نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 488

موضوع: تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    71
    تشکر تشکر شده 
    260
    تشکر شده در
    156 پست

پیش فرض پاسخ : تحریم ایرانیان توسط ریسلو از 18 جولای ( 27 تیر 96 ) + جایگزین

نقل قول نوشته اصلی توسط faraso نمایش پست ها
    راهکار زیاد وجود داره کار به اینجاها کشیده نمیشه ، نمیشه جلو تحریم رو گرفت اما میشه راه های مقابله با تحریم رو ساده تر کرد
    چطوری میشه ساده‌تر کرد؟
    من فکر میکنم از الان دیگه همه شرکتهای هاستینگ ایرانی باید به فکر ثبت شرکت در کشورهای دیگر باشند. چون دیگه دوران کار کردن با مشخّصات شرکت ایرانی با توجّه به تصویب هر روزه تحریم‌های بیشتر و سخت گیری‌های OFAC(دفتر نظارت بر دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا=دفتر نظارت بر تحریم آمریکا) تعطیل هست. شک نکنید به یک سال نمیکشه که دوباره می‌آیید اینجا تاپیک میزنید که شرکت X و Y ایران رو تحریم کرد. بابا من روی internetbs.net از کشور کوچک باهاماس(که خیلی پرت هست) سرویس داشتم یک سال پیش تحریم کرد و کمتر از یک ماه فرصت داد که دامین‌ها رو جمع کنم ببرم. وب مانی هم داشت. مشتری ایرانی هم تقریبا نداشت(تا اونجایی که من میدونم) ولی خیلی راحت در کنار کوبا و کره شمالی و... تحریم کرد رفت. حالا شما نشسته‌اید که شرکتی در قلب اروپا شما رو تحریم نکنه. کافیه بانکی که توش حساب داره یا پلیس اون کشور یا... یک اخم بهش بکنه. فوری میگه یک ماه وقت دارید بروید جای دیگه.

آقا وقتی دانلود درایور کارت گرافیک از سایت Intel و nVidia و AMD و دانلود فلش پلیر و Adobe Acrobat Reader و پلاگین جاوا که هیچ پولی هم توش رد و بدل نمیشه، تحریم هست، شما چه انتظاری دارید از سرویس دهنده‌های دامین که دقیقاً پول میگیرند بابت سرویس خودشون؟

الان وقتش هست که همه کسانی که میتوانند، بروند در دوبی و ترکیه و گرجستان و ارمنستان و اروپا و... یک خانه‌ای، دفتری، چیزی بخرند و سرویس دفتر کار مجازی ارائه دهند. این کار به شدّت لازم هست.
    سرویس فروش و شارژ سیمکارتهای داخلی سایر کشورها(نه سیمکارتهای Roamig Free مثل WorldSim) خیلی لازم هست. سرویس ارائه آدرس معتبر در سایر کشورها خیلی لازم هست و همچنین سرویس شماره تلفن ثابت و فکس داخل این کشورها. الان این سرویسها ارائه میشه ولی قیمت‌هایش خیلی گزاف هست و تعداد ارائه دهندگان کم هست. الان چند تا فروشنده و شارژ کن سیمکارت امارات و ترکیه داریم؟ مستر کارت و ویزا کارت ترکیه که اصلاً نیست تقریباً. همه رفته‌اند سمت این تاجیکستان بی در و پیکر.
    ویرایش توسط mri_6889 : July 26th, 2017 در ساعت 22:37

2. تعداد تشکر ها ازmri_6889 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)