در مورد REG.ru باید بگم که سایت انگلیسیشان REG.com هست. لطفاً به اینجا برای تیکت زدن مراجعه کنید.
در مورد اینکه به یکی از دوستان گفتهاند که در حال حاضر اطلاعات رو فقط به روسی میپذیرند، ولی سایت REG.com در جواب درخواست من برای انگلیسی کردن قسمت اطلاعات دامین در reg.com که هنوز به روسی هست، گفتند که این مورد را به تیم توسعه دهندگان خودشان منتقل میکنند تا برطرف بشه.
در مورد سیستمهای پرداخت هم reg.com از کردیت کارت و پیپال پشتیبانی میکنه و از طریق reg.ru شما میتوانید اکانت خود را با وبمانی و یاندکس مانی و چند سیستم روسی دیگر شارژ کنید.
اشکال: اگر بخواهید حساب خود را با وبمانی شارژ کنید، فقط از واحد پولی روبل کیف پول WMR میتوانید استفاده کنید. همچنین برای شارژ حساب خود بطور موقت باید در حالی که در reg.com لاگین کردهاید، به reg.ru بروید و حساب را شارژ کنید(این قسمتش روسی هست) و دوباره به reg.com برگردید(اینجا دیگه انگلیسی هست)
اشکال دوم: مبنای حسابرسی بر اساس روبل هست حتّی در سایت انگلیسی زبان reg.com ولی در این سایت قیمت معادل دلاری دامینها و سرویسها زده شده وقتی شما یک دامین ثبت کنید، معادل قیمت دلاری نوشته شده از موجودی اکانت شما به روبل کم میشود.
البتّه شارژ حساب از طریق PayPal و کردیت کار در reg.com به دلار انجام میشود. یعنی شما مثلاً میزنید 100 دلار میخواهم شارژ کنم و شارژ را که انجام دادید، معادل آن به روبل به موجودی اکانت شما در reg.com اضافه میشود. برای پرهیز از این مشکل توصیه این است که از وبمانی و یاندکس مانی و از طریق reg.ru اکانت خودتان را بصورت روبلی شازژ کنید.
اشکال سوم: قیمتهای تمدید دامنه بالا است هرچند که قیمت ثبت آن پایین است. یعنی یک جور سر گول زنک.
یک مورد روسی دیگه هم هست به نام webnames.ru که سایت انگلیسی و قیمت مناسب و پشتیبانی از سیستمهای پرداخت روسی(وبمانی) را دارا میباشد.
مزیت: برنامه و تغرفههای نسبتاً خوبی واسه ریسلرها داره. به منوی Partnership بروید.
مزیت 2: اسم شرکت شما را در قسمت Our Resellers میآورد.
اشکال1: قسمتهایی از سایت انگلیسی همچنان به روسی میباشد. ولی قابل استفاده است.
اشکال 2: قیمتها کلا بر اساس روبل است.
من فکر میکنم در شرایط فعلی بد نباشه که اینها هم جزء گزینهها باشند.