سوال شما برعکس هست دوست عزیز
دنیا داره کار خودش و می کنه
فقط گاهی از خودشون می پرسن به ایران میشه اعتماد کنیم؟
و نتیجه میشه (Resello - OVH و...)
موفق باشید
سوال شما برعکس هست دوست عزیز
دنیا داره کار خودش و می کنه
فقط گاهی از خودشون می پرسن به ایران میشه اعتماد کنیم؟
و نتیجه میشه (Resello - OVH و...)
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
ضمنا فقط شرکتهای آلمانی نیستن، در چندین کشور اروپایی از این اصطلاح برای شرکتهای با مسئولیت محدود استفاده میشه
اعتبار یک شرکت ، فقط به نوع اسم و نوع ثبتش شرکت و کشورش نیست. باید سابقه و مشخصات و مدیران و ... شو بررسی کرد.
رجیسترار هگزونت که ما نماینده ی پلاتینیومش هستیم و در واقع اسم رجیسترارش 1API هست که مال خودشون هست ، انواع بررسی های ما را پشت سر گذاشته و با توجه به سابقه ی همکاری ما با ایشون انتخاب مناسبی هم از نظر سطح خدمات ، سابقه ، قیمت ، امنیت و ... تشخیص داده شده است.
اما جوکر که اونم آلمانیه ، یک رجیسترار ورشکسته هست که در پست دیگری توضیح دادم درموردش. میبینیم که هر دو آلمانی هستند اما این کجا و آن کجا.
لطفا جوسازی و تخریب نکنیم
اگر آمار هردو رجیسترار رو بررسی کنیم در مورد مشتریانشون یک روند نزولی رو شاهدش هستیم حالا یکی کمتر یکی بیشتر ولی بالاخره در هردو هست و دلیلی بر ورشکستگی نیست این فقط نشون میده اکثر شرکتهای اروپایی به نسبت شرکتهای آمریکایی در مشتری مداری ضعیف هستند
سلام دوست عزیز
ببینید به دلیل قوانین سخت مالیاتی و ثبتی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا، بسیاری از شرکت ها ترجیج می دهند با ارزش سرمایه ثبتی پایین و به صورت مسئولیت محدود وارد بازار شوند و این یک روش قدیمی در بازار جهانی است. البته در ایران هم به همین صورت است.
همانطور که دوستان گفتند برندهای بسیار بزرگی هستند که مسئولیت محدود می باشند.
در این آشفته بازار ناشی از تحریم سخت هست به یک جمع بندی رسیدن. اما به نظر باید از تجمع همه ریسلرها در یک شرکت خودداری کرد تا مشکل ریسلو دوباره ایجاد نشود.
به این هگزونت که سطحش پایینه به قول خودتون اعتماد نکنید . من شب خوابیدم صبح پاشدم دامنه ی من رو به خاطر کپی رایت 1 عدد پست تکرار میکنم 1 عدد پست در وضعیت حذف قرار داد و دسترسی دامنه رو مسدود و از زده خارج کرد . با اینکه پول 2 سال رو داده بود . بدترین کمپانی هست
از ترکیه دامین بگیرید
به قول دوستان سوالتون برعکسه . آیا با ایرانیا صحبت کنیم یا نه ؟ نتیجه در هر صورت : یا ازشون ***ی میشه یا بهشون ضربه وارد میشه : وای بر ایرانی
همه کاره و هیچکاره که میگن منم من
ویرایش توسط Kian : May 26th, 2018 در ساعت 12:59
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)