سلام دوستان
من میخوام ادامه مطلب و به پایین بچسبونم...
با خاصیت float به چپ چسبوندم اما هر چی سرچ کردم راهی برای چسباندن به پایین پیدا نکردم.
سلام دوستان
من میخوام ادامه مطلب و به پایین بچسبونم...
با خاصیت float به چپ چسبوندم اما هر چی سرچ کردم راهی برای چسباندن به پایین پیدا نکردم.
سلام
خدمت شما لینک
برای کلاس مربوطه در فایل wp-content/themes/bistbiar/style.css به این صورت ویرایش کنید:
کد:.main-col .bp-entry p .read-more-link { float: left; background-color: #dec25e !important; color: #190b00; border-width: 1px !important; border-style: solid; bottom: -20px; position: relative; box-shadow: 0px 0px 7px 1px #190b00; }
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس: ارسال ایمیل
قابلیت float:left مشکلی نداره...
مثال زدم با این خ0اصیت چسبوندم سمت چپ ولی برا چسبوندن به پایین باید چیکار کنم.
تشکر از شما.
ولی چون بر اساس پیکسله.. فقط نوشته های بدون تصویر درست میفته + مقدار و بیشتر کردم ولی خب الان نوشته هایی که عنوان بزرگ دارن ادامه مطلب میره بیرون...
آپ...
آپ...
مقدار -55 یک مقدار متداول نیست اما خب برای قالب شما جواب میدهکد:
- position: absolute;
- left: 0;
- bottom: -55px;
طراحی قالب وردپرس | طراحی وبسایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@
درود
ببینید وقتی فلوت بر باکسی از قبیل div و ul و...اعمال میکنید. افزودن یک div به انتهای فلوتها و مقدار clear:both بخشی از مشکل رادحل می کند.
بعد اگر خواستید دو باکس درون هم را نسبت مطلق بدین مثل مورد شما باید باکسی که درون باکس دیگر است absolute و مقدار و باکس دیگر را realativeکنید.
کلا یکی مطلق و دیگری نسبی و گاهی برعکس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)