نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: فروش وب سایت فروشگاهی قالب با رنک خوب .. زیرو تم - دیگر توان مدیریتش رو ندارم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hasanazizi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    555
    تشکر تشکر شده 
    458
    تشکر شده در
    341 پست

پیش فرض پاسخ : فروش وب سایت فروشگاهی قالب با رنک خوب .. زیرو تم - دیگر توان مدیریتش رو ندارم

با سلام و عرض ادب . گفتم دوست گلم که پیشنهادی هست تا الان دوتا از عزیزانمون پیشنهاد دادن حاالا یه دو روز میمونه بعد از حداکثر سه روز تحویل بهترین پیشنهاد داده میشه

..........

تکمیلی توضیحات که
    سئو به صورت سفید انجام شده و چندین بلک مادام العمر مثلا از وردپرس دات کام و همچنینی گرفته شده با بیش از 80 برچسب مهم جستجو در حوضه فروشگاه قالب و پوسته . و هیچ گونه بک لینکی به جز یک بار اونم رپورتاژر که وبلاگ اتوریتی بالا بود خریداری شده که مربوط به حداقل یک سال پیشه

من از اول قصد نگهداری برای مادام العمر رو داشتم که الان به رحمت خدا مدیر انفورماتیک و مدیر مرکز و تمامی نمایندگان کل کشور یک موسسه بزرگ شدم که کل وقتمو که حتی بدون استثنا تا یازده شب گرفته

...

شرکت مربوطه ادرسش در بالا ذکر شده

و یک کانال تلگرامی و چند جیمیل منحصر به فرد با نام خود سایت داره که تحویل داده میشه به خریدار
    تلگرام انچنان عضوی نداره

و در اخر بگم که شخص خریدار فقط باید محصول و نوشته چندتا روش بزاره ( نه نیازی به سئو هست نه بهینه سازی چون در بهترین حالت هست ) نداره و تنها باید وقتشو برای محصول ساختن بزاره

و اینم اضافه کنم که خریدار اینو هم به لیست خودش اضافه کنه که دوتا پوسته اختصاصی که یکیشون تقریبا در حال اتمام که خبری هست و یک قالب html که هردو اختصاصی هستن بهش تحویل داده میشه به همراه بیش از 100 پوسته بروز وردپرس که مال تم فارسته اما بدون لایسنس هستن ( حذف لایسنس توسط خود بنده انجام شده ) و نسخه اصلی هستن هم تحویل داده میشه

همچنین اگر مایل بود شخصی میتونید این دو دامنه رو نیز بخره با سایت

ztheme.ir
    که بک لینک گذاری براش انجام شده با بیش از 70 برچسب جستجو به صورت مادام العمر

designeru.ir
    عمر خوبی داره . یعنی قبلا فعال بوده در مورد طراحی سایت اما هیچ اقدامی نکردم در موردش

.............

و سایت با تمامی ساب دامین ها دارای ssl v3 که جدیدترین نسخه ssl هست دارن با سرعت و کیفیت عالی ( توجه رایگان هست و رو سرور نصب شده و هر 3 ماه یک بار باید اس اس ال رو رایگان در سرور تمدید کنید که ساده ترین راه رو داره . چیز ساده ایه )

نکته : هنوز اون مبلغ مورد نظرم رو ندادن . که هر شخصی نزدکیش بود یا بالا ترین پیشنهاد رو داشت به اون عزیزمون تقدیم میشه . حتی حضوری
    ویرایش توسط hasanazizi : August 2nd, 2017 در ساعت 01:46

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)