-
August 9th, 2017, 16:38
عضو جدید
پاسخ : مراحل شکایت و رسیدگی در شورای حل اختلاف

نوشته اصلی توسط
dertgtr
بله در محصول ارائه شده هیچ نامی از سیم کارت برده نشده و فقط قید شده شماره موبایل
طرف وکیل هم گرفته شماره دادنامه رو هم اس ام اس کرده به متهم ! یعنی شکایت انجام شده !
پس متهم بعد اینکه ازش شکایت شد و پش به دادگاه کشیده شد و کلی وقت و انرزی اش گرفته شد و بهش تهمت کلاهبرداری شده شد و ... هیچ ادعایی نمی تونه بکنه؟!
.
خب اگر نوشته شماره موبایل باز این سندی نمیشه و کلمه ای با نام سیم کارت در محصول موجود نبوده. و در مورد اعاده حیثیت باید بگم قانون اعاده حیثیت فقط برای پرونده های کیفری هست!
البته وقت آن چنانی گرفته نمیشه طرف شکایت میکنه و به پلیس فتا ارجا داده میشه پلیس شخص رو می خواد تا بیاد توضیحات رو بده و بعد از تحقیقات پرونده میره دست دادستان و اونجا بسته میشه برای این نوع شکایتی که شما توضیح دادید.
خدمات وب هاستینگ
ارائه خدمات از دیتا سنتر های هتزنر - لیز وب - OVH - رد استیشن - والتر
-
تعداد تشکر ها از eslamzadeh به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2017 16:38
# ADS
-
August 9th, 2017, 16:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mizban97
اهان
خب براتون بگم این چیزا ساده هیچوقت به جایی نمیرسه.
تو مملکت اینقد کلاه برداری داریم که ازش بی خبر هستیم میلیون ها پول کلاه برداری و پول شویی میشه.
هزاران شاکی تو دادگاه هست اونوقت بیان به خاطر محصول مجازی که شما حتی مقصر هم نیستی و محصول مجازی فروختید شکایت کنند چرا؟ چون سیم کارت بهش ندادید.
شما اگر دقیقا به مشتری خودتون گفتید که محصول مجازی هست و هیچگونه سیم کارت فیزیکی در کار نیست بله حق با شماست ولی اگر تو سایتتون صراحتا قید شده است که سیم کارت تحویل مشتری بدید میشه به مشتری هم حق داد شاکی باشه اما برای این چیزا شکایت به جایی نمیرسه.
خودتون دوستانه حلش کنید.
به نظر بنده ایشون دارن اعتراض بی جا میکنند. بهتره ایشون بلاک کنید و جواب ایشون ندید.
نه تو سایت صراحتا قید شده شماره موبایل . مشتری هم بدون تماس سفارش داده و بهش تحویل شده . الان از بنده در شورای حل اختلاف شعبه ... تهران شکایت کرده وکیل هم گرفته ! شماره داد نامه رو هم اس ام اس زده . جدای این اس ام اس های توهین و فحاشی و مزاحمت های بالای 30 مورد در 24 ساعت !
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
eslamzadeh
.
خب اگر نوشته شماره موبایل باز این سندی نمیشه و کلمه ای با نام سیم کارت در محصول موجود نبوده. و در مورد اعاده حیثیت باید بگم قانون اعاده حیثیت فقط برای پرونده های کیفری هست!
البته وقت آن چنانی گرفته نمیشه طرف شکایت میکنه و به پلیس فتا ارجا داده میشه پلیس شخص رو می خواد تا بیاد توضیحات رو بده و بعد از تحقیقات پرونده میره دست دادستان و اونجا بسته میشه برای این نوع شکایتی که شما توضیح دادید.
خوب پرونده تهران هست و بنده الان تهران نیستم و نمی خواهم هم بابت بچه بازی یه پسر بچه وقتم رو تلف کنم و برم تهران . اگر نرم چی میشه؟
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
August 9th, 2017, 16:44
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dertgtr
اینی که گفتم " من " مثال بود !
واقعیتش قضیه برعکس هست از من شکایت شده
- - - Updated - - -
مدرک فقط ایمیل و پرداخت آنلاین بانکی هست ایمیل یاهو
پرداخت از طریق ایمیل و یا کارت به کارت شدن مبلغ مدرک محسوب نمی شود.
پرداخت شما چه مبلغی بوده؟
-
تعداد تشکر ها از persiandroid به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2017, 16:46

نوشته اصلی توسط
dertgtr
نه تو سایت صراحتا قید شده شماره موبایل . مشتری هم بدون تماس سفارش داده و بهش تحویل شده . الان از بنده در شورای حل اختلاف شعبه ... تهران شکایت کرده وکیل هم گرفته ! شماره داد نامه رو هم اس ام اس زده . جدای این اس ام اس های توهین و فحاشی و مزاحمت های بالای 30 مورد در 24 ساعت !
شما یه کاری کن.
یه گزارش بنویس شرح توضیحات محصول و خرید ایشون بنویس و کاملا بگو که سرویس های بصورت مجازی هست و ایشون سرویس شماره مجازی دریافت کرده است و ما به ایشون کامل تحویل داده ایم. و اینم درج کن که محصول فوق فاقد سیم کارت فیزیکی بوده است شماره بصورت مجازی بوده است.
وقتی گزارش نوشتی + تصاویر اسمس های فحاشی و توهین و هر موردی که برای شما ارسال کرده است ضمیمه کنید تحویل شورا بدید.
شما هم میتونید به دلیل مزاحمت از ایشون شکایت کنید.
ایشون هیچ حقی نداره به شماره همراه شما توهین ارسال کند.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2017, 16:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
persiandroid
پرداخت از طریق ایمیل و یا کارت به کارت شدن مبلغ مدرک محسوب نمی شود.
پرداخت شما چه مبلغی بوده؟
از طریق سایت های پرداخت واسط پرداخت انجام شده مبلغ 150 هزار تومان !
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mizban97
شما یه کاری کن.
یه گزارش بنویس شرح توضیحات محصول و خرید ایشون بنویس و کاملا بگو که سرویس های بصورت مجازی هست و ایشون سرویس شماره مجازی دریافت کرده است و ما به ایشون کامل تحویل داده ایم. و اینم درج کن که محصول فوق فاقد سیم کارت فیزیکی بوده است شماره بصورت مجازی بوده است.
وقتی گزارش نوشتی + تصاویر اسمس های فحاشی و توهین و هر موردی که برای شما ارسال کرده است ضمیمه کنید تحویل شورا بدید.
شما هم میتونید به دلیل مزاحمت از ایشون شکایت کنید.
ایشون هیچ حقی نداره به شماره همراه شما توهین ارسال کند.
فقط مشکل اینجا ست که من نمی خوام وقت و پولم رو هدر بدم برم تهران ! کار و زندگی ام رو ول کنم برم تهران اونم برای هیچی ! اگر نرم چی میشه؟
-
-
August 9th, 2017, 17:03
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dertgtr
- - - Updated - - -
خوب پرونده تهران هست و بنده الان تهران نیستم و نمی خواهم هم بابت بچه بازی یه پسر بچه وقتم رو تلف کنم و برم تهران . اگر نرم چی میشه؟
پرونده رو معمولا پلیس فتا ارجا میده به پلیس فتای شهر مورد نظر و شما به پلیس فتای اونجا مراجعه میکنید.
خدمات وب هاستینگ
ارائه خدمات از دیتا سنتر های هتزنر - لیز وب - OVH - رد استیشن - والتر
-
تعداد تشکر ها از eslamzadeh به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2017, 17:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
eslamzadeh
پرونده رو معمولا پلیس فتا ارجا میده به پلیس فتای شهر مورد نظر و شما به پلیس فتای اونجا مراجعه میکنید.
من از خدامه چون نمی توننم کار و زندگی ام رو ول کنم برم تهران و کلی هم هزنیه کنم برای اقامت و ... تو تهران !
شنیدم بعضی وقت ها دادستان اخطاریه میده برای متهم و اگر متهم نیومد حکم بلوکه کردن حساب های بانکی اش رو میده ! درسته؟
-
-
August 9th, 2017, 17:15
عضو جدید
برای مبلغی که فرمودید تمامی شکایت در شورای حل اختلاف انجام می پذیر و شاکی با توجه به عدم وجود مدارک مستند و عدم توانایی ارائه آن به شورای حل اختلاف می تواند به صورت قسوم شکایت خود را انجام دهد.
اصولا اینگونه شکایت ها به نتیجه نخواهد رسید چون قسوم یکی از شوخی های روزانه ی مردم است.
-
تعداد تشکر ها از persiandroid به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2017, 17:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
persiandroid
برای مبلغی که فرمودید تمامی شکایت در شورای حل اختلاف انجام می پذیر و شاکی با توجه به عدم وجود مدارک مستند و عدم توانایی ارائه آن به شورای حل اختلاف می تواند به صورت قسوم شکایت خود را انجام دهد.
اصولا اینگونه شکایت ها به نتیجه نخواهد رسید چون قسوم یکی از شوخی های روزانه ی مردم است.
والا من به خاطر 150 تومن نمی تونم برم تهران و میلیون ها خرج اقامت و سفر کنم تا در شورای حل اختلافی حاظر بشم که یه پسر بچه شاکی اش هست !
می ترسم فقط اگر نرم دادستان حکم بلوکه کردن شماره حساب های بانکی ام رو بده !
-
-
August 9th, 2017, 17:19
-
تعداد تشکر ها از gdfire به دلیل پست مفید