نقل قول نوشته اصلی توسط aligoli نمایش پست ها
شما اشتباه میکنید.
هیچ دیتاسنتری نمیاد بگه بیا گیم سرور ران کن.
ما ها چون تجربه داریم شبکه های دیتاسنترها رو میشناسیم و ..
شما سولای داشتی در تلگرام پیام بده
@a_aligoli
نقل قول نوشته اصلی توسط clack نمایش پست ها
سلام .
پیشنهاد میدم چونکه این مشکلات دارید مستقیم وارد بخش کلوکیشن نشید .
از طریق رابط پیش برید و قبلش حتمآ هماهنگ کنید برای گیمینگ سرور تهیه میکنید .
من پارس آنلاین البته به صورت واسط و اجاره سرور برای شما مناسب میدونم .(قبلش هم هماهنگی کامل با سرویس دهنده)

سرور های csgo اونم تحت استیم مدام زیر حملات هستند و دیتاسنتر های ایران متاسفانه برخورد درستی ندارند با این مسئله و فقط سرور ایران اکسز میکنند .
مقابله براشون فقط معنی ایران اکسز کردن رو میده .

این مشکل پینگ و لگ و fps برای موارد کم آوردن سخت افزار و کم آوردن پورت سرور هست .
از مشکل نداشتنن این دو مورد مطمئنید ؟

مثلآ یک مورد از حملات هست پورت سرور درگیر و فول میکنه یک مورد دیگر سخت افزار درگیر میکنه و منابع نوسان پیدا میکنه .
ببینید مشکل من با شرکت هایی که فقط یک یا دو نفر اداره می کنند این هست که اصلا پشتیبانی ندارن. یا هر 24 ساعت یه تیکت جواب میدن بعد میگن پشتیبانی 24 ساعته.
دلیل وارد شدن من بصورت مستقیم یکی کاهش هزینه و دیگر که خیلی مهمه پشتیبانی عالی خود دیتا سنتر که میتونن هر زمانی مشکل داشتی پیگیری کنی.
من تجربشو قبلا داشتم و میدونم که دیتا سنتر بهتر هست مستقیم در ارتباط باشی یکی از قبیل امنیت اطلاعات که خیلی مهم هست برای بنده چون میای زحمت میکشی کانفیگ گیم انجام میدی طرف یه کپی میزنه میره میفروشه یا واسه خودش استفاده میکنه تو هم نمیفهمی.
دور زمونه فرق کرده کسی دلش بحال دیگری نمیسوزه.

بازم ممنون از کمکتون. در حال حاضر در حال گفتگو هم با اسیا تک و هم پارس انلاین هستم .