یه باگ توی اسکریپت جدید vip مشاهده کردم که گفتم بگم که اگه امکانش هست توی اپدیت چند روز اینده رفع بشه و مربوط میشه به قسمت خرید اشتراک vip .
الان به این شکل هست که کاربر بعد از خرید یه اشتراک و قبل از اتمام اعتبارش بازم میتونه یه اشتراک دیگه بخره . ولی بعد از خرید اشتراک قبلیش حدف میشه . باید طوری باشه که یا تا قبل از اتمام اشتراکش نتونه اشتراک جدید بخرهن یا اینکه اگرم خواست اشتراک جدید بخره و 2تا اشتراک به طور همزمان داشته باشه توی لیست کاربریش نوشته بشه که 2تا اشتراک خریده و از هر دو اشتراکش بتونه استفاده کنه .
با تشکر
- - - Updated - - -
یه باگ دیگه هم پیدا شد و اونم اینه که اگر اشتراک 1 روزه با تعداد دانلود 1 فایل در روز که میسازی و کاربر خریداری میکه این اشتراکو و میره که فایل رو دانلود کنه بعد از کلیک روی فایل دانلودی این پیغام میاد : محدودیت تعداد دانلود روزانه شما به اتمام رسیده است .
اسکریپت با تعداد دانلود 1 فایل مشکل داره و اشتراکارو باید با تعداد 2 دانلود در روز بسازی و گرنه کاربرا بعد از خرید نمیتونن دانلود کنن و با پیغامی که پفتم مواجه میشن
در حالی که باید دانلود صورت بگیره . فک میکنم با اشتراک دانلود 1 فایل در روز مشکل داره اسکریپت
با تشکر این باگ رو هم بیزحکت توی اپدیت جدید رفع کنید
- - - Updated - - -
متاسفانه یک باگ دیگه هم الان مشاهده شد و اونم اینه که :
شما وقتی یه اشتراک میخری با دانلود مثلا در روز 10تا فایل .
حالا کاربر میاد و بعد از خرید میره یه فایل مشخص رو روش کلیک میکنه و شروع میکنه به دانلود . حالا میره توی پروفایلش و میبینه که 1 فایل از اشتراک روزانش کم شده خی تا اینجا عادیه و همه چی درسته . حالا کاربر اگه باز بره رو همون فایل باز کلیک منه و شروع به دانلود کنه دیگه هیچ تعدادی از تعداد دانلود روزانش کم نمیشه اگه 10 بارک دانلود کنه اون فایل رو باز 1 دانلود محاسبه میشه و این واقعلا خیلی باگ بزرگی حساب میشه . در اصل طوری که دقت کردم اگه در روز تعداد خاصی فایل رو دانلود کرده باشه و اون تعداد از اشتراک روزانش کم شده باشه فقط 1 بار کم میشه و اگه کاربر باز بره همون تعداد فایل مشخص رو دوباره دانلود کنه نه از حجمش کم میشه نه از تعداد روزانه دانلودش . در حالی که بابت هر کلیک کاربر روی لینک دانلود باید از اشتراکش هم حجمی هم تعداد دانلود کسر بشه .
امیدوارم در دکر این موارد بتونم کمک مهمی برای اپدیت بعدی و رفع این معایب بکنم