نقل قول نوشته اصلی توسط mri_6889 نمایش پست ها
دقیقاً به همین علت هست که ناپیک‌های مرتبط دیگه بروز نمیشوند. البته یک عدّه هم هنوز در تردید هستند و لحظات آخر تصمیم خواهند گرفت.
ولی در این بین ترکها در پوست خود نمیگنجند. چون تصوّر آن هم برایشان سخت بود که از ترکیه بتوانند به چنین موقعیتی دست یابند. ولی فعلاً مطمئن ترین گزینه موجود هستند. البتّه این بانک گارانتی بانک که اینها توش حساب دارند، یکی از بهترین بانکهای ترکیه از لحاظ کیفیت هست ولی به دلیل داشتن سرمایه گذار خارجی، یکی از سخت گیر ترین بانکها در مورد تحریم ایرانیان هست. باید بهشون بگیم توی Turkiye is Bankasi هم یک حسابی باز کنند تا بهتر بشه باهاشون کار کنیم. این بانک سرمایه گذارانش ترک هستند و حتّی برای ایرانی‌ها هم حساب باز میکنه. میشه بروید در شهر وان و یک حساب در این بانک باز کنید و از طریق اینترنت بانک، واسشون لیر بفرستید. البته خوب صرافی هم هست.
خوب راستش من توی این مدت با تاواریش های روس زیاد صحبت کردم و چونه زدم و اونا هم اکثرا شرایطشون به ما نمیخورد، اما در نهایت یک شرکت اکراینی رو بهم معرفی کردن که ظاهرا انعطاف پذیری لازم برای چیزی که ما میخوایم رو داره و مشغول صحبت باهاشون هستم برای تغییراتی که نیاز داریم.
بقیه هم اگر علاقه دارن میتونن از اینجا استارت بزنن که که این فرم رو پر کنن https://www.ukrnames.com/domains/domain_reselling.jsp