یعنی دیگه ie9 باگ نداره؟ie8 که خیلی داغونه
یعنی دیگه ie9 باگ نداره؟ie8 که خیلی داغونه
سرعت رو حس نکردم! ولی خوبیش Html5 که این نسخه ساپورت داره میکنه. و قالب ها رو با همون استانداردی که ساخته شدن نشون میده.
بهم ریخته نمیکنه سایت ها رو مثل فایر فاکس و...![]()
facebook.com/DecksNeedlemyspace.com/DecksNeedle
تبدیل psd به html | طراحی psd | طراحی سی ام اس ، فروشگاه ساز و پروژه های اختصاصی
Mobile: +98 930 001 1212 | Telegram : meysam_biz
انجمن کد ایگنایتر فارسی | وب سایت من
البته این هم مد نظرتون باشه که نسخه نهایی نیامده هنوز و نسخه نمایشی 7 هست
مطمعاً باشید که نسخه هایی که بیاد همه جذب این مرورگر میشن
البته من خودم هم ff کار میکنم ولی قبول داشته باشید که خیلی تغییر کرده
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
من اصلا نمیتونم فایرفاکس رو با چیر دیگه ای عوضش کنم ! حالا بذار یک موشک قاره پیما ببندن پشت ie
ولی خبر جالبی بود. مرسی
گروه نرم افزاری P30DAY
من از همین IE9 استفاده کردم ، اینا بر چه اساسی گفتم از نظر پشتیبانی HTML5 رتبش یکه !!من یه سایت HTML 5 با IE9 باز کردم خیلی چیزاشو نتونست درست نشون بده ! ولی با Chrome که باز کردم هم کامل نشونش داد و هم سری بازش کرد .. ظاهر IE 9 رو هم که اومدن از رو Chrome کپی برداری کردن
( البته منظورم چینش مرورگر هستش ) ، من که شخصا Chrome رو از همه بیشتر میپسندم ، البته منکر Firefox و Opera هم نمیشم ولی خوب Chrome یه چیز دیگست .
موزیلا یه چیز دیگست !
کسی از سفری حرفی نمی زنه سفری هم بدک نیست ولی ie عمرا
فقط لینوکس > فقط آبونتو > فقط chrome
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)