-
July 28th, 2017, 19:37
عضو انجمن
پاسخ : جایگزین Resello

نوشته اصلی توسط
isoroush
تجربه تا اینجا
بنده دامنه ها رو کم کم دارم منتقل میکنم به domainnameapi.com .
پنل خوبی داره
قیمت خوبی داره
یک دامنه همین الان منتقل کردم ظرف 30 دقیقه منتقل شد.
وبمانی هم اضافه کرده با وبمانی شارژ کردم
معایب :
1- پنل برای کاربرنهایی نداره
2- امکان سابریسلر نداره که گفته انشالله به زودی روش کار می کنیم !
domainnameapi.com شرکت خوبی هست و پشتیبانی خیلی خوبی هم دارند
ما در 3 روز گذشته 300 دامنه منتقل کردیم به اینجا و خیلی سریع در عرض نیم ساعت دامنه ها تمدید و منتقل شدند.
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
-
July 28th, 2017 19:37
# ADS
-
July 28th, 2017, 19:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
k-h
ما در 3 روز گذشته 300 دامنه منتقل کردیم به اینجا و خیلی سریع در عرض نیم ساعت دامنه ها تمدید و منتقل شدند.
کلا این شرکت 18 هزار تا دومین رو میزبانی میکنه
بنظر بنده که ریسک هست
:: گروه فناوری اطلاعات
تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
::
دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
-
-
July 28th, 2017, 20:34

نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
بنظر بنده که ریسک هست
یادتان باشد که ریسلو روز اوّل یک دامنه هم میزبانی نمیکرد به مرحمت حضور ایرانیها جان گرفت. حالا نوبتی هم که باشه، نوبت ترکیهایها هست که از 18000 تا برسند به 180000 تا بعدش هم کات. دوباره اینجا تاپیک میزنید که تحریم ایرانیان توسّط domainnameapi.com و جایگزین و دوباره روز از نو روزی از نو....
الان مدیران این شرکت که تا حالا در حدّ شرکتهای هاستینگ حاضر در این انجمن بوده، در پوست خودشون نمیگنجند.
- - - Updated - - -
حالا که کار به ترکیه رسیده، من هم یکی از امارات معرّفی کنم خدمات دوستان به نام crazydomains که با آدرسهای www.crazydomains.ae و www.crazydomains.co.uk و.... کار میکنه برای کشورهای مختلف.
ویرایش توسط mri_6889 : July 28th, 2017 در ساعت 20:36
-
-
July 28th, 2017, 22:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
بنظر بنده که ریسک هست
به هر حال به نظر بنده فعلا مطمئن تر از شرکت های اروپایی هست این شرکت
البته به نظرم خوبه هر شرکتی دامنه هاشون به یک سمت ببره چون در آینده امکان تحریم ها کمتر میشه .
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
تعداد تشکر ها از k-h به دلیل پست مفید
-
July 29th, 2017, 02:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mri_6889
- - - Updated - - -
حالا که کار به ترکیه رسیده، من هم یکی از امارات معرّفی کنم خدمات دوستان به نام crazydomains که با آدرسهای
www.crazydomains.ae و
www.crazydomains.co.uk و.... کار میکنه برای کشورهای مختلف.
این crazydomains اصلش اماراتی نیست و قیمت هاش هم خیلی بالاست، و قیمت هایی که الان در سایت هاش زده با تخفیف ویژه هست، قیمت اصلی که با رنگ مشکی هست و روش خط کشیده رو دقت کنید دو برابره !
ویرایش توسط Kian : July 29th, 2017 در ساعت 02:28
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
-
-
July 29th, 2017, 02:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alfa5xx
namecheap رو ازشون پرسیدم ..گفتن وریفای ادرس و اینا در موقع انتقال و یا ثبت نمیخوان. .. ولی گفت در موارد مشکوک امکان داره مدارک بخوان.. کسی از دوستان با این شرکت جدیدا کار کرده و جدیدا توی این سایت دامنه ثبت یا انتقال داده ؟؟ ؟؟ یعنی با پی پال واریز کنیم و دامنه انتقال پیدا کنه . فردا میان میگن ادرست رو وریفای کن ؟؟؟؟ وریفای ادرس مثل ایران یک بسته یا کد میفرستن به ادرست یا همچین چیزی ؟؟
دوستان برای وریفای ادرس خارج راهی به غیر از داشتن فامیل یا آشنا اونجا سراغ دارند ؟؟؟
با تشکر
کوچکترین شکی کنن به هویت و اطلاعات ایرانی که داشته باشید حساب کاربریتون رو همون لحظه مسدود میکنن و بلافاصله دامین ها رو ترمینیت
وریفای هم لازم داره
-
-
July 29th, 2017, 22:10

نوشته اصلی توسط
Kian
این crazydomains اصلش اماراتی نیست و قیمت هاش هم خیلی بالاست، و قیمت هایی که الان در سایت هاش زده با تخفیف ویژه هست، قیمت اصلی که با رنگ مشکی هست و روش خط کشیده رو دقت کنید دو برابره !
توی سایت www.internic.net زده امارات واسه crazydomains. روی لینک کلیک کنید. این سایت Registrarها را بر اساس مکان دسته بندی کرده.
-
-
July 30th, 2017, 01:30
از وقتی از Open SRS استفاده میکنیم هر وقت دامین جدیدی ثبت میکنیم در مشخصات هوییز در ایمیل دامنه علاوه بر ایمیل خودمون ایمیل شرکت ریسلر ثبت کننده هم وجود داره !
Registration Service Provider:
یعنی حریم خصوصی کشک ! نمیدونم این تنظیمات از ثبت کننده ایرانیه یا از خود Open SRS !
-
-
July 30th, 2017, 01:36

نوشته اصلی توسط
OMIDTU5
از وقتی از Open SRS استفاده میکنیم هر وقت دامین جدیدی ثبت میکنیم در مشخصات هوییز در ایمیل دامنه علاوه بر ایمیل خودمون ایمیل شرکت ریسلر ثبت کننده هم وجود داره !
Registration Service Provider:
یعنی حریم خصوصی کشک ! نمیدونم این تنظیمات از ثبت کننده ایرانیه یا از خود Open SRS !
سلام
کدوم قسمت ایمیل ریسلر میزنه؟
اگر منظورتون قسمت مالی هست که شما تمدید دامنه نمیکنید طبیعی هست.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
-
July 30th, 2017, 07:14
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
k-h
ولی ظاهرا آماده این حجم انتقال نبودن،
از سه روز پیش دروازه پرداخت با کارت اعتباریشون قطع شد بعد هم از دیروز api برای انتقال دامنه مشکل داره و نتونستن رفعش کنن. فقط سریع تیکت جواب میدن اما در عمل نتونستن مشکلات فنی این حجم انتقال رو رفع کنن.
البته تا زمانی که این تعداد مشتری نداشتن هم در عمل سریع نبودن و ما این رو میدونستیم اما نکته این هست که اون موقع تعداد دامنه هایی داشت اینقدر نبود.
باید دید چی میشه ولی حتما یه جای دیگه زاپاس داشته باشین
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mizban97
سلام
کدوم قسمت ایمیل ریسلر میزنه؟
اگر منظورتون قسمت مالی هست که شما تمدید دامنه نمیکنید طبیعی هست.
از ثبت کننده ایرانی
-