شما کجا رو پیشنهاد میدی؟؟ الان به نظر کل دنیا با ایران مشکل دارن (که البته طبیعیه : دی)
شما کجا رو پیشنهاد میدی؟؟ الان به نظر کل دنیا با ایران مشکل دارن (که البته طبیعیه : دی)
اطمینان دارین ؟ یعنی مشتریان با مشخصات و آدرس ایران ثبت کنن مشکلی پیش نمیاد؟؟ آخه تو همین سایت چند تا تاپیک پیدا کردم که انگار سال ۲۰۱۳ اینا مشکل درست کرده بوده ، لینکشون تو موضوعات مشابه همین پایین هست
- - - Updated - - -
من خودم میتونم نمایندگی هگزونت رو بگیرم مثل شما، چه تظمینیه هگزونت فردا مثل ریسللو یا بقیه بازار آمریکا رو جذابتر نبینه و داستان درست نکنه ؟ جفتشون هم اروپایی هستند...
- - - Updated - - -
ویرایش توسط neor9 : July 25th, 2017 در ساعت 19:03
شرکتهای غیر آمریکایی معتبر میتونه گزینه ی خوبی باشه.
ما نمایندگی هگزونت آلمان را داریم و مستقیم از خودشون پنل بهتون میدیم. میتونید از لینک نمایندگی ثبت دومین ثبت نام کنید. پاسخ بسیاری از سوالاتتون هم در این لینک داده شده.
- - - Updated - - -
دقیقا شرکتهایی چون enom میتونه مشکلات عدیده ایجاد کنند برای صاحبان دامین.
مگر ریسلرکلاب شرکت کوچکی بود؟
کی فکرشو میکرد ریسلویی که همه کاربراش از اول ایرانی بودن بیاد ایران رو تحریم کنه!
پس باید هر چیزی رو پیشبینی کرد و هر احتمالی رو داد
بهتره اگر به این ثبت کننده ها کار میکنید قرارداد شرکت غیرایرانی ببندید که بعدا مشکلی پیش اومد بتونید پیگیری کنید
ویرایش توسط tikweb.ir : July 26th, 2017 در ساعت 00:30
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)