-
August 9th, 2017, 16:05
عضو انجمن
مراحل شکایت و رسیدگی در شورای حل اختلاف
سلام دوستان در مورد مراحل شکایت و رسیدگی در شورای حل اختلاف نیاز به راهنمایی شما دارم قضیه رو با یک فرض شروع می کنم :
فرض کنیم بنده از یک سرویس دهنده شماره مجازی مثلا شماره مجازی روسیه از یکی از دوستان حاظر در این انجمن شکایت کنم . با این ادعا که این دوست باید بسته فیزیکی و سیم کارت تحویل بنده میداده ! در حالیکه این ادعا کذب هست چون این بنده خدا در سایتش اصلا محصوصلی به عنوان سیم کارت نزاشته و در همه جای سایت عنوان کرده که این محصوص مجازی و شماره هست نه سیم !
با این اوصاف آیا بنده می تونم شکایت کنم که ایشون سیم حقیقی به آدرس پستی من ارسال پستی نکرده؟
و اگر شکایت کنم مراحل قانونی چیه؟
و ایا ایشون می تونه از من ادعای حیثیت بکنه و دریافت غرامت و .... ؟
لطفا منو راهنمایی کنید
ارادت
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
August 9th, 2017 16:05
# ADS
-
August 9th, 2017, 16:21
عضو جدید
پاسخ : مراحل شکایت و رسیدگی در شورای حل اختلاف

نوشته اصلی توسط
dertgtr
سلام دوستان در مورد مراحل شکایت و رسیدگی در شورای حل اختلاف نیاز به راهنمایی شما دارم قضیه رو با یک فرض شروع می کنم :
فرض کنیم بنده از یک سرویس دهنده شماره مجازی مثلا شماره مجازی روسیه از یکی از دوستان حاظر در این انجمن شکایت کنم . با این ادعا که این دوست باید بسته فیزیکی و سیم کارت تحویل بنده میداده ! در حالیکه این ادعا کذب هست چون این بنده خدا در سایتش اصلا محصوصلی به عنوان سیم کارت نزاشته و در همه جای سایت عنوان کرده که این محصوص مجازی و شماره هست نه سیم !
با این اوصاف آیا بنده می تونم شکایت کنم که ایشون سیم حقیقی به آدرس پستی من ارسال پستی نکرده؟
لطفا منو راهنمایی کنید
ارادت

سلام
بفرمایید که ایشان هنگام فروش به شما قول دریافت سیمکارت فیزیکی دادند؟ و یا تنها شماره مجازی؟
-
تعداد تشکر ها از persiandroid به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2017, 16:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
persiandroid
سلام
بفرمایید که ایشان هنگام فروش به شما قول دریافت سیمکارت فیزیکی دادند؟ و یا تنها شماره مجازی؟
آیا قول و صحبت که جایی هم ثبت نشده نه در سایت نه در فاکتور خرید مدرک دادگاه پسندی هست؟
-
-
August 9th, 2017, 16:26
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dertgtr
لطفا منو راهنمایی کنید
ارادت

.
با سلام
از آنجایی که نام محصول شماره مجازی بوده شکایت شما به هیچ جایی نمیرسد و پرونده بسته میشود.
و اعاده حیثیت فقط در پرونده های کیفری میشه
ویرایش توسط eslamzadeh : August 9th, 2017 در ساعت 16:28
خدمات وب هاستینگ
ارائه خدمات از دیتا سنتر های هتزنر - لیز وب - OVH - رد استیشن - والتر
-
تعداد تشکر ها از eslamzadeh به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2017, 16:31

نوشته اصلی توسط
dertgtr
آیا قول و صحبت که جایی هم ثبت نشده نه در سایت نه در فاکتور خرید مدرک دادگاه پسندی هست؟
عزیز این حرفا چیه میزنید!
معلومه که به جایی نمیرسه!
شما با آگاهی کامل خرید انجام دادید. اگر دنبال سیم کارت فیزیکی بودید قطعا از اون شخص خریداری نمیکردید.
لطفا کمی منطقی باشید. اگر دنبال سیم کارت هستید تو همین انجمن دوستان میفروشند سیم کارت اتریش یا ورلد سیم موجود هست. هر کدام دوست داشتید خریداری میکنید.(اینکه دعوا نداره)
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2017, 16:31
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dertgtr
شما حتی مدرکی علیه ایشان جهت اثبات خرید شماره مجازی از ایشان هم ندارید؟
-
تعداد تشکر ها از persiandroid به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2017, 16:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
eslamzadeh
.
با سلام
از آنجایی که نام محصول شماره مجازی بوده شکایت شما به هیچ جایی نمیرسد و پرونده بسته میشود.
و اعاده حیثیت فقط در پرونده های کیفری میشه
بله در محصول ارائه شده هیچ نامی از سیم کارت برده نشده و فقط قید شده شماره موبایل
طرف وکیل هم گرفته شماره دادنامه رو هم اس ام اس کرده به متهم ! یعنی شکایت انجام شده !
پس متهم بعد اینکه ازش شکایت شد و پش به دادگاه کشیده شد و کلی وقت و انرزی اش گرفته شد و بهش تهمت کلاهبرداری شده شد و ... هیچ ادعایی نمی تونه بکنه؟!
-
-
August 9th, 2017, 16:34
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dertgtr
بستگی داره!
مثلا اگر در جایی ثبت شده باشه یا رکورد شده باشه قابل استناد هست!
خدمات وب هاستینگ
ارائه خدمات از دیتا سنتر های هتزنر - لیز وب - OVH - رد استیشن - والتر
-
تعداد تشکر ها از eslamzadeh به دلیل پست مفید
-
August 9th, 2017, 16:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mizban97
عزیز این حرفا چیه میزنید!
معلومه که به جایی نمیرسه!
شما با آگاهی کامل خرید انجام دادید. اگر دنبال سیم کارت فیزیکی بودید قطعا از اون شخص خریداری نمیکردید.
لطفا کمی منطقی باشید. اگر دنبال سیم کارت هستید تو همین انجمن دوستان میفروشند سیم کارت اتریش یا ورلد سیم موجود هست. هر کدام دوست داشتید خریداری میکنید.(اینکه دعوا نداره)
اینی که گفتم " من " مثال بود ! 
واقعیتش قضیه برعکس هست از من شکایت شده
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
persiandroid
شما حتی مدرکی علیه ایشان جهت اثبات خرید شماره مجازی از ایشان هم ندارید؟
مدرک فقط ایمیل و پرداخت آنلاین بانکی هست ایمیل یاهو
-
-
August 9th, 2017, 16:38

نوشته اصلی توسط
dertgtr
اینی که گفتم " من " مثال بود !
واقعیتش قضیه برعکس هست از من شکایت شده
اهان
خب براتون بگم این چیزا ساده هیچوقت به جایی نمیرسه.
تو مملکت اینقد کلاه برداری داریم که ازش بی خبر هستیم میلیون ها پول کلاه برداری و پول شویی میشه.
هزاران شاکی تو دادگاه هست اونوقت بیان به خاطر محصول مجازی که شما حتی مقصر هم نیستی و محصول مجازی فروختید شکایت کنند چرا؟ چون سیم کارت بهش ندادید.
شما اگر دقیقا به مشتری خودتون گفتید که محصول مجازی هست و هیچگونه سیم کارت فیزیکی در کار نیست بله حق با شماست ولی اگر تو سایتتون صراحتا قید شده است که سیم کارت تحویل مشتری بدید میشه به مشتری هم حق داد شاکی باشه اما برای این چیزا شکایت به جایی نمیرسه.
خودتون دوستانه حلش کنید.
به نظر بنده ایشون دارن اعتراض بی جا میکنند. بهتره ایشون بلاک کنید و جواب ایشون ندید.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید