سلام دوستان من میخوام دانشگاه ثبت نام کنم برای کارشناسی میخوام نرم افزار بخونم بنظرتون چطوره این رشته آینده دار هست؟من کاردانی معماری دارم ولی استعدادم توی برنامه نویسی هست خیلی هم به این کار علاقه دارم.
باسلام، تمامی رشته های مرتبط به کامپیوتر و علوم کامپیوتر آینده دار هستن به دلیل اینکه عصر ارتباطات است و در عصر ارتباطات رایانه ها حرف اول را میزنند.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
درود
اول از همه این را بدانید که رشته نرم افزار یک عشق هست
و اینکه در دانشگاه فقط راه را به شما نشان خواهند داد و توقع یادگیری زبان برنامه نویسی خاصی را در کلاس های دانشگاه نباید داشته باشید
اما دانشگاه ذهن شما را آماده و باز میکند و در این مورد بنده به شخصه دانشگاه را ستایش میکنم
مخصوصا در دوران کارشناسی ارشد کاملا شما با مباحثی آشنا می شوید که بیش از بیش به خود افتخار خواهید کرد که این رشته را انتخاب کرده اید
اما راه سختی را در پیش دارید . پس اگر مشکلی با سختی ندارید این رشته را انتخاب کنید و در غیر اینصورت ...
تشکر از همه دوستان این رشته برای من زیاد سخت نیست همونطور که گفتم استعداد و علاقه م توی این کاره من توی خدمت سربازی جزوه برنامه نویسی گرفتم و بدون کامپیوتر برنامه نویسی یاد گرفتم .و بعد یک سایت طراحی کردم که لینکش توی امضام هست. من بیشتر نگران این هستم که بعدا کار گیرم میاد یا نه.
ببينيد در رشته ها و گرايش هاى كامپيوتر عشق و علاقه حرف اول رو ميزنند ، در دانشگاه چيزه خاصى به شما ياد نميدن و اين خود شما هستيد كه بايد براى يادگيرى بيشتر تلاش كنيد
اگر خودتون رو محدود به دروس دانشگاه كنيد پيشرفتى نميكنيد و در آينده مثل هزاران فارغ التحصيل اين رشته موفق به پيدا كردن شغل مناسب نميشيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
{ Live in the moment }
...
درود
باید ببینی با معماری بیشتر حال می کنی یا کامپیوتر؟ اگر علاقه به معماری نداری تبعا حوصله طراحی نقشه و نظارت بر ساخت را هم نخواهی داشت.
معماری هم پول ساز است بخصوص در تهران.
رشته های مرتبط با کامپیوتر عبارتند از آی تی و نرم افزار و علوم کامپیوتر. این سه رشته در دوره لیسانس دروس مشترک اصلی و تخصصی دارند و تنها در چند درس متفاوت هستند. مهندسی آی تی کمی جنبه مدیریتی دارد.
این سه رشته خیلی نزدیک هم هستند در دوره لیسانس و هرکدام را انتخاب کنی جهت افزایش شانس قبولی چندان فرقی نخواهد داشت. در دوره ارشد کاملا تخصصی میشوند.
من کارشناسی IT هستم.
قبل از اینکه برم این رشته ، خودم خودآموز مواردی از برنامه نویسی رو بلد بودم
دانشگاه رشته های کامپیوتر و IT و از این دست ، چند درس تخصصی خوب دارند که واقعا مفید هست ، باقی درسها چنگی به دل نمیزند
در اصل شما مجبورید کلی اطلاعات و کتاب یادبگیرید که فقط نهایتا 20 درصدش به دردتون میخوره .
درسهایی مثل مهندسی نرم افزار ،هندسی فناوری اطلاعات ، سیستم عامل ، پایگاه داده ، و از این قبیل مفید هستند
مورد بعدی اینکه
آب پاکی رو بریزم روی دستتون ، اگر به امید استخدام و کارپیدا کردن میخواید در دانشگاه تحصیل کنید به جمع مهندسین بیکار میپیوندیدمن بیشتر نگران این هستم که بعدا کار گیرم میاد یا نه.
http://www.isna.ir/news/93071407555/...AF%D8%A7%D8%B1
رشته های مرتبط با کامپیوتر ، رتبه دوم رو در بیکاری دارند .
و رشته معماری که خوندید خوشبختانه وضعیتش بهتر هست و دهم هست .
خوشبختانه در علوم مرتبط با کامپیوتر ، فارغ از مدرک تحصیلی میتوان بخوبی فعالیت کرد به شرطی که اطلاعات بالا و دانش بروز داشته باشید .
در اصل اگر متخصص باشید داشتن یا نداشتن مدرک دانشگاهی چندان ملاکی برای استخدامی و فعالیتتون نیست .
موفق باشید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)