دوستان لطفا نظرتون رو در مورد openprovider.com هم اعلام بفرمایید
از نظر تحریم ، قیمت ، پنل ، ماژول whmcs
دوستان لطفا نظرتون رو در مورد openprovider.com هم اعلام بفرمایید
از نظر تحریم ، قیمت ، پنل ، ماژول whmcs
صداقت مقابل سياست، سادگيست و سياست مقابل صداقت ،خيانت است
اگر شما مشتری نهایی هستین و چنین کاری میکنن، که خوب برندینگ دارن میکنن هوییز رو حق دارن بکنن همونطور که رجیسترر هم میکنه
اگر خیر ساب ریسلر هستین کار اون شرکت اشتباه هست و باید بهشون اعتراض کنین تا برش داره.
حتی دایرکت آی هم برندینگ دامنه را به اسم public domain registery انجام میداد و فروش رو از طریق resellerclub تا سورس ریسلر هاش مشخص نشه.
یا real time از طریق ریسلوی مورد بحث یا .....
فکر کنم تکلیف روشن شد و موج عظیمی از کاربران رفت سراغ ترک ها و هگزونت
دقیقاً به همین علت هست که ناپیکهای مرتبط دیگه بروز نمیشوند. البته یک عدّه هم هنوز در تردید هستند و لحظات آخر تصمیم خواهند گرفت.
ولی در این بین ترکها در پوست خود نمیگنجند. چون تصوّر آن هم برایشان سخت بود که از ترکیه بتوانند به چنین موقعیتی دست یابند. ولی فعلاً مطمئن ترین گزینه موجود هستند. البتّه این بانک گارانتی بانک که اینها توش حساب دارند، یکی از بهترین بانکهای ترکیه از لحاظ کیفیت هست ولی به دلیل داشتن سرمایه گذار خارجی، یکی از سخت گیر ترین بانکها در مورد تحریم ایرانیان هست. باید بهشون بگیم توی Turkiye is Bankasi هم یک حسابی باز کنند تا بهتر بشه باهاشون کار کنیم. این بانک سرمایه گذارانش ترک هستند و حتّی برای ایرانیها هم حساب باز میکنه. میشه بروید در شهر وان و یک حساب در این بانک باز کنید و از طریق اینترنت بانک، واسشون لیر بفرستید. البته خوب صرافی هم هست.
ویرایش توسط mri_6889 : August 5th, 2017 در ساعت 22:19
خوب راستش من توی این مدت با تاواریش های روس زیاد صحبت کردم و چونه زدم و اونا هم اکثرا شرایطشون به ما نمیخورد، اما در نهایت یک شرکت اکراینی رو بهم معرفی کردن که ظاهرا انعطاف پذیری لازم برای چیزی که ما میخوایم رو داره و مشغول صحبت باهاشون هستم برای تغییراتی که نیاز داریم.
بقیه هم اگر علاقه دارن میتونن از اینجا استارت بزنن که که این فرم رو پر کنن https://www.ukrnames.com/domains/domain_reselling.jsp
این قیمتهای نسبتاً بالایی داره نسبتاً. قیمت 15 دلار داره. خوب این قیمت رو gandi.net فرانسوی هم میده.
ضنمناً احتمالاً این خودش رجیسترر نیست. بلکه صرفاً ریسلری رجیسترر آمریکایی GoDaddy را انجام میدهد. یعنی بدترین جای ممکن برای ثبت دامین. GoDaddy مشهورترین و در عین حال سخت گیرترین رجیسترر امریکایی است. اگر دامینهایتان را توش ثبت کنید، به شش روز نمیکشه که تحریم میکنه. یعنی رجیستررش که GoDaddy هست، اخطار میده بهش. البته در سایت internic.net اسمش به عنوان رجیسترر آورده
ولی عجیبه که دامین خودش هم در GoDaddy ثبت شده. میتوانید WhoIS بگیرید از دامیناش.
مورد اوکراینی دوتای دیگه هم هست:
1-/www.imena.ua
مزیت: زبان انگلیسی، وبمانی
عیب: واحد پولی اوکراین بجای دلار
توضیح: واحد پولی اوکراین با ایجاد کیف پول مخصوص خودش در وبمانی قابل پرداخت است. فقط باید هزینه تبدیل از دلار به UAH رو در وبمانی بپردازید.
2-ukraine.com.ua
مزیت: واحد پولی دلار، وبمانی
عیب: زبان روسی/اوکراینی، قیمت نسبتتاً گران در حد 15 دلار برای دات کام
البته روی اوکراین خیلی حساب گسترده باز نکنید. چون اوکراین یک کشور جنگ زده هست. ضمن اینکه محل تلاقی و کشمکش دو قدرت بزرگ شرق و غرب (آمریکا و روسیه) است. دولت اوکراین غرب گرا است. یعنی خلاصه آینده روشنی نداره. دولت فعلی اش غرب گرا هست. کلا سعی میکنه از نظام مالی روسیه دور بشه. ولی خوب دور شدن از روسیه برای یک جمهوری سابق شوروی آن هم اوکراین ساده نیست. ولی فکر کنم همین اوکراین بود که دفتر شرکت روسی یاندکس رو به اتهام جاسوسی بست. ممکنه در همین راستا، تحریمهای آمریکا بر ضد ایران رو هم اجرا کنه. ولی کلّا شرایط سیاسی به شدّت متزلزلی داره. هر آن ممکن است روسیه بخاطر گوشمالی دادن آمریکا که تحریمش کرده، به اوکراین حمله کنه.
- - - Updated - - -
https://www.alantron.com/english/
کشور: ترکیه
رجیسترر: خودش
زبان انگلیسی: دارد
ارز مبنای نرخ گذاری: دلار، لیر ترکیه
قیمت: مناسب
روشهای پرداخت: کارت، PayPal
http://www.atakteknoloji.com/en-US/alan-adi-tescili.asp
کشور: ترکیه
رجیسترر: خودش هست
زبان انگلیسی: دارد
ارز مبنای نرخ گذاری: دلار، لیر ترکیه
قیمت: بد نیست. دات کام 12 دلار
روشهای پرداخت: کارت، PayPal
https://www.ihs.com.tr/mainMenu.html
کشور: ترکیه
رجیسترر: خودش هست
زبان انگلیسی: ندارد- فقط ترکی استانبولی
ارز مبنای نرخ گذاری: دلار
قمت: مناسب
روشهای پرداخت: ??
https://www.nic*****.com/en/fiyatlar.asp
کشور: ترکیه
رجیسترر: خودش هست
زبان انگلیسی: دارد
ارز مبنای نرخ گذاری: دلار
قیمت: مناسب
روشهای پرداخت: کارت، PayPal، بانک
اینهایی که ستاره شده، کلمه p**r**o**x**y هست در اسم دامین این شرکت. خودتان تایپ کنید در ادامه کلمه nic
http://www.isimtescil.net/
کشور: ترکیه
رجیسترر: خودش هست
زبان انگلیسی: ندارد - فقط ترکی استانبولی
ارز مبنای نرخ گذاری: دلار
قیمت: مناسب
روشهای پرداخت: ؟؟؟
ولی اتفاقاً اسم domainnameapi رو به عنوان رجیسترر پیدا نکردم. این هم ظاهراً مثل Resello که عمده فروش و ریسلر Real Time Register بود، خودش رجیسترر نیست بلکه ریسلر رجیسترر www.atakteknoloji.com است.
مشخص هست که دوستان صرفاً با دیدن آرم ICANN اعتماد کرده و فکر کردهاند domainnameapi که رجیسترر هست. در حالی که اگر از دامین خودش WhoIs بگیرید، در رحیسترر atakteknoloji.com ثبت شده است.
این موضوع رو خود domainnameapi.com هم پنهان نکرده. پایین صفحه سمت راست، علامت ATAK نام رجیسترر اصلیای هست که اینها ریسلرش هستند. فکر کنم از نام آتاتورک گرفته شده باشه اسمش.
پی نوشت: چرا بریم با domainnameapi کار کنیم وقتی که میشه با خود ATAK کار کرد و سایتش هم انگلیسی داره؟
ویرایش توسط mri_6889 : August 6th, 2017 در ساعت 17:48
شاید با این اوضاع تحریم، بهتر باشه که سایت Webhostingtalk یک قسمتی در Subdomain خودش راه بندازه و نام رجیستررها و دیتاسنترهای جهان با مشخّصاتشون را در یک جدول قابل جستجو نمایش بده. ضمناً جلوی هر کدام وضعیت تحریم ایران را هم بنویسد تا دیگه نیازی به این تاپیک و امثال آن نباشد و از تجمیع شرکتهای ایرانی در یک شرکت هم جلوگیری شود. هر کسی با توجه به نیازش مورد خودش را پیدا کند.
هم ریسلو خودش رجیسترر هست هم دامین ای پی آی!
ببینید معمولا اکثر رجیسترر ها یه سایت خرده فروشی دارن یه سایت برای عمده فروشی، مثلا عمده فروشی Atak میشه domain api یا عمده فروشی real time میشه resello یا عمده فروشی directi میشه reseller club و خرده فروشیش public domain. صرفا به حساب whois قضاوت نکنین.
مثلا اینکه دامین یک شرکت خودش جای دیگه باشه هم عجیب نیست مرسوم هست. برای این هست که اگر سرورش دان شد، سایت اصلیش بالا بیاد و بتونه پاسخگو باشه.
بعضی ها ه رجیسترر هستن اما فقط برای بعضی پسوند ها خودشون سرویس میدن و نماینده فروش میگیرن خیلی از ترک ها و روس ها فقط رجیسترر پسوند ملی هستن و برای پسوند های گلوبال ریسلرر هستن
- - - Updated - - -
1API GmbH =hexonet
CSL Computer Service Langenbach GmbH =joker
یعنی امکانش نیست ی سرکت ایرانی خودش رجستری اصلی بگیره و شرکت تازه ای برای
ثبت دامین بین المللی تاسیس کنه؟ اینطوری مشکلی واسه ایرانیا نیست و
پشتیبانی خیلی خوبی هم میشه داشت و سرمایه گذاری خوبیم هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)