-
August 13th, 2017, 15:10
عضو جدید
مشاوره انتخاب سرویس دهنده اینترنت
سلام خدمت دوستان عزیز
بنده ۵ سال از آسیاتک سرویس داشتم ولی بعد از جابجایی منزل گفتن پورت خالی در مرکز شما نداریم و باید صبر کنید.
آسیاتک رو فقط بخاطر دانلود شبانه انتخاب کرده بودم و همچنان میکنم چون اصلا شبانه رو محدود نمیکنن و کاری ندارند چقدر دانلود کرده اید.
دوستان چه شرکتی رو پیشنهاد میکنن که سرویس شبانه هم داشته باشه؟
تعداد تشکر ها از shakib zero به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2017 15:10
# ADS
-
August 13th, 2017, 15:26
عضو انجمن
پاسخ : مشاوره انتخاب سرویس دهنده اینترنت

نوشته اصلی توسط
shakib zero
سلام خدمت دوستان عزیز
بنده ۵ سال از آسیاتک سرویس داشتم ولی بعد از جابجایی منزل گفتن پورت خالی در مرکز شما نداریم و باید صبر کنید.
آسیاتک رو فقط بخاطر دانلود شبانه انتخاب کرده بودم و همچنان میکنم چون اصلا شبانه رو محدود نمیکنن و کاری ندارند چقدر دانلود کرده اید.
دوستان چه شرکتی رو پیشنهاد میکنن که سرویس شبانه هم داشته باشه؟
پیشنهاد بنده شرکت های وب میباشد. البته سرویس رایگان شبانه ندارد در عوض فشفشه های بی نظیری دارد
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازvpgroup به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2017, 15:32
تعرفه شبانه رایگان طبق قانون سازمان تنظیم دیگه روی سرویسهای جدید و تمدید نمیتونن بدن شرکتها
-
تعداد تشکر ها ازSajad به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2017, 15:39
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Sajad
تعرفه شبانه رایگان طبق قانون سازمان تنظیم دیگه روی سرویسهای جدید و تمدید نمیتونن بدن شرکتها
بله به صورت بسته ویژه شبانه روی سرویس هاشون ارائه میدن با یه هزینه اضافه ( آسیاتک 7 هزار تومن هست )
ولی شرکتی مثل شاتل بعد از یه مقدار حجم مشخصی که دانلود کردید سرعت شبانه رو به 10 کیلوبایت کاهش میدن که عملا انگار شبا اینترنت نداری!!
-
-
August 13th, 2017, 15:51
با سلام.
از های وب استفاده کنید.
تعرفه های فشفشه بسیاری خوبی دارد.
-
تعداد تشکر ها از VipSc به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2017, 15:51
برای دانلود می تونید بسته شاتل لند شاتل رو تهیه کنید
هر چیزی توی سایت دانلودشون باشه رایگان هست و یک آپلود سنتر هم وجود داره که می تونید لینک هاتون رو توش ریموت کنید و رایگان دانلود کنید
-
تعداد تشکر ها از navid2zp به دلیل پست مفید
-
August 13th, 2017, 23:00
عضو جدید
چندین سال از آسیاتک استفاده کنم و راضی هستیم دوست عزیز ...
-
تعداد تشکر ها از info.nfilm به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2017, 13:57
عضو انجمن
سلام
بسته شبانه که فکر کنم فقط آسیاتک داره.
اما اگر پورت خالی نشد میتونید برای دانلود از ایرانسل استفاده کنید ، سرعتش هم باید بالای 2 - 3 مگ باشه ( برای من تا 8 مگ در ثانیه هم میره ) .
یه بسته 3 ساعته بگیرید ( 2000 تومان ) بزنید دانلود بشه لیستتون .
:: گروه 98 طرح :: ارائه خدمات : طراحی و کدنویسی تحت وب
-
تعداد تشکر ها از slashflash به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2017, 14:49
عضو انجمن
سلام،
پارس آنلاين دارم ٣ ساله و شبا هميشه بين ٢ تا ٩ گيگ دانلود دارم هميشه و محدود هم نكردن و نميكنن. يكي از شعار هاي پارس آنلاين همينه اصلا! يه اينترنت خوب، قانون مصرف منصفانه نداره. پيشنهاد ميشه بهتون حتما.
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید
-
August 14th, 2017, 14:57
عضو جدید
ممنون از راهنمایی دوستان
اتفاقی که امروز افتاد این بود که مودم رو آوردم وصل کردم دیدم لینک گرفت و ثابت شد !! و همه چراغا روشن شد در نتیجه زنگ زدم به شرکت صبانت تا مطمئن شم و اونا گفتن بله خطتون قبلا رانژه شده !!
بعد از پیگیری هایی که کردم و تماسی که با مخابرات گرفتم گفتن خطتون اینترنت مخابرات روش هست !!
زنگ زدم 2020 یوزر پسورد رو بهم دادن مودم رو کانفیگ کردم وارد پنل مدیریت حساب شدم که دیدم زده ترافیک نامحدود ( فکر میکنم هر چی مصرف بشه بعدا پولشو بگیرن )
بنظرتون چیکار کنم؟ درخواست جمع آوری بدم رسیدگی میکنن؟
راستی نکته ای که یه لحظه اومد تو ذهنم اینه که از کجا بفهمم خطوط تلفن اینجا فیبر نوری هست یا نه؟ چون چک کردم همسایه روبروییمون هم مخابرات 2020 داره !!
ویرایش توسط shakib zero : August 14th, 2017 در ساعت 14:59
-