-
August 10th, 2017, 02:45
عضو انجمن
پاسخ : درخواست کد نمایش دسته مطلب
ببخشید
ارور زیر هم هست
اینو ندیده بودم
PHP Catchable fatal error: Object of class WP_Term could not be converted to string in /home/weblians/public_html/khabareparsi.com/test/wp-content/themes/Farhang.1/sidbar/widgets/box-12.php on line 67
لاین 67
کد PHP:
$my_query = new WP_Query('showposts=6&cat='.$category.'&offset=1');
-
-
August 10th, 2017 02:45
# ADS
-
August 10th, 2017, 02:47
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
bloodthirstyb
ببخشید
ارور زیر هم هست
اینو ندیده بودم
PHP Catchable fatal error: Object of class WP_Term could not be converted to string in /home/weblians/public_html/khabareparsi.com/test/wp-content/themes/Farhang.1/sidbar/widgets/box-12.php on line 67
لاین 67
کد PHP:
$my_query = new WP_Query('showposts=6&cat='.$category.'&offset=1');
این، همون اسم ها مثل هم بود ریخته بود بهم (متغیر $category)، یک کد صفحه قبل فرستادم، اسم ها را عوض کردم تست کنید.
-
تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید
-
August 10th, 2017, 02:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
تست کنید :
کد:
<?php
$cats = get_categories( array('parent' => 301) );
foreach($cats as $cat)
{
echo '<p><a href="' . get_category_link( $cat->term_id ) . '" title="' . sprintf( __( "نمایش همه خبر های %s" ), $cat->name ) . '" ' . '>' . $cat->name .'</a> </p>';
}
?>
با این کد درسته
ولی واسه همه مطالب زیر دسته رو چاپ میکنه..درصورتی که اون مطلب اصلا جزو این دسته و زیر دسته نیست
-
-
August 10th, 2017, 02:54
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
bloodthirstyb
با این کد درسته
ولی واسه همه مطالب زیر دسته رو چاپ میکنه..درصورتی که اون مطلب اصلا جزو این دسته و زیر دسته نیست
شما باید category parent id نوشته را بگیرید داخل یک متغییر بریزید سپس متغیر را جایگزین 301 کنید، در کد بالا همه زیر دسته های موضوع با آیدی 301 را نمایش میدهد.
-
-
August 10th, 2017, 02:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
شما باید category parent id نوشته را بگیرید داخل یک متغییر بریزید سپس متغیر را جایگزین 301 کنید، در کد بالا همه زیر دسته های موضوع با آیدی 301 را نمایش میدهد.
ممنون
ممکنه یه راهنمایی کنید که با چه کدی میتونم category parent id نوشته رو بگیرم؟...من زیاد از php سر در نمیارم...اگه امکانش هست ممنون میشم راهنماییم کنید.
- - - Updated - - -
کد زیر درسته؟
کد PHP:
if ( is_category() ) {global $wp_query;$cat_obj = $wp_query->get_queried_object();$thisCat = $cat_obj->term_id;$thisCat = get_category($thisCat);$parentCat = get_category($thisCat->parent);
ویرایش توسط bloodthirstyb : August 10th, 2017 در ساعت 03:03
-
-
August 10th, 2017, 03:03
عضو دائم
تست کنید :
کد:
<?php
$cats = get_categories( array('parent' => $category) );
foreach($cats as $cat)
{
echo '<p><a href="' . get_category_link( $cat->term_id ) . '" title="' . sprintf( __( "نمایش همه خبر های %s" ), $cat->name ) . '" ' . '>' . $cat->name .'</a> </p>';
}
?>
-
تعداد تشکر ها ازT.Toosi به دلیل پست مفید
-
August 10th, 2017, 03:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
تست کنید :
کد:
<?php
foreach($cats as $cat)
{
}
?>
ارور نداد
ولی چیزی هم نمایش نداد
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
T.Toosi
تست کنید :
کد:
<?php
foreach($cats as $cat)
{
}
?>
با کد زیر درست شد
کد PHP:
<?php
$category = get_the_category();
$cat_id = $category[0]->cat_ID;
?>
<a href="<?php echo esc_url( get_category_link($cat_id) ); ?>"><?php echo get_cat_name($cat_id); ?></a>
فقط اگه ممکنه یه تیکه بهش اضافه کنید که فقط واسه دسته ۳۰۱ زیر دسته ها نمایش داده بشه.
ویرایش توسط bloodthirstyb : August 10th, 2017 در ساعت 03:20
-
-
August 10th, 2017, 03:43
عضو دائم
فقط اگه ممکنه یه تیکه بهش اضافه کنید که فقط واسه دسته ۳۰۱ زیر دسته ها نمایش داده بشه.
اگر بخواید فقط 301 ها را نشان دهد میشود همون کد اول و نیار به دریافت آیدی parent ندارد، فقط 301 بزارید، چون من فکر کردم برای هر نوشته میخواید زیر دسته های موضوع آن نوشته را نمایش دهید. مثلا یک نوشته آیدی موضوع مادر ـش 100 هست شما میخواید زیر دسته های موضوع با آیدی 100 را نشان دهید.
-
تعداد تشکر ها از T.Toosi به دلیل پست مفید