نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 59

موضوع: خسته شدم از هاستینگ ها!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن AtrafNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,584
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    417 پست

پیش فرض پاسخ : خسته شدم از هاستینگ ها!

هاستینگ های ایرانی همینن به نظرم از یه جایی به بعد شما خودتون تجربه پیدا میکنید و دیگه کمتر پیش میاد تیکت بدید.
    من شخصاً با اکثر هاستینگ های ایرانی کار کردم اما بین اونا مثل خیلی های دیگه netafraz.com، parspack.com و webdade.com رو پیشنهاد میکنم.
    هیچ کدومشونم بدون مشکل نیستن همه شون حداقل یه موضوعی هست که ممکنه اذیت کننده باشه اما همونطور که گفتم یکم که بگذره طبیعی میشه و خودتونم تجربه پیدا میکنید و خیلی کمتر تیکت میدید

ضمناً 10 تای برتر که میگید همیشه بهترین نیستن خیلی از برتر ها که فقط به خاطر یه دلایل جزئی پر فروش شده بودن الان دیگه اکثراً حتی در حد بقیه نیستن.
    نمونه اش هاست ایران که تقریباً تمام مشتری هاشون ازشون ناراضی به جا های دیگه منتقل میکنن به جز یه عده معدود وب سایت های دولتی یا یه سری بیچاره که طراحی سایتشون هم به اینا میدن.

نقل قول نوشته اصلی توسط taksis نمایش پست ها
    همینه متاسفانه.
    چند ماهی میشه رو پارس پک ام.بد نیست نسبتا مشکلاتش از بقیه کمتره.تیکت ام زیر ۵ دقیقه جواب میدن منتها کمک خاصی نمیکنن.یعنی من حس میکنم اون که داره جواب میده یه رباته!
    هی با هم چک و چونه می‌زنیم و بحث میکنیم آخر زیر بار نمیره میگه در صورت تمایل فاکتور میدم پرداخت کنید تا خودمون حل کنیم
    منم دقیق همین تصور رو برای پارس پک دارم واقعاً یه جورایی مثل ربات خیلی بی احساس جواب میدن
    یه بار سر موضوع ارسال نشدن ایمیل ها با PHPMailer بعد از انتقال اسکریپت از یه هاست به هاست پارس پک تیکت میدادم به قول شما هی چک و چونه میزد تا آخر سر خودشونم متوجه شدن که ارسال ایمیلشون مشکل پیدا کرده و هاست منو به سرور دیگه ای منتقل کردن درست شد.
    ویرایش توسط AtrafNet : August 1st, 2017 در ساعت 22:25

2. تعداد تشکر ها ازAtrafNet به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)