سلام،
در صورتی که تمایل داشتید بفرمایید معرفی کنم سرویس دهنده خوب بهتون.
ایمیل :
faridsaadat98@gmail.com
با احترام.
سلام،
در صورتی که تمایل داشتید بفرمایید معرفی کنم سرویس دهنده خوب بهتون.
ایمیل :
faridsaadat98@gmail.com
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
سلام دوستان
مشکل هاستینگ ها به جز مساله تحریم ها و مشکلات متعدد پرداخت ها این است که کاربران ایرانی انتظار دارند بدون پرداخت هزینه مناسب بالاترین کیفیت خدمات را دریافت کنند.
اگر مشا در نظر بگیرید یک هاستینگ متوسط اگر بخواهد روزی 3 شیفت 8 ساعته و برای هر شیفت هم فقط یک پشتیبان داشته باشد باید ماهانه حقوق پایه 3میلیون حقوق پرداخت نماید. هزینه های دفتر و هزینه های جاری هم اضافه نمایید.
بعد شما بیاید حساب و کتاب کنید چطور با این قیمت های پایین فروش خدمات می شود این هزینه ها را پرداخت کرد!
لاجرم می شود یک نفر پشتیبان که بالاخره کم می آورد و مشکل ایجاد می کند.
حال هاستینگ های ایرانی و فضای نت ایران اصلا خوب نیست.
به امید روزهای بهتر
[CENTER]شرکت خدمات اينترنتي رايان پارس وب | ارائه انواع خدمات ميزباني
هاست لينوکس SSD| ثبت دامنه | طراحي وب
کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد @cryptofundanews
این حرف ها چیه، بس کنید تو رو خدا
هاست رو خریدم، تلفنی هم هماهنگ کردم، دی ان اس هم ست شده، سه روزه سایت بالا نمیاد! اون موقع ما تحریم هستیم؟ شرایط سخت؟
اون نفری که هاست رو میده نباید ببینه درست هاست رو داده یا نه؟
کمی در قبال مشتری مسئولیت داشته باشید، منظورم کلا شما نیستید هاستینگ ها هستند
من که از هاستینگ نخواستم برام کد بنویسه که!!! یه سایت معمولی وردپرس با پند تا پست بود!
والله چطور کم کاری و بی مسئولیتی خودشون رو ... می کنند
- - - Updated - - -
از وب داده الان ریسیلر دارم، میگم کارشون خوبه
انصافا هم تا اینجا این هاستینگ رو پسند کردم
- - - Updated - - -
سالی 150 هزار تومان برای یک گیگ هاست مبلغ کمی نیست!
از طرفی من پشتیبانی نمیخواستم!!!!!!! اینو بدونید حداقل
هاست خریدم باید سایتم بالا بیاد یا نه؟
هاستینگ توی دو روز بهم تیکت داده دی ان اس ها رو عوض کنید!
سایت از زمان انتقال بالا نبوده!
حالا خدا رو شکر دیشب باز شده
ولی دهن سرویس کردن
- - - Updated - - -
معرفی کنید اینجا همه ببینند
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
من برای یک سایت وردپرسی از آبتین وب، ایران سرور، پارس پک، هاست دی ال و نت افراز سرویس گرفتم و با اطمینان کامل میگم که اگر بازدید بالا داشته باشید فقط باید برید روی هاست دی ال و اگر بازدیدتون خیلی بالا نیست نت افراز. بقیه موارد بر اساس تجربه من واقعا سرویسشون افتضاحه و من به شخصه هیچوقت از اونها سرویس نخواهم گرفت.
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
سلام ,حقیقتش ما با خیلی از هاستینگ ها کار کردیم پشتیبانی نت افراز و پارس پک فوق العادس ,حالا نمیدونم شما از کدوم سرویس دهنده هاست دارید
زکات علم نشر آن است . حضرت علی (ع)
ما که از هاست زیاد سر درنمیاریم، بعد از کلی سرچ در اینترنت یک شرکت در زمینه ارائه هاست پیدا کردیم و فکر کردیم عالیه، حالا از حق نگذریم پشتیبانی خوبه ولی همش سایتم قفل هست و خیلی ها ایراد رو از هاست میدونند.
ممنون میشم یک هاست خوب به ما معرفی کنید که واقعا خوب جواب داده باشه.
[QUOTE=iroo;1689293
سالی 150 هزار تومان برای یک گیگ هاست مبلغ کمی نیست!
از طرفی من پشتیبانی نمیخواستم!!!!!!! اینو بدونید حداقل
هاست خریدم باید سایتم بالا بیاد یا نه؟
هاستینگ توی دو روز بهم تیکت داده دی ان اس ها رو عوض کنید!
سایت از زمان انتقال بالا نبوده!
حالا خدا رو شکر دیشب باز شده
ولی دهن سرویس کردن
[/QUOTE]
سلام دوست عزیز
من نخواستم بگم شما مقصرید با این قیمیتی که شما گفتید و قیمتی حدود 38دلار سالانه میشه باید کیفیت خدمات خوب باشه نه حتی متوسط!!!
ببینید من همون اولین بار که هاست دل همه رو ریخت بیرون 4 تا هاست پیش اونها داشتم. دوباره که راه اندازی کردن دوباره که برگشتن از 2013 تا 2016 ازشون دوتا سرویس داشتم. اونجا هم رفتارهای بد و غیرحرفه ای دیدم.
نت افراز هم از 7 سال پیش سرویس داشتم الان خیلی بهتر از قبل هست ولی بازم بعضی مواقع تیکت ها رو جواب درست نمی دهند.
به همین خاطر هست از 2014 تا حالا خودم سرور گرفتم از جاهای مختلف و مشتریانم رو بردم روی سرورهای خودم. حداقل الان می دونم مشکلی پیش بیاد کی مقصره!!!
امیدوارم موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)