نقل قول نوشته اصلی توسط TheHost نمایش پست ها
دورد

قصد خرید یک هاست سی پنل با منابع cpu بالا را به صورت سالانه دارم که وبسایت خود رو انتقال بدم.
یک سایت ورد پرسی و یک پرا+کسی شخصی . البته ممکن هست که چند وبسایت وردپرسی دیگر هم بسازم پس اد آن هم داشته باشد.
لوکیشن بجز ایران. نمونه سایت هم داده شود. فضا هم حداقل 1 گیگابایت الی چندین گیگابایت.

پهنای باند خیلی مهم هست یعنی اگر شما سرویس با 200 گیگابایت ارائه میدهید تمام 200 گیگابایت قابل استفاده باشد (مورد استفاده پرا+کسی) نه اینکه اخطار مصرف پهنای باند بدهید. اگر نامحدود ارائه میدهید از اول مشخص کنید که چند گیگابایت پهنای باند قابل مصرف هست چون من تا 1 ترابایت دانلود ماهیانه دارم.

فقط دوستانی که نماد دارند و در این انجمن خوشنام هستند آفر دهند. اولیت با دوستانی که تخفیف ویژه قائل میشوند. (قیمت پایین تر از قیمت درج شده در وبسایت خود)

لطفا یک متن از قبل آماده شده رو اینجا کپی نکنید و یک آفر مناسب با توجه به شرایط ذکر شده ارائه دهید.

سپاس

با سلام و خسته نباشید.

مجموعه
IrMizban
بعد از تلاش های فراوان جهت آماده سازی سایت و امکانات مورد نظر فعالیت خود را در جهت ارائه هرچه بهتر و با کیفیت تر
میزبانی وب ایران
فعالت خود را شروع کرده است.

هدف ما رضایت شما دوستان عزیز از استفاده از سرویس های ما و همچنین قیمت مناسب بر روی
سرورهای ایران میباشد.

توجه : در مورد تخفیف زیر اگر راه داشت به صورت رایگان عرضه میشد اما جهت جلوگیری از سو استفاده های احتمالی این امر امکان پذیر نبود

ماه اول 70درصد از ما تخفیف بگیرید

NewOFF12

مشخصات سرویس میزبانی:

هارد پرسرعت SSD

وب سرور LiteSpeed

کنترل پنل سیپنل

و...

برای مشاهده پلان ها و سفارش کلیک کنید !