نوشته اصلی توسط
ColdWorld
تشکر از نظرتون
بنده هم همشون رو میشناسم کاملاً و حالا نظر من هم کمی متفاوت با شماست.
طبق نظر بنده بهترین و قوی ترین لیچر و عملکرد رو بین همه این ها فقط 4 لیچ داشت.خیلی کم پیش میومد مشکلی داشته باشه.آپرا هم که به غیر سه تا اپلود سنتر آپلودد ریپید گیتور و اپتوباکس چیزی نمیتونه لیچ کنه و نمیشه اصلاً بهش گفت لیچر.ضمن اینکه من صاحبش رو میشناسم.و اینکه اصلاً پول نمیدن یعنی نرخ یه قرون یه قرون برای دانلودها گذاشتن اگر روزی 1000 تا دانلود هم داشته باشی 2 هزار تومن هم نمیده بهتون تجربش رو دارم.
همونطور که گفتم بین این ها 4 لیج از همه بهتر بود.سایت Mul.ir هم که مثال زدید الان 2 سال رو رد کرد که هیچ پشتیبانی ای نداره، به غیر از 2 3 تا اپلود سنتر + تورنت،هیچ چیزی رو مستقیم نمیکنه و پاسخگو نیستن اما 2 3 سال پیش سایت خیلی خوبی بود. فایلگیر هم که مثال زدید قبلاً استفاده کردم یه سال پیش خیلی خوب بود اما الان یه سالی هست که پشتیبانی تعطیله،سرعتش هم بد شده و بعضی از اپلودسنتر ها رو ارور میده.ولی گاهی ممکنه سرعتش خوب هم باشه.الان بعد از 4 اپلود استیبل ترین سایتی که دیدم Dasan.ir بوده حالا ظاهر و اسکریپتش خیلی مهم نیست ولی پشتیبانیش هم یشه بوده و مشکلی هم اگر بود فوری رفع کردند.پارس گت که اختصاصیه به اصطلاخ اصلاً استیبل نیست و هر روز یه مشکلی ازش بیرون میاد.پارسال هم که دیتابیسشون کلاً حذف شد و اعتبار کاربرانی که پول دادن هم از بین رفته بود.
دوستان دیگه هم نظری دارن لطفاً بگن.