انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
سلام من با دو تا هاستینگ کار می کنم که خیلی پشتیبانی خوب و قوی دارن نت افراز و وب داده بنظرم بهترین هاستینگ ها هستند اگه تونستی باهاشون کار کنید متوجه پشتبانی خوب و کیفیت سرور ها می شوید موفق باشید
ویرایش توسط iroo : August 1st, 2017 در ساعت 22:43
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
هاستینگ های ایرانی همینن به نظرم از یه جایی به بعد شما خودتون تجربه پیدا میکنید و دیگه کمتر پیش میاد تیکت بدید.
من شخصاً با اکثر هاستینگ های ایرانی کار کردم اما بین اونا مثل خیلی های دیگه netafraz.com، parspack.com و webdade.com رو پیشنهاد میکنم.
هیچ کدومشونم بدون مشکل نیستن همه شون حداقل یه موضوعی هست که ممکنه اذیت کننده باشه اما همونطور که گفتم یکم که بگذره طبیعی میشه و خودتونم تجربه پیدا میکنید و خیلی کمتر تیکت میدید
ضمناً 10 تای برتر که میگید همیشه بهترین نیستن خیلی از برتر ها که فقط به خاطر یه دلایل جزئی پر فروش شده بودن الان دیگه اکثراً حتی در حد بقیه نیستن.
نمونه اش هاست ایران که تقریباً تمام مشتری هاشون ازشون ناراضی به جا های دیگه منتقل میکنن به جز یه عده معدود وب سایت های دولتی یا یه سری بیچاره که طراحی سایتشون هم به اینا میدن.
منم دقیق همین تصور رو برای پارس پک دارم واقعاً یه جورایی مثل ربات خیلی بی احساس جواب میدن
یه بار سر موضوع ارسال نشدن ایمیل ها با PHPMailer بعد از انتقال اسکریپت از یه هاست به هاست پارس پک تیکت میدادم به قول شما هی چک و چونه میزد تا آخر سر خودشونم متوجه شدن که ارسال ایمیلشون مشکل پیدا کرده و هاست منو به سرور دیگه ای منتقل کردن درست شد.
ویرایش توسط AtrafNet : August 1st, 2017 در ساعت 22:25
دوست عزیز سایت های خیلی معتبری نیز در ایران وجود دارن که خدمات هاستینگ میدن شما یه مورد خوب رو در نظر بگیرید از اول تا اخر از همون هاست تهیه کنید
ما چندین ساله از نت افراز استفاده میکنیم و مشکلی نداشتیم تا الان! پشتیبانی شون ساعت 3 شب هم پاسخگو هست
ما به شما یک هاست رایگان ارائه میدیم همزمان با هاست اصلیتون روی این هاست هم اطلاعاتتون رو بارگزاری کنید هر مشکلی هم بود برای پشتیبانی در خدمتیم
اگر راضی بودید پولش رو پرداخت بکنید راضی نبودید سرویس رو کنسل بکنید
اگر راضی بودید و پولش رو پرداخت کردید، در هر لحظه ای ناراضی شدید بدون تاخیر و بهانه پولتون رو (پول پرداختی برای همون ماه) برگشت میدیم حتی اگر 1 روز از زمان سرویستون باقی مونده باشه
hostdl.com
عزیزان من نیازی به سرویس ندارم، هاست دی ال رو هم خودم تجربه کردم
اونوقت شما به نیرو ها حقوق پرداخت میکنید؟
عزیز در تمام کشور های خارجی پشتیبانی فنی و حرفه ای پولی هست تنها پشتیبانی لول پایین و معمولی رایگان هست.
حالا شما از هاستینگ های ایرانی انتظار دارید تمام موارد بصورت صحیح براتون انجام بدند؟
باید این مورد در نظر بگیرید شرکت های فعال در این زمینه در شرایط تحریم و سختی دارند خدمات خودشون میدند.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)