صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 45

موضوع: آفر باورنکردی سرور مجازی ssd فرانسه - المان آپتایم 99 درصد , کیفیت فوق العاده

عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

پیش فرض آفر باورنکردی سرور مجازی ssd فرانسه - المان آپتایم 99 درصد , کیفیت فوق العاده

با سلام خدمت کلیه دوستان گرامی در خصوص ارائه سرور از کشور المان و فرانسه و تضمین کیفیت کیان سرور بصورت هفتگی آفر ویژه ای را برای کاربران فعال می کند که می توانید خریداری نمایید .
    آفر ارائه شده قیمت آن تا زمانی که تمدید سرویس را انجام بدهید فعال می باشد . و افزایش قیمت از سمت ما نخواهید داشت
    بازگشت وجه تا 7 روز قابل انجام هست ( درصورتی که مشکل از سمت ما باشد و قابل حل شدن نباشد )
    کیفیت و تضمین آپتایم 99 درصد
    امکان ارائه پنل برای مدیریت سرور
    امکان ارائه و نصب سیتم عامل های درخواستی + پشتیبانی از ویندوز 2012 / 2016
    امکان نصب و کانفیگ سی پنل با هزینه خیلی خیلی پایین
    پشتیبانی 24 ساعته برای کاربران عزیز

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    Special offer France OVH SSD (4 موجود است)
    Cpu : 2CORE
    Ram : 2GB DDR3
    Drive : 20GB SSD
    Port : 1GBPS
    Bw : Unlimited
    Datacenter : OVH France
    موجودی 4 عدد
    ماهیانه 20 هزار تومان
    لینک سفارش :
    https://kiyanserver.com/customer/cart.php?gid=13

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    Special offer Hetzner Germany (اتمام رسید)
    Cpu : 2Core
    Ram : 6GB DDR3
    Drive : 250GB
    Port : 1GBps
    Bw : Unlimited
    Datacenter : Hetzner Germany
    ماهیانه 15 هزار تومان
    لینک سفارش :
    https://kiyanserver.com/customer/cart.php?gid=13

ویرایش توسط ourweb : May 25th, 2017 در ساعت 16:42
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

2. # ADS

تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

پیش فرض پاسخ : آفر باورنکردی سرور مجازی ssd فرانسه - المان آپتایم 99 درصد , کیفیت فوق العاده

نقل قول نوشته اصلی توسط almandata نمایش پست ها
    چهار روز مشتری الاف شده !

بعد سرویس دهنده طلب کاره عجبا

بیچاره مشتری و نماینده !
    برادر عزیز من ما که نگفتیم 4 روز رو جبران نمی کنیم من حتا بهشون گفتم یکماه رایگان میدم بخاطر این 4 روز ما طلبکار نیستیم ما میگیم طبق قوانین که اعلام کردیم سرویس اگر مشکل بخوره که از دست ما خارج باشه باید مشتری صبر کنه بعد از 4 روز که ما اومدیم باز سرویس دادیم شما خودت رو بزار جای بنده سرورت رو ببندن و باز نکنن و باید جریمه بدی چیکار میکنید؟ میگید اطلاعات مردم مهم نیست بزار بره یا میری کلنجار بری که اقا بازش کنید پول میریزم شما بگید لطفا چیکار میکنید تو شرایط من

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض پاسخ : آفر باورنکردی سرور مجازی ssd فرانسه - المان آپتایم 99 درصد , کیفیت فوق العاده

چهار روز مشتری الاف شده !

بعد سرویس دهنده طلب کاره عجبا

بیچاره مشتری و نماینده !

خدا رو شکر یکی از همکاران هم طرف مشتری شد ممنونم از لطف شما که نه به طرف ما حرف زدید بلکه پشت حق وایسادید.

عضو انجمن deltamusic آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    159
    تشکر تشکر شده 
    486
    تشکر شده در
    305 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mansour1 نمایش پست ها
    اگر بسته خواهد شد بگید حتما .
    متاسفانه هیچ ماست بندی نمیگه ماست من ترشه!!

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    5 پست

مگر ما رایگان شما رو میخواستیم ؟ مگر ما سرور سالم بود امدیم از شما انتقاد کردیم ؟ دوستان مگر ما هزینه دادیم که اقای همکار گرامی برای ما رایگان یه ک ماهه حساب کنن ؟ در ضمن به خدا قصم اگر گفته باشند 1 ماه رایگان میدیم .فرمودن از این ور 4 به قول خودشون بسته شده 4 روز میدیم

تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

دوستان عزیز حق خواستن آبرو ریزیه ؟
    شما چند گرفتید برا یکسال از ما ؟ همه کارهایی که کرده اید رو هزینش رو در بیاید و بقیه رو لطف بفرمائید . برا این هم حرفی دارید ؟
    همکاران عزیز بنده اضتباه میگم شما بفرمائید که برا یه کانفیگ و به قول ایشون 3 ماه که نشده و اگر بود برا همه چی تو دستشون مدارک دارن ولی برا این سه ماهشون چرا ندارن حالا کاری ندارم هزینه 600 میگیرن؟
    بنده از شما 600 گرفتم؟ مطمعن هستید؟ چطور حساب کردید ؟ کل مبلغ 720 هزار تومان بوده که شما خودت به ما گفتی انقدر بگیر بقیه اش رو بزن به شرح زیر که زدیم به حساب تان
    تاریخ 1396-03-26 02:32:06
    مبلغ 267,000
    شماره تراکنش 69246349
    شماره کارت مقصد 6104-3379-4253-5897
    نام صاحب حساب منصور ملانقي زاده

بقیه حساب میشه 453 هزار تومان
    60 هزار تومان برای لایسنس سی پنل رفته برای سایت configserver
    120 هزار تومانش برای مبلغ سالیانه لایسنس سی پنل بوده که هر ماه پرداخت میشده از سمت ما
    میمونه چقدر؟ کلا 273 هزار تومان شما اینجا برای سرور یکساله به من پرداخت کردید که اگه باز هم قبول ندارید مدارکش هست
    چطور میگید 600 هزار تومان اصلا که انصاف نداری عزیز و فکر میکنی همه کارگر و زیر دستت هستن و هرچی بگی یا به زور بخواهی هر کاری میتونی بکنی اینطور نیست
    ویرایش توسط ourweb : July 28th, 2017 در ساعت 00:45

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    5 پست

دوست عزیز بنده تقریبا گفتم چرا نگفتم 720 هزار ؟ چرا؟شما هزینه کانفیگ و هزینه لایسنس سی پنل (که خدا شاهده چند روزززززززز فقط فری دادن به ما ) و حتی یه بار که از 15 روز رایگان گذشته بود تماس گرفتم و بنده بعد از 1 روز کاری به سی پنل دسترسی پیدا کردم . کاری ندارم پیش دوستان هزینه ما رو حساب کنید و هر چند هست رو برگردونید . با تشکر

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    322
    تشکر تشکر شده 
    1,221
    تشکر شده در
    903 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
    برادر عزیز من ما که نگفتیم 4 روز رو جبران نمی کنیم من حتا بهشون گفتم یکماه رایگان میدم بخاطر این 4 روز ما طلبکار نیستیم ما میگیم طبق قوانین که اعلام کردیم سرویس اگر مشکل بخوره که از دست ما خارج باشه باید مشتری صبر کنه بعد از 4 روز که ما اومدیم باز سرویس دادیم شما خودت رو بزار جای بنده سرورت رو ببندن و باز نکنن و باید جریمه بدی چیکار میکنید؟ میگید اطلاعات مردم مهم نیست بزار بره یا میری کلنجار بری که اقا بازش کنید پول میریزم شما بگید لطفا چیکار میکنید تو شرایط من
    مواقع عصبانیت ادم هرچی بگی میگه

چند ساعت بعدش پشیمونه

دوستانه حل کنید بهترین گزینه اس
    فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره

تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

دوست عزیز بنده تقریبا گفتم چرا نگفتم 720 هزار ؟ چرا؟شما هزینه کانفیگ و هزینه لایسنس سی پنل (که خدا شاهده چند روزززززززز فقط فری دادن به ما ) و حتی یه بار که از 15 روز رایگان گذشته بود تماس گرفتم و بنده بعد از 1 روز کاری به سی پنل دسترسی پیدا کردم . کاری ندارم پیش دوستان هزینه ما رو حساب کنید و هر چند هست رو برگردونید . با تشکر
    پیامش هست تاریخ فعال شدن لایسنس هم هست خواستید نشون میدم چرا حرف الکی میزنید؟ سرور جدید که دادیم بخاطر انتقال که خودتون هم میدونید سرمون شلوغ بوده تا ست کنیم کلا 3 تا 5 روز اینطوری بود که خواستیم ست کنیم این مشکلات رو به وجود اوردید چرا دوست دارید طوری اینجا ما رو محکوم کنید که مشکلات رو ما ایجاد کرده باشیم ؟ بنده که با شما راه اومدم حرف های که توی تلگرام زدید رو بزارم اینجا که عابروتون میره خجالت بکشید لطفا شما به قول خودت داری دکتر میشی بخدا اینطوری که میبینم بحث الکی میکنی شک دارم که حتا به اندازه یه بچه 15 ساله شما فهم و درک قضیه رو داشتی باشی بنده دارم با شما با مدرک صحبت میکنم با خدا و پیغمبر و اسلام صحبت نمیکنم که هر چی میشه اسم خدا و پیغمبر رو میاری جولو با مدرک صحبت کن

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
    بنده از شما 600 گرفتم؟ مطمعن هستید؟ چطور حساب کردید ؟ کل مبلغ 720 هزار تومان بوده که شما خودت به ما گفتی انقدر بگیر بقیه اش رو بزن به شرح زیر که زدیم به حساب تان
    تاریخ 1396-03-26 02:32:06
    مبلغ 267,000
    شماره تراکنش 69246349
    شماره کارت مقصد 6104-3379-4253-5897
    نام صاحب حساب منصور ملانقي زاده

بقیه حساب میشه 453 هزار تومان
    60 هزار تومان برای لایسنس سی پنل رفته برای سایت configserver
    120 هزار تومانش برای مبلغ سالیانه لایسنس سی پنل بوده که هر ماه پرداخت میشده از سمت ما
    میمونه چقدر؟ کلا 273 هزار تومان شما اینجا برای سرور یکساله به من پرداخت کردید که اگه باز هم قبول ندارید مدارکش هست
    چطور میگید 600 هزار تومان اصلا که انصاف نداری عزیز و فکر میکنی همه کارگر و زیر دستت هستن و هرچی بگی یا به زور بخواهی هر کاری میتونی بکنی اینطور نیست
    اقای محترم بنده کی گفتم شما کارگری ؟ مگر شما نمیگید هزینه کانفیگ خوب بردارید و هر چیزی که کردید رو بردارید .بقییه هزینه رو برگردونید . نه این که همشو بردارید

تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

مواقع عصبانیت ادم هرچی بگی میگه

چند ساعت بعدش پشیمونه

دوستانه حل کنید بهترین گزینه اس
    خب من هم دقیقا همین رو میدونستم ایشون چه تحدید های کرد باز ما ول کردیم روشن کردیم اومده بعد اینجا داره اینطوری رفتار میکنه شما باشی جای من چیکار میکنی؟ من حتا گفتم به مشتریتون بگید زنگ بزنه به من که باهاش صحبت کنم که اینطور به شما فشار نیارن با اینکه ایشون خودش پنل سایت ما رو داده بود به مشتری که پرداخت کنه البته شک دارم مشتری در کار باشه چون هر بار گفتیم به شکل های مختلف ما رو پیچوندن

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)