جوکر یک رجیسترار ورشکسته هست. تعداد دامنه هایی که ازش خارج میشه چند برابر رجیسترارهای دیگه هست که نشون میده کاربرهاش راضی نیستند. یک پستی کامل در این مورد زدم در این لینک.
اوپن پروایدر روش کارش به این صورته که میگه ما قیمت پایه ای که برای خودمون در میاد به شما میدیم. اما شما باید سالیانه یک مبلغ مشخصی بر اساس تعداد دامنه ای که ثبت یا تمدید میکنید به ما بدید. مثلا برای 100 دامنه 50 دلار باید بدید سالیانه که اگر کمتر از این تعداد هم ثبت کنید باز باید این پولو داده باشید. قیمتش اگر زیاد باشه تعداد دامنه هاتون، بد نیست. اما مشکل اصلی که داره پنل ضعیفش در قسمت مشتری و ساب ریسلر هست. یعنی در واقع هیچ امکانات و پنلی برای مشتری و ساب ریسلر نداره و اگر بخواهید باید خودتون بشینید پنل بنویسید. که اون هم مشکلات خودشو داره. از نظر امنیتی، پایداری ، امکانات و به روز بودن.من خودم اگه مشتری نهایی باشم یا ساب ریسلر باشم ترجیه میدم یک پنل از رجیسترار داشته باشم تا یک پنل از یک شرکت ایرانی که خودشون چند هفته ای نوشتن و هر روزم ممکنه یک مشکل داشته باشه! امنیتشم که خودش یک بحث مفصله.
ما چند ماه پیش این رجیسترار را بررسی کردیم ولی در نهایت به همین دلایلی که ذکر کردم انتخاب نشد.