نقل قول نوشته اصلی توسط starting نمایش پست ها
هتزنر کاری به ایرانی نداره
الکی گنده.اش نکنید طرف رفته گند زده سرورش رو بستن و او رو شما خطاب دادن دلیلی بر خطاب دادن کل ملت ایران نیست
هیچ هراسی نداشته باشید هتزنر در تماس بودم کلا مشکلی ندارند

پی نوشت:
دوستان برای خود شرینی هی ریپورت هموطنتون رو ندید ته.ش چی میشه خودتون رو زشت میکنید همونطور که ovh مثا یک آشغال ایرانی ها رو پرت کرد بیرون اینها هم میکنند

اونجا جای حرفهای خاله خان باجی نیست
کی میخواید بفهمید چغولی کردن تو فرهنگ اونا معنی نداره و بهش میگن جاسوسی فرد و وظیفه شهروندان نیست و بعهده پلیسه نه شمای وبمستر ...........
ای درود بر اون شرفت که حرف دل خیلی هارو زدی
...
اما یه سوال . بنده یه فامیلم در فرانسه هست . قبلا برای یه شخص دیگه ای با دوستم هماهنگ کردم . رفت بود دیتاسنتر و با مشخصات حتی شماره تماس و ملیت رو هم مال بنده رو زد و من 7 ماه از ovh سرور رو داشتم . به سعید هم گفتم که کتوجه کنه اونارو من واسه بلند مدت نمیخوام و کمتر از یک سال میخوام . سوال من اینه با مشخصات کاملا ایرانی خرید کردم و مشکلی نداشتم . تا اخرین روز سرویس دهی . حتی اخرین روز ازشون خداحافظی کردم و متن تشکر رو هم بهشون دادم . حتی اونا بهم متن دادن . ممنون شدن از نظر و توجه هی که به عنوان یه کاربر بهشون داشتم .
یعنی میشه به خاطر اون شخص فامیلم به من کاری نداشتن ؟؟ چون میخوام ازشون واسه مشتریام اختصاصیم یه سرور برای مجازی سازی حداکثر در حد 32 گیگ بگیرم با همون اکانت . مشکلی برام پیش نمیاد ؟
ایا به نظرتون دوباره به فامیلم بگم بره باهاشون حرف بزنه ؟؟
ممنونم از راهنماییتون