-
July 29th, 2017, 09:56
افت سایت بعد از تغییر cms
سلام
من سایتم رو از دیتالایف به وردپرس آوردم با حفظ تمام آدرسهای ایندکس شده گوگل به همون شکل
اما بعد 2هفته در تیترایی که اول بودم الان دیگه سایتم اول نیست و کلا افت شدید بازدید کرده
نمیدونم به خاطر قالب هست یا چیز دیگه ای
کسی میتونه سایتمو احیا کنه از لحتظ سئو پیام بده ممنون
ایمیل ketabmecom @ gmail.com
-
-
July 29th, 2017 09:56
# ADS
-
July 29th, 2017, 13:06
عضو انجمن
پاسخ : افت سایت بعد از تغییر cms
سلام،
احتمال زیاد سئو قالب شما به مشکل خورده.
با احترام.
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
-
July 29th, 2017, 13:27

نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
سلام،
احتمال زیاد سئو قالب شما به مشکل خورده.
با احترام.
شما میتونید قابش رو بهینه کنید ؟
-
-
July 29th, 2017, 13:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
akoori
شما میتونید قابش رو بهینه کنید ؟
من وقت نمی کنم متاسفانه
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
-
July 29th, 2017, 14:18
عضو جدید
سلام
اگر سایتتون همینیه که آدرس ایمیلتون هست من نگاه گذرایی که داشتم برخی از کدهای سایتتون ایراد داره و نیازه که برطرف کنید، فقط این مورد هم به این شدتی که شما میگید بعید میدونم تاثیر داشته باشه
قبلا داخل گوگل وب مستر سایتتون ثبت بوده؟ اگر ثبت بوده به وبسمتر برید و ارورهای اونجا رو چک کنید، همچنین سایت مپ و روبوت رو هم چک کنید
لینکهای بخش موضوعات هیچ کدوم به سایت خودتون لینک نیست و همه به سایت دیگهای لینک شده
چندتا از آدرسهای موجود داخل سایت مپتون رو هم چک کردم همه صفحه اصلی رو نمایش میده و مشکل داره
همین 2تا مورد بالا یعنی مرگ سایت، این موارد رو سریعتر مشکلش رو حل کنید
باز هم میگم من آدرس سایتی که داخل ایمیلتون هست رو چک کردم و این موارد رو خدمتتون عرض کردم
موفق باشید
-
-
July 29th, 2017, 16:25

نوشته اصلی توسط
mre
سلام
اگر سایتتون همینیه که آدرس ایمیلتون هست من نگاه گذرایی که داشتم برخی از کدهای سایتتون ایراد داره و نیازه که برطرف کنید، فقط این مورد هم به این شدتی که شما میگید بعید میدونم تاثیر داشته باشه
قبلا داخل گوگل وب مستر سایتتون ثبت بوده؟ اگر ثبت بوده به وبسمتر برید و ارورهای اونجا رو چک کنید، همچنین سایت مپ و روبوت رو هم چک کنید
لینکهای بخش موضوعات هیچ کدوم به سایت خودتون لینک نیست و همه به سایت دیگهای لینک شده
چندتا از آدرسهای موجود داخل سایت مپتون رو هم چک کردم همه صفحه اصلی رو نمایش میده و مشکل داره
همین 2تا مورد بالا یعنی مرگ سایت، این موارد رو سریعتر مشکلش رو حل کنید
باز هم میگم من آدرس سایتی که داخل ایمیلتون هست رو چک کردم و این موارد رو خدمتتون عرض کردم
موفق باشید
خیر سایت من این هست www.tooptarinha.com
-
-
July 29th, 2017, 16:43
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
akoori
موارد زیر رو چک کنید
-