همکار گرامی بنده ابروی شما رو نبردم . اعاده حق کردم .مگر وقتی میخواستم بخرم سرور رو من شما رو میشناختم از سایت همین عزیزان و سروان گرامی با شما اشنا شدم . و حتی در صفحه اول هم پست گذاشتم براتون (http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1666955) چرا بنده اون روز اون همه گفتم بعدا به قول شما کشید به بی احترامی این هزینه برگشت نداده شد که اینجا هم اعلام نشه . همکاران عزیز مگر بنده به ایشون بی احترامی کردم اینجا ؟ مگر دعوای همسایه میشه مردم میکش کنار و میگن خودشون حل کنن ؟ میشه اصلا؟ خواستم این همکاران عزیز داوری کنن بین ما نه این که شما به من و من به شما
درسته؟ الان هم خواهش میکنم حق ما رو رو برگردونید تا هزینه ای که کردم لاقل اونو بتونم جبران کنم . اگر هم نمیدید که اینجا هم همه همکاران و بالای سرتون هم که خدای متعال
مگر بنده مفت در آوردم که این هزینه رو شما بر میدارید و نمیدید . مگر ما گفتم شما حق کانفیگ و هزینه به قول خودتون 3 ماهه خودتونو بر ندارید ( که این هم اگر بزاریم تو ترازوی عدالت شما کم کاری کردید نه ما و نباید بگیرید ) ولی میگیرید نوش جون ولی بقیه هزینه رو لطف بفرمائید . با تشکر