نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 60

موضوع: تلگرام انتقال سرور به ایران را پذیرفت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن chaishpish آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    24
    تشکر تشکر شده 
    187
    تشکر شده در
    149 پست

پیش فرض پاسخ : تلگرام انتقال سرور به ایران را پذیرفت

دوستان فک کنم اصلا بحث پست عوض شده بحث اینه که احتمالا بخشی از سرور های تلگرام که مربوط به کاربران ایرانی هست و کسب و کاری که قرار در ایران کار کنه تحت نظارت ایران باشه،

حالا دوستان من نمی فهمم چرا بحث رو سیاسی میکنن و میخوان به ارگان های نظامی ربط بدن

چه این سرور در ایران باشه چه نباشه برای افرادی که قانونی کار میکنن مشکلی نداره

مگر برای کاربران فیس نما - کلوب و...... که کلی داریم مشکلی ایجاد شده ، تا حالا شده کاربری بیاد بگه منو الکی بستن

اگر کنترل بخشی از تلگرام به ایران سپرده بشه خوبه

1- کلاه برداری واقعا کم میشه
    2- مزاحمت که خیلی ها میبینیم کم میشه
    3- کانال ها شناسه میگیرن و مشخص میشه کی به کیه و ،خرید و فروش کانال ها میتونه یک عده از افراد رو به سرو سامونی برسونه

در مساله همین دامین انقدر کاربر ایرانی به صورت تقلبی ثبت نام کردن این مشکل پیش اومده اگر قرار بر تحریم بود ما 30 خوردی ساله تحریم هستیم .

حالا همین دامین رو در نظر بگیرین به چندین نفر ضرر زده و چند نفرم دارن از آب گل آلود ماهی میگیرن.
    سرو دانلود
    دانلود فیلم-سریال-زیر نویس و عکس بازیگران

عضو انجمن keyhan7 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    163
    تشکر تشکر شده 
    168
    تشکر شده در
    130 پست

پیش فرض پاسخ : تلگرام انتقال سرور به ایران را پذیرفت

نقل قول نوشته اصلی توسط chaishpish نمایش پست ها
    دوستان فک کنم اصلا بحث پست عوض شده بحث اینه که احتمالا بخشی از سرور های تلگرام که مربوط به کاربران ایرانی هست و کسب و کاری که قرار در ایران کار کنه تحت نظارت ایران باشه،

حالا دوستان من نمی فهمم چرا بحث رو سیاسی میکنن و میخوان به ارگان های نظامی ربط بدن

چه این سرور در ایران باشه چه نباشه برای افرادی که قانونی کار میکنن مشکلی نداره

مگر برای کاربران فیس نما - کلوب و...... که کلی داریم مشکلی ایجاد شده ، تا حالا شده کاربری بیاد بگه منو الکی بستن

اگر کنترل بخشی از تلگرام به ایران سپرده بشه خوبه

1- کلاه برداری واقعا کم میشه
    2- مزاحمت که خیلی ها میبینیم کم میشه
    3- کانال ها شناسه میگیرن و مشخص میشه کی به کیه و ،خرید و فروش کانال ها میتونه یک عده از افراد رو به سرو سامونی برسونه

در مساله همین دامین انقدر کاربر ایرانی به صورت تقلبی ثبت نام کردن این مشکل پیش اومده اگر قرار بر تحریم بود ما 30 خوردی ساله تحریم هستیم .

حالا همین دامین رو در نظر بگیرین به چندین نفر ضرر زده و چند نفرم دارن از آب گل آلود ماهی میگیرن.
    شاید نظر من اشتباه باشه ولی واقعا خوب نیست یه نرم افزار خارجی باعث بشه کلی کسبو کارای اینترنتی منحل بشه

درسته ما اگر کاربر میخایم باید با تلگرام رقابت کنیم وسط کیفی نرم افزارمونو بالا ببریم

ولی یه جای مشکل هست که فی لترینگ به تلگرام کار نداره ولی به نرم افزارای ما کار داره

یا با نرم افزار فساد افرین تلگرام و غیره برخورد بشه یا اگه نمیشه کلا به هیچ نرم افزاری کار نداشته باشن

کجای حرف من اشتباهه

قانون قانونه به تعداد کاربر وهیچی ربط نداره

3. تعداد تشکر ها از keyhan7 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع