هاستینگ های ایرانی همینن به نظرم از یه جایی به بعد شما خودتون تجربه پیدا میکنید و دیگه کمتر پیش میاد تیکت بدید.
من شخصاً با اکثر هاستینگ های ایرانی کار کردم اما بین اونا مثل خیلی های دیگه netafraz.com، parspack.com و webdade.com رو پیشنهاد میکنم.
هیچ کدومشونم بدون مشکل نیستن همه شون حداقل یه موضوعی هست که ممکنه اذیت کننده باشه اما همونطور که گفتم یکم که بگذره طبیعی میشه و خودتونم تجربه پیدا میکنید و خیلی کمتر تیکت میدید
ضمناً 10 تای برتر که میگید همیشه بهترین نیستن خیلی از برتر ها که فقط به خاطر یه دلایل جزئی پر فروش شده بودن الان دیگه اکثراً حتی در حد بقیه نیستن.
نمونه اش هاست ایران که تقریباً تمام مشتری هاشون ازشون ناراضی به جا های دیگه منتقل میکنن به جز یه عده معدود وب سایت های دولتی یا یه سری بیچاره که طراحی سایتشون هم به اینا میدن.
منم دقیق همین تصور رو برای پارس پک دارم واقعاً یه جورایی مثل ربات خیلی بی احساس جواب میدن
یه بار سر موضوع ارسال نشدن ایمیل ها با PHPMailer بعد از انتقال اسکریپت از یه هاست به هاست پارس پک تیکت میدادم به قول شما هی چک و چونه میزد تا آخر سر خودشونم متوجه شدن که ارسال ایمیلشون مشکل پیدا کرده و هاست منو به سرور دیگه ای منتقل کردن درست شد.