دوست عزیز ، اگر کسی از شما شکایت کرده باید در دادگاه یا شورای حل اختلافی که با محل شما مرتبط است شکایت را مطرح کند و دادگاه در محل شما برگزار میشود. من چند بار گذرم به عنوان شاکی به دادگاه و شورای حل اختلاف افتاد گفتند اگر کسی که متهم است محل کار یا محل زندگی اش مشخص باشد در دادگاه نزدیک یکیشان (یعنی یا محل کار متهم یا محل زندگی متهم)باید تشکیل پرونده و مراحل طی شود.
حتی در تهران چنین است که اگر شاکی در منطقه یک در شمال تهران است و متهم در منطقه 19 در جنوب تهران شاکی باید برود دادگاه منطقه 19 شکایت کند.
من تعجب کردم چطور شاکی از طریق دادگاه شهر خودش تشکیل پرونده و دادگاه برگزار کرده.
1- شاکی می تواند شما را مجهول المکان اعلام کند و از دادگاه نزدیک محل سکونت خودش شکایت کند
2- اگر حساب بانکی شما مثلا تهران بوده و محل کارتان شهرستان باشد ،بانک شاید مستند واقع شود شاید در تهران برگزار شود.
شما یک وکیل خوب در شهر خودتان پیدا کنید یا سایتهای وکالت تماس بگیرید و مشورت کنید.
- - - Updated - - -
حالا شما چند استراتژی دارید:
1- شاید به نفع شما باشد مجهول المکان توسط شاکی معرفی شده باشید
2- شاید به نفع شما باشد اگر نامه دادگاه آمده اعلام کنید طبق قانون شاکی باید در دادگاه نزدیک محل کار یا سکونت شما اقدام کند.
اگر شکست بخورید کلیه هزینه های شکایت را باید اگر دادگاه تعیین کرد پرداخت کنید و اگر او شکست خورد او باید هزینه های شما را پرداخت کند.
باید با وکیل و افراد با تجربه مشورت کنید.