زرین پال بالا اومد!
زرین پال بالا اومد!
- اخبار روز دنیای تکنولوژی با موکسو : http://www.moxo.ir
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
سلامپیش فرض پاسخ : زرین پال !؟
به نظر من سایت هایی که بسیار حساس هستند و خدماتی، مخصوصا سایت هایی مثل زرین پال که برای انتقال وجوه در اینترنت استفاده میشن ، نباید در سرورهای اشتراکی قرار بگیرن و بهترین حالتش استفاده از یک سرور مجازی یا اختصاصی هست ،یا حداقل هاست کردن سایت در داخل کشور که در هر 2 صورت بتونید به اطلاعات سایت دسترسی داشته باشید و یا سایت رو روی 2 سرور به صورت همزمان Mirror کنید تا شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم. دیتاسنتر iWeb در این ماه خیلی مشکلات زیادی رو ایجاد کرده مثلا در شرکت نگاه روشن پارس، یکی از هاردهای سرور سوخت و هیچ بک آپی هم از این اطلاعات در iWeb موجود نبود! که برخی از مشتریان به همین دلیل سایت ها شون رو به سرورهای ما منتقل کردند.
در هاست اشتراکی iweb که زرین پال هم در اون قرار داره در همون سرور بیش از 250 سایت دیگه هم موجوده که به نظر من برای سایتی با کاربرد زرین پال اصلا مناسب نیست.
من موندم این اطلاعات را از کجا می آورید ؟
نگاه روشن پارس هارد سوزوند بک آپ نداشت ؟
کی چی وقتی چرا من نمی دونم ؟
چرا شایعه پراکنی می کنید الکی ؟
هارد سوزندیم بک آپ رستور کردیم چند ماه پیش
لطفا اصلاح کنید پستتان را و بدون دلیل و مدرک صحبت نفرمایید خواهشا
ارائه راه حل های جامع میزبانی وب و خدمات دیتاسنتر
شرکت نگاه روشن پارس (سهامی خاص )
به نظر من این سیستم عالیه ... فقط اگه بتونه بصورتی بشه که بعد از واریز پول توسط مشتری بعد از 3-6 ساعت پول در حساب صاحب سایت قرار بگیره خیلی معقولانه تره تا 3-4 روز! اون 2.5 درصد هیچ مشکلی نداره و کاملا بجاست. البته یک قرارداد رسمی هم بسته شه که خیلی بهتره.
من نزدیک 3 ماه که دارم به بانکهای مختلف می رم که درگاه بگیرم ، جواز و.... همه چی هم دارم ولی همش سرکار می زارن....
من که ثبت نام کردم ...ان شاء الله که در سایت قراردادن کدهاشم بدون مشکل انجام شه.................
اين سياست کاری زرين پال هستش که کاربران رو تشويق کنه پول رو داخل سيستم استفاده کنن.
به خاطر همين پول آنلاين به حساب زرين پالتون مياد ولی برای برداشت حتما بايد درخواست بديد و بعد از 3 تا 4 روز کاری واريز بشه.
البته اين رو هم دقت کنيد که خود بانکها هم 5 6 ساعته پول رو نميدن و روال عاديشون روز بعدی هستش (تازه بعضی وقت ها بانک ها هم بازی درميارن و بعضی وقت ها به اين تعهدشون هم عمل نميکنن.)
ما در حال صحبت با بانکها هستيم که روال تراکنش های خروجی رو ساده تر کنيم و انشالا به زودی خبرهای خوبی در اين زمينه خواهيم داد.
با تشکر
علی امیری
بانک سينا هم به عنوان بانک های قابل پذيرش در تراکنش های خروجی و حساب های متصل اضافه شد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)