آقایون مدیران نظری ندارن ؟ تا جایی که ذهن من پا میداد اینجور تاپیک ها خیلی سریع پاک میشد !!! یا حداقل پست های نا مربوط پاک میشدن !!!
فشار دوغ 2 3 نفر خیلی زده بالاسکته نزنید یه وقت ...
نظر شخصیم :
اینجا بحث حلال و حروم هست اینکه یکی میاد میگه خیلی خوب کاری میکنن و ما دیگه نمیریم فلان تومن پول بدیم و رایگان دانلود میکنیم دیگه برمیگرده به شخصیت و خانواده اون فرد که به نون حلال بزرگش کردن یا ...
اما اینکه بخوایم بگیم کار این سایت ها درست هست یا نه به نظر من به خودشون ربط داره !!! کسی که اسکریپت نال شده استفاده میکنه باید سایتش هک شه ... حتی باید بلای بدتری هم سرش بیاد تا قدر اون اسکریپت و زحمتی که اون برنامه نویسا میکشن رو بفهمه
و اما در رابطه با سایت ویبی ایران که دیدم بحث شد و بعضی ها غیر مستقیم خواستن یه مطلبی رو برسونن ...
اینکه فلانی برای زحمتی که میکشه چقدر پول میگیره به خودش مربوط و کورشه چشم کسایی که نمیتونن ببینن و الان دارن مگس میپرونن
من راجع به بقیه حرف نمیزنم فقط راجع به ویبی ایران بگم که بیشترین زحمت رو میکشه و بیشترین بازدید رو داره و از همه مهمتر همه ازش راضی هستن ( تاحالا ندیدم جواب کسی رو نده یا از اون جملات معروف که هنوز رو ورژن 4 متمرکز نشدیم و جستجو کنید و هزار تا جواب سربالای دیگه نشنیدیم ازش )
از نظر منم زحمتی که میکشه خیلی بیشتر از پولی که میگیره میرزه ولی دیگه این به من و تو ربطی نداره
در رابطه با پشتیبانی فلان سایت هم بگم که خیلی چیز عادی هست پشتیبانی سایتی قبلا دست یکی دیگه بوده و الان دست یکی دیگس (شما هم میتونید برید پشتیبانی چند تا سایت معروف رو بگیرید کسی جلوتون رو نگرفته)
خلاصه خیلی حال کردم با حرف بعضی ها و دیدن اینکه داغ کردن و دارن از رو حسادت یه نظراتی رو میدن (خودشیرینی بعضی ها هم این وسط خیلی جالب بود. حسام جان بجای اینکه پیغام شخصی رو تو عموم بزاری که مثلا خرابش کنی -هرچند که با این کارا کسی خراب نمیشه- برو به فکر تمدید دامنه سایت خودت باش تا یه وقت هاستینگت نپره .)

سکته نزنید یه وقت ...