نقل قول نوشته اصلی توسط mansour1 نمایش پست ها
همکار گرامی بنده ابروی شما رو نبردم . اعاده حق کردم .مگر وقتی میخواستم بخرم سرور رو من شما رو میشناختم از سایت همین عزیزان و سروان گرامی با شما اشنا شدم . و حتی در صفحه اول هم پست گذاشتم براتون (http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1666955) چرا بنده اون روز اون همه گفتم بعدا به قول شما کشید به بی احترامی این هزینه برگشت نداده شد که اینجا هم اعلام نشه . همکاران عزیز مگر بنده به ایشون بی احترامی کردم اینجا ؟ مگر دعوای همسایه میشه مردم میکش کنار و میگن خودشون حل کنن ؟ میشه اصلا؟ خواستم این همکاران عزیز داوری کنن بین ما نه این که شما به من و من به شما
درسته؟ الان هم خواهش میکنم حق ما رو رو برگردونید تا هزینه ای که کردم لاقل اونو بتونم جبران کنم . اگر هم نمیدید که اینجا هم همه همکاران و بالای سرتون هم که خدای متعال
مگر بنده مفت در آوردم که این هزینه رو شما بر میدارید و نمیدید . مگر ما گفتم شما حق کانفیگ و هزینه به قول خودتون 3 ماهه خودتونو بر ندارید ( که این هم اگر بزاریم تو ترازوی عدالت شما کم کاری کردید نه ما و نباید بگیرید ) ولی میگیرید نوش جون ولی بقیه هزینه رو لطف بفرمائید . با تشکر
تنها کاری که میتونم بکنم و همکاری باهات بکنم فقط سرورت رو بهت برگردونم وگرنه هزینه رو برگشت نمیزنم شما اینجا عابرو ریزی کردی نگو که نکردم با این کارتون خیلی وضعیت رو خراب کردید خیلی مشکل داشتید تیکت سایت ما براتون باز بود لایو چت سایت باز بود قرار نبود توی تلگرام چیزی حل بشه شما متاسفانه رفتار خیلی بدی داشتی اینجا داری اینطوری رفتار میکنی پیام هاتون هنوز هستن که چطور تهدید کردید واقعا زشته که اسم خودتون رو بزارید شرکت و هاستینگ فرانت هاست واقعا زشته از شما