سلام دوستان از شما کسی با سیستم های تجاری ارسال ایمیل کار کرده که نسخه رایگان برای تست داشته باشه ؟
البته اکانت رایگانش نیاز به تایید نداشته باشه چون اکثرا تایید نمی کنن.
هدف تست قبل خرید هست مایلم اول تست کنم کیفیت خوب بود خرید کنم
ارادت![]()
سلام دوستان از شما کسی با سیستم های تجاری ارسال ایمیل کار کرده که نسخه رایگان برای تست داشته باشه ؟
البته اکانت رایگانش نیاز به تایید نداشته باشه چون اکثرا تایید نمی کنن.
هدف تست قبل خرید هست مایلم اول تست کنم کیفیت خوب بود خرید کنم
ارادت![]()
ویرایش توسط dertgtr : August 6th, 2017 در ساعت 14:55
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
اگر منظورتون سیستم ارسال ایمیل بدون بانک ایمیل هست، بنده شخصاً میل چیمپ (MailChimp) رو پیشنهاد میکنم.
واقعاً گزینه خوبی هست. تا سقف 1000 یوزر هم میتونید رایگان استفاده کنید.
محدودیت خاصی هم ندیدم. من مدتی هست استفاده می کنم.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس: ارسال ایمیل
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)