منم به نظرم با مدیریتشون بتونیم صحبت کنیم خوب میشه ولی خوب متاسفانه حتی از اموجی داخل تیکت هاشون استفاده میکنند مثل![]()
)) و...
آقا اینا واقعا متن تیکت یا ایمیل رسمی از هتزنر هست؟
آدم یاد آهنگ " اراذل برین خونه هاتون از هیچکس میافتته... "
انگار سر گردنه ان ! یه همچین لحنی:
همینه که هست ، فحش میدی؟ سرورت کنسل میکنم.
اگه مردی زنگ اخر وایسا
بیشتر میخوره با یه واسط 15 ساله در ارتباط باشید تا اپراتور یه شرکت بین المللی
طراحی قالب وردپرس | طراحی وبسایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@
به نظر بنده اگر ما ایرانیا این شرکت رو تحریم کنیم بهتره . طی صحبت های قدیم حدودا 70 درصد مشتریان این شرکت ایرانی هستن به دلیل ارزونی قیمت اگر انتقال سرور بدیم به شرکت دیگه و یا حساب های ایرانی رو ببندیم متوجه این امر میشند که کارشون اصلا درست نیست
دقیقا باهاتون موافقم خیلی مسخره شده اگر اینطوری باشه که همه پنل رقباشون رو دی اکتیو میکنن یاد زمان های می افتم که واسه یاهو گزارش مبنی بر شکایت میفرستادم یاهو هم گول مارو میخورد و ایدی یاایمیل دشمن مارو دی اکتیو و غیر فعال میکرد الان قضیه اینم اینطوری شده از فردا ما هم بزنگیم فوش بدیم بعد ایدی رقبا رو بدیم تا ببندن خخخ بنظرتون این روند درسته خیلی مسخره هست من هنوزم برام جای سواله یارو گیریم از اتریش زنگ زده فوش داده چرا پنل من بسته نشده چرا پنل یاسر بسته شده این وسط یه مشکلی هست یا اون شخصی که فوش داده اطلاعات پنل یاسر رو میدونسته و بعد فوش دادن شماره پنل یاسر رو داده اونا هم بلاک کردن خودمم نمیدونم واقعا گیج کننده و بچه گانه هست مگه داریم مگه میشه زرتی الکی بزنن پنل رو ببندن واقعا این المانی ها دیگه شورشو در اوردن کسی المان نیست بره باهاشون حضوری صحبت کنه و بگه چرا بچه های ایرانی رو اذیت میکنید واقعا کسی این کارو بکنه ممنونش میشم من یاسر رو میشناسم واقعا پسر گلیه رفیقمم هست لطفا هر کسی میتونه کمکش کنه بنده خدا مظلوم واقع شده این وسط ایشون هیچ کاری نکرده نمیدونم چرا پنلشو بستن خودمم ناراحتم
ویرایش توسط entel : August 10th, 2017 در ساعت 04:07
دوستان هتزنر به نظر بنده بهترین دیتاسنتر قابل استفاده در ایران میباشد
طرز برخورد آن ها بسیار مناسب و عالی میباشد اما به شرطی که شما میخواهید ایمیل بفرستید با گوگل ترجمه نکنید ارسال کنید چون خیلی از کلمه ها اون چیزی نیست که شما میخواهید و اون ها هم بد متوجه میشن
شما جواب ابیوز ها رو منظم و صحیح بدید و درست با دیتاسنتر کار کنید فاکتور ها به موقع و ارز معتبر پرداخت شه هیچ مشکلی پیدا نمیکنید
5 سال هستش با یک پنل داریم با هتزنر کار میکنیم مشکلی هم نیست
بله درسته
من خودم شخصا باهاشون صحبت کردم
اونا براشون ارسال استیتمنت خیلی مهمه! اگر مدام برای سرور شما ابیوز بیاد و گزارش ارسال نکنید! مشکلات بزرگتری رخ میده و بهتون بدبین میشن و دیگه تمایل به همکاری ندارند.
بهتره دوستانی که سرورشون زیاد ابیوز میاد سمت دیتاسنتر هایی مثل هتزنر نرند.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
دوستان فکر می کنند همه جا ایران هستند که با بد و بیراه گفتن بهشون سرویس بدند. با ابرو ریزی تهدید و باج گیری .. اتفاقا در خارج از ایران ادب و احترام خیلی مهم است.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
مشکل رو پیدا کردیم مثل اینکه تشابه اسمی در پنل پیش اومده !
اتریش پرداخت کننده بوده مثل اینکه تماس گرفته بخاطر پنل دوم که مشابه بنده مسدود شده
- - - Updated - - -
اگر ابیوز داشتیم که خوب بود از دیروز پیگیر این امرم فعلا تونستم یه سریش رو حل کنم ولی میگن یک ایرانی با ۱۴ اکانت متفاوت به ما بدهکاره . مثل اینکه همکاران دارن سود جویی میکنن و ما توی این دردسرا افتادیم.
سلام،
الكي نيست من اين همه مدت ميگم هتزنر رو ديتاسنتر حساب نكنيد. كلا جايي كه پرسنلش زبان انگليسي بلد نيستند قابل اعتماد نيست ( هتزنر در حد زير خط فقط بلدن ). تمايل داشتيد در ارتباط باشيد.
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)