Dear Hossein,
A refund can only be done when all domains are transferred out.
Please transfer your domains and let us know when it is done, we will then do the refund.
Kind regards,
دامنه هاتون رو منتقل کنید تا بک مانی بزنیم
Dear Hossein,
A refund can only be done when all domains are transferred out.
Please transfer your domains and let us know when it is done, we will then do the refund.
Kind regards,
دامنه هاتون رو منتقل کنید تا بک مانی بزنیم
ویرایش توسط speednet : July 24th, 2017 در ساعت 19:18
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
سلام
اصلا وقتی میگه بالای 25 دلارو برگشت میزنم تا تهش بخونید ، به نظر من از دامنه های بین المللی فقط جهت NS استفاده کنید و ایندکس سایت حتما ir باشه تا هر زمان به مشکلی برخوردید براحتی بتونید تغییر دامین بدید ، اینطوری دیگه نیازیم نیست که پنل ریسل داشته باشید وریفای کنید و خیلی از مشکلات دیگه
یاحق
با سلام و احترام
این هم سیاست کاری جدیدشان !!!!
اینا اصلا تصمیم گرفتن در حداقل زمان همه ایرانی ها رو از سایتشون حذف کنن
اگر توجه کنید سبک پشتیبانی ریسلو تغییر کرده است
اکثر تیکت ها از 48 ساعت پاسخ دادن به یک دقیقه یکبار رسیده است
به نظر بنده ریسلو غیر رسمی به تیم جدید واگذار شده است
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت : www.host97.net
روندی که من در رجیسترر ها دیدم تا الآن. (شاید درمورد ریسللو هم همین روند باشه..)
یک شرکت (یا سایت یا موسسه نمیدونم والا!) که مشتری هاش به 1000 تا هم نمیرسه ، مشکلی با ایرانی ها نداره! در نتیجه ایرانی ها همه حمله میکنن بهش. یهو در عرض کمتر از 6 ماه تعداد دامنه هاشون از 1000 تا میرسه به چندین میلیون
حالا میخوان گسترش بدن. میگن ما که سرما داریم! بریم شرکت رو مبناشو بکنیم یه کشور درست حسابی که قوانین خوبی داره. یا میخوان گسترش بدن و بازار آمریکا رو هم تحت شعاع قرار بدن. میرن تو آمریکا شرکت (یا شعبه) میزنن. مجبور میشن قوانین آمریکا رو رعایت کنن.
نتیجه => ایرانی ها بفرمایید بیرون!
تا الآن 3 بار این مورد رو من دیدم توچندین سال اخیر...
دقیقا اونا که از خودشونه که کاربرای بیشتری داشته باشند و
نمیخوان ی قشر خاص و زیادی رو از دست بدن |،
فشار از جای دیگس...
عجیبه که یک شرکت قطعا از خداشه مشتریاشو نگه داره و اونهارو از دست نده. قطعا از جاهای دیگه ای بهشون فشار میارن و اینا هم مجبورن اجرا کنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)