سلام
چطور میشه یه فایل رو کد کرد؟
مثلا با Zend یا ioncube
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره در اختیار ما هم بزاره
سلام
چطور میشه یه فایل رو کد کرد؟
مثلا با Zend یا ioncube
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره در اختیار ما هم بزاره
با ioncube
هر صفحه 2 یورو بده برات انکود کنم
zend راحت دیکد میشه ولی ioncube نمیشه
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
اين دو نرم افزار رايگان نيستند و لايسنس دارند ، و شما ميتونيد به صورت آزمايشي ازشون با محدوديت هاي خاص مثل محدوديت زماني در اجرا فايل هاتون رو كد كنيد تا اگر مناسب ديديد نرم افزار رو تهيه كنيد. يا مثلا ioncube در سايت خودش يك نمونه آنلاين آزمايشي رو گذاشته.
اما در مورد تحوه كد كردن خيلي ساده هست ، كافيه سورس رو به برنامه بديد (و در صورت تمايل تنظيمات خاصي رو روي برنامتون انجام بديد (مثلا مدت زمان اعتبار برنامه و ...)) و دكمه encode رو بزنيد.
دیدکد شدنش برام مهم نیست
با همین زند چطور میشه کد کرد؟
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
متاسفانه ioncube هم تا حدودي راحت ميشه ، البته آخرين ورژن رو تست نكردم.zend راحت دیکد میشه ولی ioncube نمیشه
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
كرك سالمش رو اگه پيدا كنيد و مشكلي با استفادش نداشته باشيد ميتونيد استفاده كنيد.زند کرک نشده؟؟؟
اما معمولا نسخه آخر آخر كرك شدش موجود نيست (من نديدم) و نسخه هايي كه كرك ميشند هم decoder هاشون مياد بيرون.
گفتم که اصلا برام مهم نیست دیکد بشهكرك سالمش رو اگه پيدا كنيد و مشكلي با استفادش نداشته باشيد ميتونيد استفاده كنيد.
اما معمولا نسخه آخر آخر كرك شدش موجود نيست (من نديدم) و نسخه هايي كه كرك ميشند هم decoder هاشون مياد بيرون.
فقط میخوام با نت پد قایل تشخیص نباشه .......
انکودی 2 یورو دادیم به هر دیکدری تست شد دیکد نشد
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
اگر ديكد شدن اصلا براتون مهم نيست ميتونيد از true bug استفاده كنيد :TrueBug PHP Obfuscator & PHP Encoder
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)