعا 10 میلیون هزینه رو سئو فوق العاده اثر داره

ممنون از نظرتون
    ولی بنده با تجربه ای که تو کار کسب کردم و شگردها و راه کارهایی کشف کردم که شدنی هست
    الان با کلمه طراحی سایت برای دو تا از دوستان کار زدم
    ولی این مهمه که شما بتونید کمپین رو بهینه کنید
    توی جاهای مختلف هم گفتم البته به نقل از یکی از دوستان دکتری هست که خیلی پیگیر ماجرا بود و یه مقاله با منبع رسمی گوگل خونده بود که اگر بتونید کمپینتون رو بهینه کنید خیلی خیلی بهتر از سئو هست
    چون وقت و زمانی که برای سئو می کنید شما در سریع ترین زمان ممکن به سود دهی میرسید
    بنده سعی می کنم اگر توانایی کاری رو نداشته باشم جایی صحبتش رو انجام ندم ولی کار موفق خیلی زیادی دارم که هر کسی هم اومده با من داره کار می کنه چند نفر از دوستانشون بعد از اینکه دیدن حرفم درسته بوده بنده رو معرفی کردن بهشون
    نمونم من الان دیگه کلا سئو سایت اوتیسا رو گذاشتم کنار و با 40 هزار تومان حدود 2000 کلیک به صورت کاملا بهینه به داخل سایت میارم و از این تعداد حدود 25 تا 50 نفر تبدیل به مشتری میشن که هر کدوم 5 قلم می خرن
    شما خودتون محاسبه کنید چه طور و به چه شکلی این اتفاق افتاده
    حالا من رو کلمات لباس دیدم که 10 تک تومان امکان پذیره ولی تستش نکردم چون بازدید کمتری بهم میده

حالا اگر خواستید می تونم به شما هم با حداقل مبلغ ثابت کنم که حدود 100 هزار تومان هست و با این 100 تومان بین 2500 تا 3000 کلیک براتون تضمین می کنم بیاد البته اگر قیمت هر کلیک حدود 20 تومان باشه ولی اگر قیمت تا 50 تومان هر کلیک بره تا حداکثر 1800 کلیک به شما بر میگرده
    ویرایش توسط BazPardakht.Com : August 14th, 2017 در ساعت 17:08

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)